2777
2789
عنوان

مادرشوهر....

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 40 پست
بگو من ادبم نشون دادم حالا چرا به شما برخورده نمیدونم از پیامای روز زن هم اگه هنوز دلری اسکرین بگیر ...

متأسفانه همسرم چت رو پاک کرده، البته همسرم خیلی شرمنده شد و گفت به مامان صدبار گفتم تو محبتت زیاده ولی نمی‌دونم چرا بازم گیر میده

God help me to be strong enough not to lie to myself 
با لبخند بگو حق با شماست. چشم دیگه تشکر نمیکنم. خدا خودش براتون  جبران کنه♥️

براش نوشتم شما دلتون بزرگه و محبتتون بینهایت ما کجا بتونیم جبران کنیم🥴😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چرا همش فکر می‌کنه من قرار با احترام به پدرشوهرم، لجش رو در بیارم

از قدیم گفتن برای کسی بمیر ک برات تب کنه. وقتی میبینی لایق نیست خب خودتو کوچیک نکن .چکارییه؟ هروقت دیدی طبق شخصیت خودت احترام بزار، اما ازین کارا نکن ک بزاره پای لج درآوردن، یا شیرین کردن. ول کن

خداکشتی آنجاکه خواهد بَرَد/اگر ناخدا جامه ازتن دَرَد    اَلحَمدُلِلّهِ کَما هُوَ اَهلُه🌹     20 ramada n           💕    99        My the ßest day💫💌
براش نوشتم شما دلتون بزرگه و محبتتون بینهایت ما کجا بتونیم جبران کنیم🥴😒

عالی. آفرین. تو ادبتو نشون دادی .حتی ۱ نفر آدم حسابی هم تو گروه باشه خودش میفهمه

خداکشتی آنجاکه خواهد بَرَد/اگر ناخدا جامه ازتن دَرَد    اَلحَمدُلِلّهِ کَما هُوَ اَهلُه🌹     20 ramada n           💕    99        My the ßest day💫💌
اسی جان وقتی اینستا هست گروههای خانوادگی چه صیغه ایه بیخیال لفت بده خودتو خار و خفیف نکن 

اینستا ندارم☹️بعدم خیر سرم گفتم یه راه ارتباط جمعی داشته باشیم

چه مادر شوهری من خودم امسال روز زن رو فقط به مادرم زنگ زدم روز پدر رو هم به پدر شوهر و پدرم زنگ نزدم تبریک نگفتم والله یه کاری کرده باشن تبریک بگی نه که از روی عادت و رسم و رسوم  تبریک بگی و پرتوقعشون کنی 

بی محلش کن اینطوری ک گفتی انگار یه بچه دوسالس

اوووووف از دو ساله بدتره، هر حرفی که میزنی باید ازش تشکر کنی یا بگی از شما یاد گرفتیم

از قدیم گفتن برای کسی بمیر ک برات تب کنه. وقتی میبینی لایق نیست خب خودتو کوچیک نکن .چکارییه؟ هروقت د ...

باور کن همه دنیا میگن یه مانلی که به دل مادرشوهرشه، خودشم میگه بعد چنین رفتاری می‌کنه 😭😭

اون طلاق گرفته تو که نگرفتی .ربطی نداره پدرشوهرت که هست  حرفش بی منطقیه

خیییییییییییلی هم بی منطقه، من چندبار گفتم وظیفمه احترام هر دوتون رو نگه دارم، کاری هم به کار رابطه شما ندارم، ولی متوجه نمیشه

مانلی جونم می دونی چرا روی شما حساس تر هست؟

چون شما رو بیشتر از بقیه دوست داره و رو شما بیشتر حساب می کنه

چون همیشه هواشو داشتی

بعد از طلاق حس تنهایی داره و از طرفی عمه تون هم هست دوست داره شما طرفدارش باشی 

نه بابا لفت بده 

خودم گروه زدم، چون انققققققد گیرهای الکی داد مجبور شدیم از گروه خانوادگی که همه توش بودن بیایم بیرون، همه سرخورده شده بودیم، گفتم خیر سرم دیگه با ما و بچه‌های میسازه، که اونم ماشاالله سالی صدبار لفت میده دوباره برمیگرده