2777
2789
عنوان

بابام ...

81 بازدید | 8 پست

الان یه بحث کوچیکی تو خونمون شد

منم طرف مامانمو گرفتم چون خودمم یکم از بابام ناراحت بودم

بابامم ناراحت شد گفت خیلی نامردی نشسته یه گوشه

اینقد عذاب وجدان دارم میخوام گریه کنم

ولی غرورمم اجازه نمیده معذرت خواهی کنم

تروخدا بگین چیکار کنم

نمیخوام شب ناراحت بخوابه

ولی من خیلی راحت از پدر مادرم عذرخواهی میکنم

گاهی دوسِت دارم هایی که نثار دیگری می کنی،او‌ را می ترساند، از خودش، از هویتی که سال هاست برای خود ساخته، ناگهان عشقی را نثار او می کنی که از زمان نُطفه تا امروز حتی از مادر خود ندیده،مانند نابینایی که بعد از عمری چشمانش به روی نور شدیدی باز شود، چیزی را به او عرضه می کنی که برایش غریب است، شاید خودت ندانی اما، با هربار «دوستت دارم» هایت،خنجری به هویت سرد و‌ بزدل اش می کِشی، او‌ با خیانت ، با رفتن،تو را می کُشَد، تا کُشته نشود،احتمالاًبا کمی گذر عمر ‌متوجه خواهی شد، روزی که واژگان درست را نثار مخاطب اشتباه نکنی، یاد می گیری که بعضی واژه ها آدم‌ها را می ترساند،هرچند زیبا.✍️ 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

تو دعوای پدر مادرا بی طرف باشین

الانم برو ماچش کن بگو اون زنه ضعیفه، نمیتونه از خودش دقاع کنه تو قوی هستی ( نریزین سرم تو ضد زنی و فلان و کی گفته ما ضعیفه ایم، اینارو میگم از باباش دلجویی کنه)

تو دعوای پدر مادرا بی طرف باشین الانم برو ماچش کن بگو اون زنه ضعیفه، نمیتونه از خودش دقاع کنه تو قو ...

بعضی پدر مادرا وقتی بی طرف باشیم بازم ازمون ناراحت میشن که چرا طرف من رو نگرفتی اونجا دیگه کار خیلی سخت میشه، یعنی عملا هیچ کاری نکردی اما آخرش یکی ازت ناراحت میشه و باهات قهر میکنه

بعضی پدر مادرا وقتی بی طرف باشیم بازم ازمون ناراحت میشن که چرا طرف من رو نگرفتی اونجا دیگه کار خیلی ...

حداقلش اینه که از طرفشونو.گرفتن ناراحت نمیشن

این موردو میتونیم بگیم شما زن و شوهرین من چی بگم این وسط

وای وقتی طرف یکیو میگیری اونیکی دلخوز میشه

هیچوقت تو دعوای‌ بابا و مامانت دخالت نکن

میخواهم بیشتر کتاب بخوانم📚 اگر کتابی رو مشناسین که مفید بوده رو بهم معرفی کنید🙏برای رسیدن به هدفام تلاش کنم.💪 دعا کنیم برای همو آرزوهای خوبو امید داشته باشیم به امروز.. به فردا؛بهفردا ها.
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز