2777
2789
عنوان

مادرشوهر....

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 40 پست
خیییییییییییلی هم بی منطقه، من چندبار گفتم وظیفمه احترام هر دوتون رو نگه دارم، کاری هم به کار رابطه ...

دیکه اینطوریه 

وگرنه چرا طلاق بگیره 

همین بی منطقی باعث شه 

البته شاید دلیل دیگه ای داشته باشه ولی عیب بزرگیه که باعث آزار و پرتوقع بودن میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مانلی جونم می دونی چرا روی شما حساس تر هست؟ چون شما رو بیشتر از بقیه دوست داره و رو شما بیشتر حساب ...

مرسی از آرامش کلامت😍به خدا خیییییییییییلی هواشو دارم، روزی یک ساعت زنگ و حرف زدن، انجام تمام کارا تو مهمونی و درست کردن غذای مورد علاقه و..... ولی سر این موضوع خیلی دلم گرفت، بازم چیزی نه به خودش و نه به همسرم نگفتم. ولی انرژیم از بین رفت. اینجا هم گفتم تا ذهنم رو خالی کنم و مثل قبل حس خوبی بهش بدم

God help me to be strong enough not to lie to myself 
خودم گروه زدم، چون انققققققد گیرهای الکی داد مجبور شدیم از گروه خانوادگی که همه توش بودن بیایم بیرون ...

بدرک بابا بیخیال خودتو ناراحت نکن واسه اون زن بی ارزش که قدرتو نمیدونه از خداشونم باشه عروسی مث تو داشته باشن

بین خودمون بمونه !دنیا با تو انتهای قصه قشنگیه که قشنگیاش بی انتهاست 😉🤭

این گروه مروه را من اصلا متوجه نمیشم 

بعدش اصلا چرا باید  پیغامها و تبریکا تو گروه باشه

چرا برای هر کسی خصوصی پیغام نمیزاری؟ 

قرار نیست همه ببینن که

اگر خصوصی پیغام بدی به همه دیگه اینطوری هم نمیشه 

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
این گروه مروه را من اصلا متوجه نمیشم  بعدش اصلا چرا باید  پیغامها و تبریکا تو گروه ب ...

آخه کلی مطلب هست که بخوای شخصی بفرستی هم زمان می‌بره هم هزینه، بعدم باعث صمیمیت میشه، یا یه حرف و خبر رو نمی‌خواد چندبار بفرستی

God help me to be strong enough not to lie to myself 
یه ذره درددل کردم آرومتر شدم به خدا، مرسی

خداروشکر انشالله همیشه حال دلت خوب باشه  عزیزم💙😘

بین خودمون بمونه !دنیا با تو انتهای قصه قشنگیه که قشنگیاش بی انتهاست 😉🤭