2777
2789
عنوان

پول خرجی

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 84 پست
اصلا این طور نیست  والله یکی از این مردا من اطرافم ندیدم

یعنی مردای اطراف شما همه همجوره اوکین اخلاقی درامدی وفاداری افرین بهشون ولی من که تو این نی نی سایت چیزایی دیدم که فکر نمیکنم از داخل کسی تو زندگیش بدونه مشکل باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مهریه اجرا بزار عزیزم 

گذاشتم ولی اون زرنگتر از این حرفاست میدونی عزیزم ایشون خیلی وقته تو فکر طلاق بنده بوده برا همین پیش پیش فکر همه چیز رو کرده تمام اموالش رو زده بنام دیگران منم دستم به هیچ جا بند نیست 

من فقط محبت و نشانه دوست داشتنو نمیتونم پیدا کنم تو رفتاراش فقط من اگه بدونم مکو دوست دارا و به فکر ...

اصلا هرچی فکر میکنم نمیفهمم نقش من تو این زندگی چیه زن زنگی همسر زندگی یا کلفت و وسیله جنسی

من روز اول نمیخواستمش ولی سعی کردم بخوامش و همه جورا ثابت کردم میخوامش

ولی اون نه شب ها با گریه میخوابم یبار نمیاد پاک نمیکنه یا بگه دردت چیه

اون یشب سرش درد بگیره من سرشو ماساژ میدم سردرش خوب شد میخوابم

ببینم سردشه یا مریضه هر لحظه حواسم بهش هست و حالشو میپرسم ولی اون نه

من فقط محبت و نشانه دوست داشتنو نمیتونم پیدا کنم تو رفتاراش فقط من اگه بدونم مکو دوست دارا و به فکر ...

چی بگم عزیزم خیلی سخته اونم با بچه تو شکمت کاش همین اول کار نمیشد ولی اونم خواست خدا بوده 

اگه من بالا بهت گفتم بساز حرف بزن باهاش فقط بخاطر اون بچه بی گناه بود وگرنه اگه باردار نبودی ماجرا کلا فرق میکرد ان شالله که سر به راه بشه کاش تا بدنیا اومدن بچه همه جوره درست بشه گلم ⚘⚘⚘🌺

گذاشتم ولی اون زرنگتر از این حرفاست میدونی عزیزم ایشون خیلی وقته تو فکر طلاق بنده بوده برا همین پیش ...

عزیزم ،اگر جدا بشی شاید بتونی یه زندگی جدید برای خودت بسازی 

خودت رو حروم این ادم میکنی 

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 
خودت چند سالته ؟ خیلی ناراحت شدم  اخه دختر خوب ،،،اصلا از اول اشتباه کردی پیش مادر شوهر رفتی ...

۲۶ سالمه مادرشو قبول کردم که بلدا هوای خانوادمو داشته باشا اما همش رویا بود اینی که من میبینم پست تر از این حرفاست

اخه من تک دختر و تک فرزند خانوادمم بیشتر بخاطر شرایط خاتوودم این نالایقو قبول کردم

چی بگم عزیزم خیلی سخته اونم با بچه تو شکمت کاش همین اول کار نمیشد ولی اونم خواست خدا بوده  اگه ...

ممنون گلم دعا کن

من تنها دل خوشیه پدر مادرمم ببینن دارم عذاب میکشم نابود میشن

ممنون گلم دعا کن من تنها دل خوشیه پدر مادرمم ببینن دارم عذاب میکشم نابود میشن

نگران نباش استرسو ازخودت دور کن خدا بزرگه بخصوص خدای مهربون اون بچه معصومو تنهانمیزاره ان شالله شوهرتم به درک و فهم کافی برسه ⚘🌺🌺