2821
2789
عنوان

پول خرجی

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 84 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دمت گرم تازه عروسم برای خرید لباس زیاد بهش اصرار نکردم کوتاه اومدم ولی پوال خرجو نمیتونم یعنی نمیشه

عزیز من یعنی تین اقا یه نون نمیخره بیاره خونه توهم میگی بخر نمیخره بعد برای خانوادش خرج میکنه یعنی زن حامله رو گشنه نگه داشته؟؟پول سونو اینارو ازکجامیاری

مگه من به خانوادم چقد میتونم بدم از اون پولی که پول نون خشک منم نمیشه  خودش برا خانواده داداشش ...

عریزم بله شما حق داری اما اول باید همسرتومجاب کنی فکر کن تویه نهال میکاری میتونی سال اول توقع میوه ازش داشته باشی؟؟اول پول بگیربراهمسرت جابندازاگرخونه گوشت میخوادپیازم لازمه یاخانمی بارداره ویارهم داره شاید دلش چیزی خواست

دمت گرم تازه عروسم برای خرید لباس زیاد بهش اصرار نکردم کوتاه اومدم ولی پوال خرجو نمیتونم یعنی نمیشه

عزیزم باید یه فکر اساسی بکنی 

به بزرگترش بگو اصلا دربرابرش کوتاه نیا 

پس زن گرفته واسه چی فقط لذت .... ببره خیلی عذر میخوام 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
ای دادددد😑عزیزم براش لیست خرید بفرست همش بگو لباس ندارم کفش ندارم بریم باهم برام خرید کنیم اینجور چ ...

همش فکر میکنم به فکر سلامتیه منو بچم نیست اصلا یه کلفت اورده حالا من که هیچی این بچه تو شکمم چه گناهی کرده بهش رسیدگی نمیشه

عزیزم باید یه فکر اساسی بکنی  به بزرگترش بگو اصلا دربرابرش کوتاه نیا  پس زن گرفته واسه چ ...

دقیقا بزرگترشم که مادرشه هم با ما زندگی میکنه اونم چیزی نمیگه میگه پسرم بدهکاره فشار نیار بهش خب بدهکاره خودشم خرج نکنه الکی که منم صبر داشته باشم

اصلا میبینم از یه طرف میپاشه و به من میرسه همش میگه ندارم حس پوچی و بی ارزشی بهم دست میده

همش فکر میکنم به فکر سلامتیه منو بچم نیست اصلا یه کلفت اورده حالا من که هیچی این بچه تو شکمم چه گناه ...

چند ماهه بارداری دکترو سونو هم نمیری؟؟

خانوادت پشتتن؟؟

بنظرت یه مدت قهر کنی بری درست نمیشه؟؟

چون واقعا با بارداری نمیشه جداشد یه جوری سعی کن درستش کنی

چند ماهه بارداری دکترو سونو هم نمیری؟؟ خانوادت پشتتن؟؟ بنظرت یه مدت قهر کنی بری درست نمیشه؟؟ چون ...

قهر کنم برم جیگر خانوادم خون میشه

خانوادم پشتم هستن ولی تا کی خب من ازدواج کردم شوهر دارم زندگی دارم چرا خانوادم پشتم باشن

2824
2823
2791
2779
2792