2777
2789
عنوان

ا میکرون 😨😨

206 بازدید | 23 پست

چند روزه مبتلا شدیم ..دیدم حالم بده رفتم درمانگاه سرم زدم با هفت تا آمپول 😵😵

باورتون نمیشه ده نفر سرم داشتند ...کلی هم تو صف که اینها خالی بشن نوبت شون بشه ...

افتضاح

علائمت چی بود

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تب و لرز، سردرد ، بدن درد.  گلو درد.  عطسه

انشالله بهتر بشی

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

سلام وقتتوت بخیر ببخشید مزاحمتون شدم 

من سرچ کردم در مورد ازمون استخدامی تو یکی از تاپیکا پست شما رو دیدم 

من با مدرک مهمدسی میخوام شرکت کنم و واقعا الان نه میدونم ازمونش چجوریه نه منابعش نه کلا اطلاعاتی دارم میشه بگین روالش چجوریه؟ کلا با چتد وقت خوندن میشه قبول شد؟ممنون میشم راهنماییم کنید 

سلام وقتتوت بخیر ببخشید مزاحمتون شدم  من سرچ کردم در مورد ازمون استخدامی تو یکی از تاپیکا پست ...

بستگی به پایه شما ، رشته و خیلی چیزها داره ...تو دفترچه نگاه کنید اگر رشته شما رو می خواست امسال تلاش کنید ..اگر هم قبول نشدید برای سال آینده با تلاش بیشتر قبول می شید و امسال با سوال ها آشنا می شید

بستگی به پایه شما ، رشته و خیلی چیزها داره ...تو دفترچه نگاه کنید اگر رشته شما رو می خواست امسال تلا ...

سلام عزیزم.ببخشید یه سوال داشتم خواستم بدونم برا آزمون آموزش و پرورش فقط برای یه شهرستان میشه شرکت کرد؟آخه شهرستان ما فقط یه نفر میخوان .ولی کل استان ۳ تا ۴ نفر میخوان.خواستم بدونم میشه برای چند جا ثبت نام کرد یا اگه کسی قبول بشه میتونه برای همه شهرستانا بره برا مصاحبه؟

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین