2777
2789
عنوان

حالم بده

140 بازدید | 40 پست

خسته شدم انقدر له شدم تو این زندگی هیچ وقت شوهرم مسئولیت قبول نمیکنه اصلا مرد تدبیر و با عرضه نیس....همه کارا همه فکرا همه چیز تو زندگی ب دوش منه آخر سرم چیزی خوب پیش نره باید منتظر دعوا و بحث و غر غر باشم از شوهرم...نمیتونمم جدا شم ب فکر اینم خودمو بکشم راحت بشم...

درخت صبر تلخه....اما میوه اش شیرینه...❤️خدا بزرگه🌟همه چی به وقتش🕋🪄

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چ‌ چیزایی  زنایی ک مسئولیت زندگی رو دوششونع واقعا خیلی کارشون سختع

دارم له میشم زیر اینهمه فشار...وقتی ب خودشم میسپارم همه چیو خراب میکنه گند میزنه ب همه چی

دارم له میشم زیر اینهمه فشار...وقتی ب خودشم میسپارم همه چیو خراب میکنه گند میزنه ب همه چی

اینجور بار اومدع حقم داری

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

ن مشکل از تربیت و نوع پرورششع

اهان.اره می‌دونم...اما شانس من داداشاش خوبن این یکی شانس من اینطوره..جاریام از هیچی زندگی شون سر در نمیارن بجز خرد و خوراک و بچع داری که همونم نصف اش رو شوهراشون انجام میدن

بخدا منم انقدر نگران زندگیمم یکی عین شوهرت تقریبا خواستگارمه نمیدونم چکار کنم نگران ایندمم

با مرد بی عرضه و‌بی جنم پیر میشی تاپیک من میشع کل داستان زندگیت.... بیشتر فک کن یکم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز