2777
2789
عنوان

الان چرا شوهرم اینجوری میکنه؟

444 بازدید | 19 پست

چند روزه اومدیم مسافرت بعد من امروز پریود شدم و حوصله ندارم برم جایی تو هتله درپیتمون نشستم البته قبلش بیرون بودیم ،، الان شوهرم پاشد رفت بیرون گفت حوصلم سر رفت همش کلافست انگار یه جا اروم نمیگیره ،میگم نکنه بخاطر اینکه من مریض شدم اینجوریه یعنی من همینقدر براش ارزش دارم؟ یعنی وقتی مریض میشم اون باهام حوصلش سر میره؟؟ نظر شما چیه؟

بلاخره همه چیز درست میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمد والا شاید منظوری نداره 

نمیشه قضاوت کرد 

پروفایلم عکس عشقمه"مهراب خسته صدا" من با صدای مهراب زندگی میکنم.💜 مهراب خان! تو این دنیای سیاه و سفید تو رنگی ترین اتفاق زندگیمی♡ همیشه بخون واسه هوادارات امپراطور😍 زانو نمیزنم حتی اگر سقف آسمان کوتاه تر از قامتم باشد شوخی که نیست هوادار شاه شطرنجم 😌 #امپراطور_حسین_زینالی♡#شاه_شطرنج♡

خب گلم رفتین مسافرت بگردین 

حالا مریض هم شدی یه قرص بخور و برو خوش بگذرون

نکه بشین تو هتل.. 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

مگه چی شده پریودی عمل جراحی که نشدی پا شو برو بگردین 

امضات 😁😁😂😂

پروفایلم عکس عشقمه"مهراب خسته صدا" من با صدای مهراب زندگی میکنم.💜 مهراب خان! تو این دنیای سیاه و سفید تو رنگی ترین اتفاق زندگیمی♡ همیشه بخون واسه هوادارات امپراطور😍 زانو نمیزنم حتی اگر سقف آسمان کوتاه تر از قامتم باشد شوخی که نیست هوادار شاه شطرنجم 😌 #امپراطور_حسین_زینالی♡#شاه_شطرنج♡

یه بروفن بخور برو خوش بگذرون 😍

وایییی خوب یه مسکن بخور برین بگردین منم برم سفر یکی خودشو بزنه به کسالت اعصابم خورد میشه اینهمه راه اومدی پول خرج کردی تو که انقدر حساسی به پریودت خوب میموندی خونه نمیومدی دیگه! حالا فک کن شرایط برعکس بود شوهرت خودشو میزد به کسالتو سردرد میموندی هتل الان تاپیک میزدی وای شوهرم لوسه منه اورده سفر نشسته تو هتل....

دیگه نمیام نی نی سایت