2821
2789
عنوان

پول خرجی

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 84 پست
سواد نداره بخونه بعد از رو نمیره اصلا براش مهم نیست یبار زنگ زدم گفتم فلان چیز بیار حتی از صبحش بهش ...

خب مشکلش چیه اخه یعنی چی واقعا حق داری ناراحت باشی خیلیم حق داری اول باهاش حرف بزن نفهمید بگو میرم بنظرم اگه توجه نکرد واقعا برو تا بفهمه الکی نگفتی‌

سواد نداره بخونه بعد از رو نمیره اصلا براش مهم نیست یبار زنگ زدم گفتم فلان چیز بیار حتی از صبحش بهش ...

فردا برای بچه چجوری این ادم میخواد مای بی بی بگیره شیر خشک بگیره ای بابا اعصابم بهم ریخت

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فردا برای بچه چجوری این ادم میخواد مای بی بی بگیره شیر خشک بگیره ای بابا اعصابم بهم ریخت

اصلا این زندگی زندگی نمیشه تا کی باید دست گدایی دراز کنی اونم وقتی از زندگی باید سهمی داشته باشی اما نداری

شوهر باید خودش یه مقدار پول بذاره بدون درخواست اصلا حق زنه حالا میخواد همشو خرج کنه یا پس انداز کنه چه پول داشته باشه شوهرش چه نداشته باشه نباید بی پول بذاره زنشو

زنشه کلفت که نیست کلفت باز خوبه یه حقوق بی منت داره

همچنین شوهر بنده  الان سر یه نوار بهداشتی موندم نه میخره نه پول میده موندم چیکار کنم از صبح تا ...

میدونی چیه اگه خودش از جای دیگه ولخرجی نکنه کمتر حرص میخورم حداقل به من نمیده خودشم ولخرجی نمیکنه چون بدهکاره ولی میبینم پول میاد نه بدهکاری میده نه به من میده هنشو برا خودشو خانواده داداشش خرج میکنه

چرا دوران عقد یا نامزدی فکر نمیکنید 

یه نفر یه دفعه که این مدلی نمیشه 

عزیزم من شرایط خانواده خودت را نمیدونم اما در مورد زندگیت یکم جدی فکر کن 

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 
نه موتاده خرج خور اضافه با کلی توقع بالا

خودت چند سالته ؟

خیلی ناراحت شدم 

اخه دختر خوب ،،،اصلا از اول اشتباه کردی پیش مادر شوهر رفتی ،،

خساست هم درمان نداره ،دو روز دیگه هزار و یک خرج داری ،،،

مخصوصا بچه که بیاد 

میدونی چیه اگه خودش از جای دیگه ولخرجی نکنه کمتر حرص میخورم حداقل به من نمیده خودشم ولخرجی نمیکنه چو ...

شوهر منم بهترین درامد رو داره ولی خرج نمیکنه میخواد از این طریق اذیتم کنه که مهرمو ببخشم و گم و گور بشم بارها بهم همینو گفته رفتم درخواست نفقه دادم گفتند تا زمانی که باهاش زندگی میکنی بهت نفقه تعلق نمیگیره دلم میخواد برم اون قاضی که این حکمو داده پیدا کنم بهش بگم تو که گفتی نفقه بهت تعلق نمیگیره پول بده برم پد بهداشتی بخرم خدا به سر عزایزانشون بیاره 

همچنین شوهر بنده  الان سر یه نوار بهداشتی موندم نه میخره نه پول میده موندم چیکار کنم از صبح تا ...

یا خدا خوب پیراهنای خودشو استفاده کن اگه اینطوری چقدر ادم........

عزیزم‌ مردا همینن تا صدسالم بگی همینن کلا افریده شدن زنارو دیونه کنن یه اخلاقشون خوب باشه ده تاش بده ...

اصلا این طور نیست 

والله یکی از این مردا من اطرافم ندیدم 

عزیزم‌ مردا همینن تا صدسالم بگی همینن کلا افریده شدن زنارو دیونه کنن یه اخلاقشون خوب باشه ده تاش بده ...

من فقط محبت و نشانه دوست داشتنو نمیتونم پیدا کنم تو رفتاراش

فقط من اگه بدونم مکو دوست دارا و به فکرمه خودم پول قرض گیکنم و خرج میکنم و خودم سرفرصت بدهکاریمو میدم ولی من هیچ محبت و دوست داشتنی نمیبینم تو رفتاراش