2777
2789
عنوان

اکسسوری😍

256 بازدید | 27 پست

خوشگلا شبتون بخیررر✨

من تصمیم دارم آنلاین شاپ جدید بزنم، کلی کارای با کیفیت و قیمت مناسب

چون تازه میخوام شروع کنم برای پیشرفت هیچ سودی رو کارام نمیکشم و به قیمت خرید قراره بفروشمشون.

مثلا اینجوری که

انگشتر دونهای : ۵۰، ۶۰، ۷۰

گردنبند : ۱۲۰، ۱۷۰

گوشواره جفتی : ۱۰۰ ، ۱۵۰

و کلی کارای دیگه که همشون خیلی خیلی نازن :)

و من خیلی براشون ذوق دارم.

اگر پیجمو خواستید بگید براتون بذارم و در ازای حمایتاتون هم کلی هدیه میدم🥹❤️

یه کوچولو هم حس ششمی هستم تو همین تاپیک اگه سوالی داشتین بپرسین🤌🏽

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب حست بمن میگیو این ک اونی ک میخوام میشه یا نه وکی

حسم بهت، راجب کار مهمی که قراره انجام بدی زیاد تحقیق میکنی و مشورت میگیری، زود استرسی میشی و به همه چیز زیاد فکر میکنی از این اخلاقت خوشت نمیاد و میخوای بزارید کنار، مهربونی اما انگار یه مشکلی تو زندگیت هست که باعث شده بی حوصله بنظر بیای و یکم سرد باشی.

نمیدونم درست بود یا نه

پیجت رو بزار عزیزم

🥹🥹🥹

هنوز نزدمش🥲😂

هروقت زدم میام همینجا ریپلای میزنم رو پیامت.

بزا حسمو نسبت بهت بگم بهن بگو درسته یا نه

به خودت اهمیت میدی و اعتماد به نفس خوبی هم داری، دوست داری از هرنظر پرفکت و عالی باشی بیشتر خودت برا خودت مهمی تا اینکه بقیه چی فکر میکنن یا چی میگن، از اونایی که هرروز عاشق یکین نیستی و بسیار متعهد و پایبندی، مهربونی و با همه خوب رفتار میکنی جز کسایی که خط قرمزاتو رد کنن.

پیجتو بفرست گل

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
الهی ک حسابی برات بچرخه.

مرسیی قربونت برم🩷

حسم نسبت به شما، خیلی مهربونی و آزارت به کسی نمیرسه

نمیدونم کی اما دلتنگ کسی هستی شخصیتت برات مهمه و نسبت به خودت بی اهمیت نیستی، کدبانویی و دستپخت خوبی هم داری

درسته؟

پیجت؟

عزمزمه محصولاتم هنوز به دستم نرسیده برا همین پیجمو راه اندازی نکردم

به محض اینکه پیج رو راه اندازی کردم همین جا رو پیامت ریپلای میزنم و میفرستم برات🩷

حسم نسبت به شما : خیلی با خودت فکر میکنی و به عمق فاجعه میری درحالی که اصلا نیاز به اینکار نیست، خیلی خیلی اهل رفیق بازی نیستی و خلوت خودتو به جمعای شلوغ ترجیح میدی، از دور بقیه فکر میکنن مغروری اما نزدیک ترینا بهت میدونن که خیلی خونگرم و خاکی هستی

به گذشته زیاد فکر میکنی و خودتو سرزنش میکنی. اما حس میکنم تو مقصر نیستی و این فکرا بیخودین

درست بود؟

2790
2778
2791
2779
2792