2821
2789
عنوان

حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 40 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میگم دیگ زود شکستع میشی  مراقبت کن

۲۲ سالمه عین ۳۰ ساله هام قیافه ام.... بعضی وقتا خسته میشم ول میکنم ب حال خودش زندگیمو فکر کن ب گند میزنه زندگیمون رو.... تازه عصبی و تند خو بودنشم بهش اضافه کن

درخت صبر تلخه....اما میوه اش شیرینه...❤️خدا بزرگه🌟همه چی به وقتش🕋🪄
وای نگو ک امروز زهر مارم کرد وتمام اوقاتمو بهم تلخ کرد ازش متنفرم

داستان همیشگی‌ شوهر من....۱۱ زدیم بیرون از خونه پریودم وحشتناک درد دارم....گفت بریم چیزی بخوریم با بچه تو هوای سرد منم حالم اصلا خوب نبود راهمون تا خیابان اصلی دوره....بعدش منم راضی نبودم بریم گفت برگردیم گفتم باشه حالا برگشتیم همش غرغر غر غر و بحث ودعوا که چرا نیومدی تو....پول تو کارتش هم برا خرید عید بچمه همش هم ۵۰۰تومنه کلا ...چیزی می‌خوردیم خوب تموم میشدش دیگه غرغر زد اشک ام در اورد الانم خودش راحت خوابیده

۲۲ سالمه عین ۳۰ ساله هام قیافه ام.... بعضی وقتا خسته میشم ول میکنم ب حال خودش زندگیمو فکر کن ب گند م ...

دست پیشم پس میگیرع 

من میگم کارارو نصف کن بدرک ک گند میزنع

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

میشه از اخلاقیاتش بیشتر بگی بدونم ؟ باهات رفتارش تو خونه چجوریه؟ فوشم میده بهت؟

تند خو عصبی دهن بین بی فکر ...وقتی حال خودش خوبه عالیه رفتارش اما امان از این که سر دماغ نباشه الکی الکی بحث درست میکنه  دعوا درست کنه....بهونه میگیره هی ...گیز الکی میده مثلاً امشب اومدیم از بیرون حالم خوب نبود خونه یکم ریخت پاش بودش با عصبانیت ورداشته جارو دستی بزنه منم فرچه داخلش کثیف بود انداختمش الان آنقدر غر غر کرد که تو چرا ‌انداختیش برا چی اینکارو کردی این کارا چیه تو میکنی الکی گیز داد اعصابم ریخت یهم

دست پیشم پس میگیرع  من میگم کارارو نصف کن بدرک ک گند میزنع

کلی قسط میارع بالا بد بدتر میشع اخه... اونجوری که باید بیشتر حرص بخورم... مثلاً پولارو بدون فکر خرج میکنه میاد هیچی نداره دستش میبنیی مهمون میاد من باید در ب در دنبال پول باشم خجالت میکشم انقدر از کسی پول قرض گرفتم دیر. پس دادم

اصلا درک ندارن بخدا چ بدبختی از دستش میکشی تو پس

ب قول مامانم دیگه این تو سرنوشتم نوشته شده باید بسوزم بسازم

کلی قسط میارع بالا بد بدتر میشع اخه... اونجوری که باید بیشتر حرص بخورم... مثلاً پولارو بدون فکر خرج ...

حالا کار میکنع؟

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

کلی قسط میارع بالا بد بدتر میشع اخه... اونجوری که باید بیشتر حرص بخورم... مثلاً پولارو بدون فکر خرج ...

وای چ سخته اینجوری

بعضیا انگار زاییده شدن فقط بدهی بالا بیارن انگار

اوووفففففف من جای تو سردرد شدم از دستش  خدا الهی صبرت بده عزیزم😖

خودمم دیگه خسته شدم ..خانوادش هم از خودش بدتر تا میریم خونشون بحثی میشه چیزی من میگم به شوهرم میگن ی وند روز اینجایین اومدی باز دعوا درست کنی