2777
2789
عنوان

اهدای عضو من ❤️(بالاخره اهدا کردم) 🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 43368 بازدید | 463 پست
من خیلی سال پیش عضو شدم و درخواست اهدا کردم اما کارت نگرفتم شما کارت اهدا عضو گرفتین؟

سلام نه عزیزم 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما خیلی منی! با احساس ، احساسی ، دل نازک ! و مهربون.

من نمی‌دونم از اولش دل نازک بودم یا دلم اینقدر شکسته که دیگه با یه تلنگر می‌شکنه ، وقتی همه‌ی وجودتو برای یکی بذاری و اونو بیشتر از هرکسی تو دنیا دوست داشته باشی و بهت بگه که براش مشکل پیش اومده می‌خوای هرطوری که می‌تونی مشکلشو مرتفع کنی ، خودتو به آب و آتیش می‌زنی که هرجوری شده حالشو خوب کنی ، بهش دلداری میدی و .... اما وقتی متوجه میشی همه‌ی این‌ها یه بازی و نقشه خودش بوده دنیا رو سرت آوار میشه . اینجاست که دلت میشکنه و در حالی که تایپ می‌کنی همین‌جوری اشک از چشمت میاد ، لبخند میزنی و میگی چشمام میسوزه ! اما خودتم خوب می‌دونی چشمات نمی‌سوزه و این دلته که آتیش گرفته.

وقتی سه سال قبل ظهر یه روز تابستون بهش رسیدم می‌خواست  از رو پل هوایی خودکشی کنه ، کاملاً به آخر خط رسیده بود ، چقدر براش حرف زدم ، به من کلی پرخاش کرد. مث اینکه من مقصر بودم. منم می‌تونستم مث خیلیای دیگه بگم به من چه و برم . اما موندم همه‌ی انرژی و تمرکز و توجه و حتی حافظه‌مو به خدمت گرفتم که با حرفام اونو آروم کنم ، بدون اینکه سوتی بدم یا طوری خسته کننده و شعاری حرف بزنم که نخواد بشنوه! چنان براش حرف زدم که بعدها وقتی ازم خواست مث اون روز حرف بزنم نتونستم . بهش گفتم بهت قول میدم این پل همیشه همینجاست ، اما لطفاً یک هفته صبر کن ، اگه اوضاع تغییر نکرد قول میدم دیگه مانعت نشم ! اصلا اون روز هرچی دلت خواست به من بگو و بعدش بیا رو همین پل .

ای بابا چی دارم میگم ؟! نمی‌دونم چرا حرفام اینجوری شد؟ 

ببخشید 😔🙏 حالم واقعاً خوش نیست. هرچند :

خنده بر لب می‌زنم تا کس نداند راز من
ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
شما خیلی منی! با احساس ، احساسی ، دل نازک ! و مهربون. من نمی‌دونم از اولش دل نازک بودم یا دلم اینقد ...

سلام ببخشید من نمیدونستم کاربر مرد هستید اصلا وارد کاربریتون نشدم که ببینیم 

امیدوارم مشکلاتتون حل بشن 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

@نی_نی_یار_شب   سلام تاپیک تولد رو برگردون همین تازه ترکوندی من فقط داشتم با دوستم حرف میزدم و تولدشو تبریک میگفتم دلیلت چی بود برای تعلیق اون تاپیک ؟ 

@نی_نی_یار_شب     سلام تاپیک تولد رو برگردون همین تازه ترکوندی من فقط داشتم با دوستم حرف ...

گزارش حذفش کرد برگردونم هم چون گزارش خورده باز میره

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

میشه بدونم دلیل گزارش رو چی نوشته بودن ؟

منم از طریق همین سایت پر کردم و تاپیکش هم هست ولی فکر نکنم دیگه اجازه خانواده لازم باشه

همه جای دنیا لازمه عزیزم 

منم ثبت نام کردم ولی کارتش رو ندارم 

همه جا رو اهدا کردم الا قلبم 

"آنه شرلی" ای در مغزم نویسندگی میکند و "جودی آبوتی" در رفتارهایم خودش را فریاد میزند🧡من تو سکوت شناختم رقص پروانه را...🦋افکارم رو مینویسم گاها مثل طوفانی هستن که کاغذها رو خط خطی میکنن و میدرن و گاها دخترکی زیر کلماتم با گل های لای موهاش برایم ویولون مینوازد و نسیم،چین های دامنش رو تاب میدهد🌸یک عدد خیال پرداز با رمان های احساسی و درام و یک نیمچه نویسنده نوپا🐣دوچرخه سواری رو دوست دارم و از بادی که به صورتم میخوره حس پرواز رو تجربه میکنم،اتوبوس سواری رو دوست دارم چون برای مدتی با غریبه ها همدل میشم برای رسیدن به مقصدی که در مسیرش باهاشون همقدم بودم🍃باور دارم انسان موجودی محترم و گنجینه ای زنده است،حتی اگر ردپایش برف ها را زشت کند تو نمیدانی این حفره های موقت چه دانه هایی را در خود میپذیرد و نهالی امیدبخش را رشد میدهد💛

چرا به گزارش های بیخود و بی دلیل رسیدگی نمیکنید ؟