2777
2789
عنوان

مادرشوهر....

427 بازدید | 40 پست

ما یه گروه واتساپ داریم که که اعضاش خودم و جاریم و خانواده همسرمه، پدرشوهر و مادرشوهرم(عممه) هم از هم طلاق گرفتند ولی تو گروه هستن، روز زن کلی پیام و تبریک برای مادرشوهرم گذاشته بودم ولی متوجه نشدم که ایشون لفت داده بودن، البته دوباره برگشتن. حالا روز پدر برای پدرشوهرم و برادرشوهرا و همسرم کلی پیام تبریک گذاشتم، بهم ویس داده که تو عقده داری، میخوای لج منو در بیاری که واسه پدرشون پیام گذاشتی 😳😳 خییییلی خورده تو ذوقم😭😭😭😭

God help me to be strong enough not to lie to myself 

جاریم کلا خنثی برخورد میکنه، همیشه مادرشوهرم ابراز ناراحتی میکرد که بچم داره با یه آدم بی ذوق و محبت زندگی میکنه، بعد پریشب میگه اون شخصیت داره ولی تو نه

ای جان😐♥️خب بگو برای توام گذاشته بودم، نبودی ببینی. برو تو گوشی دخترات ببین

خداکشتی آنجاکه خواهد بَرَد/اگر ناخدا جامه ازتن دَرَد    اَلحَمدُلِلّهِ کَما هُوَ اَهلُه🌹     20 ramada n           💕    99        My the ßest day💫💌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جان😐♥️خب بگو برای توام گذاشته بودم، نبودی ببینی. برو تو گوشی دخترات ببین

دختر نداره، به گفتم که برای شما هم گذاشته بودم، میگه فکر کردی میتونی از زحماتی تشکر کنی؟!؟!

خب از پیامهات تو روز زن اسکرین شات بگیر براش بفرست بگو برات پیام گذاشته بودم و بعد متوجه شدم لفت داد ...

گفتم خیییییییییییلی توقع داره، میگه شماها نمی‌تونید از من تشکر کنید🥴🥴🥴

وا تو که گذاشتی اون نبوده که ببینه بهش میگفتی  و بهش میگفتی از بقیه بپرس یا تو گوشی،بقیه ببین& ...

نمیدونم چرا همش فکر می‌کنه من قرار با احترام به پدرشوهرم، لجش رو در بیارم

دختر نداره، به گفتم که برای شما هم گذاشته بودم، میگه فکر کردی میتونی از زحماتی تشکر کنی؟!؟!

با لبخند بگو حق با شماست. چشم دیگه تشکر نمیکنم. خدا خودش براتون  جبران کنه♥️

خداکشتی آنجاکه خواهد بَرَد/اگر ناخدا جامه ازتن دَرَد    اَلحَمدُلِلّهِ کَما هُوَ اَهلُه🌹     20 ramada n           💕    99        My the ßest day💫💌

اسی جان وقتی اینستا هست گروههای خانوادگی چه صیغه ایه بیخیال لفت بده خودتو خار و خفیف نکن 

بین خودمون بمونه !دنیا با تو انتهای قصه قشنگیه که قشنگیاش بی انتهاست 😉🤭