2777
2789
عنوان

ا میکرون 😨😨

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 23 پست
عزیزم شما برای یک عنوان شغلی میتونید دو محل انتخاب کنید 

ممنون عزیزم.اونوقت اون دو محل حتما باید بومیش باشیم؟؟

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

@ariavi  

آخه تو دفترچه دوتا گزینه پایینش بود که نوشته یا محل تولدت باشه یا ده سال باشه که اونجا ساکنی.من محل بومیم فقط یه نفر تو دبیری میخواد.میتونم برای شهرستانای دیگه استانم که متولدش نیستم و ساکنش نیستمو برا انتخاب دومم بزنم؟

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم شما برای یک عنوان شغلی میتونید دو محل انتخاب کنید 

منظورم اینه که اون دومحل حتما باید بومیش باشم؟میشه لطف کنی بگی بومی یعنی چی؟

سلام عزیزم.ببخشید یه سوال داشتم خواستم بدونم برا آزمون آموزش و پرورش فقط برای یه شهرستان میشه شرکت ک ...

عزیزم زمان ما که فقط یک جا رو می زدیم و در صورت قبولی همون جا می رفتیم درصورت قبول نشدن هیچی...شنیدم که امسال میشه دو جا رو زد...من اطلاع درستی ندارم

منظورم اینه که اون دومحل حتما باید بومیش باشم؟میشه لطف کنی بگی بومی یعنی چی؟

نه می تونی تو یکی بومی نباشی..شرایط بومی بودن رو تو دفترچه نوشته..مثلا کسی ده سال در یک جا اقامت داشته باشه و اینا...برای شخصی که بومی باشه نمره بیشتری محاسبه میشه...

نه می تونی تو یکی بومی نباشی..شرایط بومی بودن رو تو دفترچه نوشته..مثلا کسی ده سال در یک جا اقامت داش ...

ممنون از راهنماییت.عزیزم

من میخوام برا دبیری حرفه وفن شرکت کنم ولی متاسفانه منابعش اصلا از رشته نیست درصورتیکه رشتمو میخوان اونم فقط یه نفر.فقط درس نقشه کشی رو ما داشتیم بقیشو نه.دوتاهم بچه کوچیک دارم الانم از صبح گشتم فقط دوتاشو پیدا کردم امروزم مهلت آخر ثبت نامه.پارسالم شرکت کردم قبول نشدم.به نظرتون شانس دارم اگه فقط سه تا از درسای اختصاصی رو اونم برای یه نفر بخونم؟ شرکت کنم؟

ممنون از راهنماییت.عزیزم من میخوام برا دبیری حرفه وفن شرکت کنم ولی متاسفانه منابعش اصلا از رشته نیس ...

والله عزیز دلم من اصلا از رشته شما اطلاع ندارم ..کاش سایت ای استخدام هم رشته ای هاي خودتون رو ببینید ولی امیدوارم قبول بشید

والله عزیز دلم من اصلا از رشته شما اطلاع ندارم ..کاش سایت ای استخدام هم رشته ای هاي خودتون رو ببینید ...

ممنون عزیز مهربون.