2821
2789
عنوان

پول خرجی

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 84 پست
دقیقا بزرگترشم که مادرشه هم با ما زندگی میکنه اونم چیزی نمیگه میگه پسرم بدهکاره فشار نیار بهش خب بده ...

بزرگتر فامیل منظورم بود 

چون مشکل شما واقعا خیلی حاده 

آخه یه خانم باردار تغذیه نا مناسب واقعا سخته بفکر بچت باش

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نا خواسته فهمیدم حاملم خیلی ناراحت شدم

انقد از زندگی سیرم انقد دنیا برام بی ارزش شده وقتی میبینم هم نوعام دارن چجوری زندگی میکنن لعن نفرین میکنم به اون روزی که دنیا اومدم 😞😞😞

. چاوجوانگم. سابقم.. طرفدار حقوق زنان... من عاشق زنانی هستم که بعد طوفان می‌درخشند 
الان درست نشه تا آخر اسیری اونم با بچه نوزاد که هزارجور خرج داره...به نظرم از خانوادت کمک بخواه،یه ک ...

خدایی خیلی اعصابم خورده

اخه من زنشم از همه مهم تر بچش تو شکممه نمیدونم این رفتاراش برای چیه

اخه این نشد زندگی مهر محبت

اخه تا کی احساس میکنم هرچی کوتاه میام ذلیل تر میشم

پول میاد به حسابش برا خانواده دادااشش خرج میکنه اصلا منو نمیبینه

خدایی خیلی اعصابم خورده اخه من زنشم از همه مهم تر بچش تو شکممه نمیدونم این رفتاراش برای چیه اخه ای ...

واقعا نمی دونم چی بگم اما این مسئله رو الان حلش کن با کمک بزرگترت، فکر نکنه بی کس و کاری

عشق می تونه شبیه معجزه باشه 🦢❤️🩷

بزرگتر فامیل منظورم بود  چون مشکل شما واقعا خیلی حاده  آخه یه خانم باردار تغذیه نا مناسب ...

پول نمیده پول دستش میاد میرم بازار میگم پول که نمیدی خودت میوه اینا بخر بچت تقویت بشه بعد میگه همش چشمت دنبال جیبمه پر که شد میگی بخر بعد با هزار منت میخره بعد ناراحت میشم شب قهر میکنم میاد میگه بیار اشغالایی که خریدی بخوریم

پول نمیده پول دستش میاد میرم بازار میگم پول که نمیدی خودت میوه اینا بخر بچت تقویت بشه بعد میگه همش چ ...

وای😥

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
واقعا نمی دونم چی بگم اما این مسئله رو الان حلش کن با کمک بزرگترت، فکر نکنه بی کس و کاری

مامانم میگه بیخیال باش اورد بخور نخورد تحمل کن فقط میگه هیچی نگو زیاد گیر نده خودش انصاف خودش

قهر کنم برم جیگر خانوادم خون میشه خانوادم پشتم هستن ولی تا کی خب من ازدواج کردم شوهر دارم زندگی دار ...

اخرش که چی یروز میبری میری همه میفهمن دیگه 

الان فکر میکنی بچه بدنیا اومد میتونی راحت جداشی ولی اینطوری نیست بچه جوری ادمو وابسته میکنه که یه لحظه هم نمیتونی ازش دل بکنی پس صددرصد نه شوهرت میتونه از بچش بگذره نه تو 

اگه تنها مشکلش همینه یجوری رامش کن درستش کن هیچ مردی کامل نیست همه ما زنا باشوهرامون به یه نحوی درگیریم بعد چند سال تازه رگ خوابش میاد دستت شما حالا تازه هم ازدواج کردید این مرد نبود هرمردی هم بود اوایل باهاش مشکل داشتی حالا اینجوری هم نه یجور دیگه به این زودی وا نده حداقل بخاطر بچت بجنگ ببین اگه درست نشد اونوقت به فکر جدایی باش

عریزم بله شما حق داری اما اول باید همسرتومجاب کنی فکر کن تویه نهال میکاری میتونی سال اول توقع میوه ا ...

هشت ماه گذشته گوشت دلم نمیشه حتی یذره فقط میگم کباب گوسفند باشه شاید بخورم اصلا یبار نگرفت

اخرش که چی یروز میبری میری همه میفهمن دیگه  الان فکر میکنی بچه بدنیا اومد میتونی راحت جداشی ول ...

اصلا رفتاراش حرفاش یادم میاد بدم میاد ازش

با منت دوتا دونه میوه میخره به زور ازش گول خرج میگیرم 

یبار نگفت چیزی نیاز داری یا نه

اما خانواده داداشش ئا ّچه هاش تا نزدیکش بشن عزیز عمو چی میخوای چی میخوری ببرمت سلمونی یا فلان لباس یا کفش برات بگیرم ولی من پول ندارم نون بخرم شکایت کنم میگه تو حسودی

خب به من برس به بچت برس بعد اوتا نه اینکه جلو من میگی ندارم ندارم بعد برا اونا کم نمیذاری

خوراکی و میوه که میخره بزار برا خودت فقط نیار بخوره بگو اینا مال منه ،جیره بندی کن هر روز یکم بخور الان بارداری بدنت احتیاج داره

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟! 
اصلا رفتاراش حرفاش یادم میاد بدم میاد ازش با منت دوتا دونه میوه میخره به زور ازش گول خرج میگیرم&nbs ...

عزیزم اگه اینطوره مشکلتو باخانوادت در میون بزار از بس کوتاه اومدی دور برش داشته فکر خانوادت نباش که ناراحت میشن اگه خداینکرد فردا سرتو یا بچه بلایی بیاد بیشتر ناراحت میشن اگه نزدیکتن همین امروز جمع کن برو تا بفهمه توهم رفتنو بلدی ترس ازدست دادنت به جونش بشینه درست میشه اینطوری که نمیشه پول داشته باشه و واسه زنش خرج نکنه بهش بگو دکتر گفته تو ازمایشات جدید بچه خیلی ضعیفه باید خوردو خراکم عالی باشه تو که بفکر نیستی پناه اوردم خونه بابام توبرو به بچه برادرت برس بزار بچه خودت ازدست بره بهش بگو توکه نمیتونستی از خرج عادی زنو بچت بربیای بیجا کردی زن گرفتی فردا این بچه هزارجور خرج داره هرشب کلی خوراکی ازت میخواد

خوراکی و میوه که میخره بزار برا خودت فقط نیار بخوره بگو اینا مال منه ،جیره بندی کن هر روز یکم بخور ا ...

اخه بچه برادراش بودن خودش خرید خودش اورد خورد با بچه برادراش تازه اگه دوتا دونه هم پیدا بشه دختر  برادرشم پیش منه درس انلاینش هست چیزی دلم بخواد باید به اونم بدم بخاطر همینم نمیتونم چیزی بخورم یا بخرم خودم بخورم باید به اونم بدم

عزیزم اگه اینطوره مشکلتو باخانوادت در میون بزار از بس کوتاه اومدی دور برش داشته فکر خانوادت نباش که ...

بچه داداششو میاره خونمون میبره بیرون کم کمه کم زیر ۲۰ خرج نمیکنه براش اونوقت برا من ۲هزارم خرج نمیکنه