آخه تو دفترچه دوتا گزینه پایینش بود که نوشته یا محل تولدت باشه یا ده سال باشه که اونجا ساکنی.من محل بومیم فقط یه نفر تو دبیری میخواد.میتونم برای شهرستانای دیگه استانم که متولدش نیستم و ساکنش نیستمو برا انتخاب دومم بزنم؟
خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منظورم اینه که اون دومحل حتما باید بومیش باشم؟میشه لطف کنی بگی بومی یعنی چی؟
نه می تونی تو یکی بومی نباشی..شرایط بومی بودن رو تو دفترچه نوشته..مثلا کسی ده سال در یک جا اقامت داشته باشه و اینا...برای شخصی که بومی باشه نمره بیشتری محاسبه میشه...
نه می تونی تو یکی بومی نباشی..شرایط بومی بودن رو تو دفترچه نوشته..مثلا کسی ده سال در یک جا اقامت داش ...
ممنون از راهنماییت.عزیزم
من میخوام برا دبیری حرفه وفن شرکت کنم ولی متاسفانه منابعش اصلا از رشته نیست درصورتیکه رشتمو میخوان اونم فقط یه نفر.فقط درس نقشه کشی رو ما داشتیم بقیشو نه.دوتاهم بچه کوچیک دارم الانم از صبح گشتم فقط دوتاشو پیدا کردم امروزم مهلت آخر ثبت نامه.پارسالم شرکت کردم قبول نشدم.به نظرتون شانس دارم اگه فقط سه تا از درسای اختصاصی رو اونم برای یه نفر بخونم؟ شرکت کنم؟
خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین