2777
2789
عنوان

حال دلم لده

208 بازدید | 16 پست

نمیفهمم چم شده از صبح رغبت هیچیو ندارم حوصله بچه هامم ندارم سردرگمم استرس دارم 

دیشب با کلی ذوق شوهرم سوپرایز کردم همه چی خوب بود تا اینکه یهو بین حرفای دونفرمون رفتم تو خاطرات بد خیلی بد همش حرف زدم گله کردم اشک ریختم تا حدی که شوهرم تو سکوت خودش خوابید تمام جشنو کوفتش کردم نمدونم چرا یهو یادشون افتادم وحرفایی زدم که مدتها تو دلم بود ولی از صبح داغونم قلبم داغونه حس خیلی بدیه چکار کنم ارامش ندارم مثل کسی که منتظر خبر بد باشه

هیچ کس نمیتواند به عقب برگرددوازنو شروع کند اما همه میتوانند ازهمین حالاشروع کنند بپایان تازه ای بسازند🌷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سعی کن حال دلت لد نباشه خب....😍😍🍬🍬🍬

دلم میخواد ولی نمیشه هرموقع اینطوری میشم واقعا اتفاق بد میوفته میترسم

هیچ کس نمیتواند به عقب برگرددوازنو شروع کند اما همه میتوانند ازهمین حالاشروع کنند بپایان تازه ای بسازند🌷
بعدشم از همسرت عذرخواهی کن بگو ببخش قصدی نداشتم همین الان بهش زنگ بزن

دیشب عذرخواهی کردم ولی خب فایده نداشت صبح گفت به حرفات فکر کردم حق داری ولی دیگه حرفشونو نزن

تا الانم چند بار باهاش حرف زدم ولی اروم نیستم

صدقه بده و اگه اهلشی قران بخوون...آروم بشه دلت ان شاالله🤲💞💞💞...

اره میخونم صدقه صبح دادم 

ناراحتیت تو گذشته ربط به همسرت داره؟

اره

گلم اینجور فقط خودتو عذاب میدی،گذشته و رفته مرورش نکن چون خودت بیشترآسیب میبینی،شوهرتم می نداری توی ...

نمیخواستم اینطوری بشه با حرفای خوب شروع شد با تلخ ترین حرف ها تمام شد طوریکه نای نفس کشیدن نداشتم از صبح هر کاری میکنم اروم نیستم