خسته شدم انقدر له شدم تو این زندگی هیچ وقت شوهرم مسئولیت قبول نمیکنه اصلا مرد تدبیر و با عرضه نیس....همه کارا همه فکرا همه چیز تو زندگی ب دوش منه آخر سرم چیزی خوب پیش نره باید منتظر دعوا و بحث و غر غر باشم از شوهرم...نمیتونمم جدا شم ب فکر اینم خودمو بکشم راحت بشم...
درخت صبر تلخه....اما میوه اش شیرینه...❤️خدا بزرگه🌟همه چی به وقتش🕋🪄
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ن چ حرفیه این برای اونایی ک هیچ تغییری تو زندگیشون ایجاد نمیکنن و نمیخوان کاری کنن و قبول کردنو وایس ...
با ی بچه ۳ساله دختر طلاق بگیرم بررم تو ی محیطی کوچیک مثل روستا چیکار کنم....با ذهن های بسته و محدود ...ی مشت ادم یاوه گو و حرف درست کن.... بعدشم من بعد طلاق میشم ی زن ۲۲ ساله مطلقه ببخشیدا با بدنی که بدن زایمانش ریخته بهم کی همچین زنی رو میخواد.... قیافه امم خوب نیست زیاد
مهم اینه آدم درست رو انتخاب کنی فقط همین ...عجله نکن اصلا تحقیق کن مدتی نامزد بمون امتحانش کن.... البته من عجله نکردم تحقیق هم کردیم اما بچه بودم نشناختمش وقتی ب خودم اومدم دیدم ۷ سال از عقد و ازدواج ام میگذره