2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جان

عزیزم دخترت چیشد شیرخوردنش من الان دقیقا تو اون موقعیت شما هستم که دخترم نه ماهشهر از سه ماهگی تا الان به زور قطره چکون شیر تو حلقش ریختم الان دیگه به هیچ عنوان نمیخوره مجبور شدم تو غذاش بریزم عزیزم میشه منو راهنمایی کنید بگید شما چیکار کردید اون موقع بچت در روز چند سی سی شیر میخورد از من تا یک ماه پیش ۲۵۰به زور اصلا شیشه نمیگیره .هنوز دندون درنیاورده نگران کمبود کلسیم بدنشم تو رو خدا یه راهنمایی بکن من همش نگران این بچم به هیچ عنوان شیر نمیخوره تا حالا هزارتا دکتر و دارو دادم ولی بیفایده الان شیطون تر شده به هیچ عنوان اصلا نمی‌خوابه شیرش بدم

عزیزم دخترت چیشد شیرخوردنش من الان دقیقا تو اون موقعیت شما هستم که دخترم نه ماهشهر از سه ماهگی تا ال ...

سلام خوبید 

عزیزم من دخترم از ۳ماهگی دیگه سینمو نگرفت فقط تو خواب تا هشت ماهگی تونستم شیر خودمو بدم بقیش با قاشق میدادم تا یک سال و نیمگیش 

ب هیچ عنوان نتونستم شیشه بهش بدم انواع مختلف شیشه گرفتم نگرفت ک نگرفت 

حالا چیکار میکردم تو گوشیم کلیپا و آهنگای شاد مختلف دانلود میکردم تصویری بعد هر دو ساعت ۹۰تا میدادم گوشی بالاسرش نگه می‌داشتم تا حواسش پرت بشه بعد شیر میدادم وقتی هم ک غذاخوری شد کارم خیلی راحتتر شد چون دستم باز شد مثلا فرنی درست میکردم با یکم آب بعد ۸تا قاشق شیرخشک آماده شده می‌ریخت تو فرنی بهش میدادم . تخم بلدرچین هفته ای چهارتا میدم ک با شیرخشک آماده شده نرم میکردم میدادم . نشاسته با آب میپختم بعد با ۸تا قاشق شیرخشک آماده شده مخلوط میکردم بهش میدادم ‌ 

می‌دونم سخته ولی چاره ای نیست این دورانم میگذره . خودتو عذاب نده بچه بزرگ میشه . خودتو مثل من پیر نکن من واقعا خودمو پیر کردم . الان میگم چیشد چرا حرص خوردی بالاخره بزرگ شد . بعد یک و نیم سالگی هم با استکان بهش شیر میدادم 

آهان ی روش دیگه هم میتونی امتحان کنی این ک شیر مثل چایی بریز داخل نعلبکی یا کاسه ای چیزی بدی دستش کمکش کن خودش بخوره اینجوری بچه ها دوست دارن 

مینا قری هستم
سلام خوبید  عزیزم من دخترم از ۳ماهگی دیگه سینمو نگرفت فقط تو خواب تا هشت ماهگی تونستم شیر خودم ...

ببین اصلا بچه من شیر رو دوست ندارم با قطره چکون که میریزم می‌ریزه بیرون اصلا داخل کریر نمی مونه که بهش شیر بدم فقط میخاد بره اصلا به هیچ عنوان شیر نمیخوره مثلا من 1/5طول می‌کشه این 30سی سی شیر بخوره اصلا موندم چیکار کنم چرا این بچه شیر نمیخاد من داخل فرنی میریزم شیرخشک داخل سوپ ولی باز خیلی نمیشه در روز.منظورت از قاشق یعنی پیمونه های شیر هست واسه شیرخشک؟؟؟؟آخه انگار زیاده هشتا پیمونه شیرخشک واسه یه فرنی که بچه بخوره 

ببین اصلا بچه من شیر رو دوست ندارم با قطره چکون که میریزم می‌ریزه بیرون اصلا داخل کریر نمی مونه که ب ...

خب دختره منم دقیقا همین بود شیر دوست نداشت مخصوصا این شیرخشک دختر من بینهایت تلخ بود . کلیپ های جذاب پیدا کن براش بذار ک بمونه . آره همون پیمانه خود شیرخشک . من می‌ریختم داخل فرنیش . غلیظ درست میکردم آبشو کم می‌ریختم در کنارش آبجوش ابنباتم ب دخترم میدادم با عرق نعنا ک دل درد نشه . 

مینا قری هستم
خب دختره منم دقیقا همین بود شیر دوست نداشت مخصوصا این شیرخشک دختر من بینهایت تلخ بود . کلیپ های جذاب ...

اون هشتا پیمانه رو یک وعده میدادی؟؟؟؟بعد که بزرگتر شد نه ماه به بعد می نشست بهش با قاشق شیر بدی.مثلا اون هشتا پیمانه بیشتر یه کاسه ماست خوری میشد؟؟؟بعد که غذا خور شد به غیر شیر داخل غذاها چقد شیر می‌دادی در روز.ببخشید مدام سوال میپرسم.چند وعده در روز غذا میدی

اون هشتا پیمانه رو یک وعده میدادی؟؟؟؟بعد که بزرگتر شد نه ماه به بعد می نشست بهش با قاشق شیر بدی.مثلا ...

آره تو وعده صبحانش 8تا قاشق می‌ریختم ب اندازه ی کاسه ماست خوری میشد توش نبات می‌ریختم شیرین میشد . بعد 3ساعت بعدش 30تا شیر با قاشق بهش میدادم . دختر منم نصفشو بیرون می‌ریخت ولی من باز تلاش میکردم 

دوباره هر 2-3ساعت 60تا میدادم تا شب همین ادامه میدادم . گوشه لپش بریز ک قورت بده 

موقع شیر دادن دخترمو می‌خوابند ی بالشت بزرگ میذاشتم ک سرش بیاد بالا با کلیپ بهش میدادم . 

ببین من چیزای مقوی زیاد میداد همه فکرم دیگه شیر نبود . مثلا بلدرچین . قلوه ،تخم بلدرچین ، کره تو غذاهاش ، پای مرغ عصاره شو درست میکردم قالب میکردم تو تمام غذاهاش می‌ریختم . 

مینا قری هستم