2777
2789
عنوان

الان چرا شوهرم اینجوری میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 19 پست
وایییی خوب یه مسکن بخور برین بگردین منم برم سفر یکی خودشو بزنه به کسالت اعصابم خورد میشه اینهمه راه ...

دست خودم نیست که ادم مریض بی حاله منم ضعف دارم واقعا

بلاخره همه چیز درست میشه
والله شوهر من ببره مسافرت عمل قلبمم کنن من پا میشم میرم میگردم باهاش

😁👌

پروفایلم عکس عشقمه"مهراب خسته صدا" من با صدای مهراب زندگی میکنم.💜 مهراب خان! تو این دنیای سیاه و سفید تو رنگی ترین اتفاق زندگیمی♡ همیشه بخون واسه هوادارات امپراطور😍 زانو نمیزنم حتی اگر سقف آسمان کوتاه تر از قامتم باشد شوخی که نیست هوادار شاه شطرنجم 😌 #امپراطور_حسین_زینالی♡#شاه_شطرنج♡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دست خودم نیست که ادم مریض بی حاله منم ضعف دارم واقعا

خوب تازه همین امسال که پریود نشدی اخلاقتو میدونی نمیومدی بیچاره شوهرت کلا از همسفر رواعصاب بدم میاد دیگه ادم میره سفر که خوش بگذرونه یکمم باید خستگی رو به جون بخره دیگه میتونستی یه ابمیوه و یه مسکن بخوری منم رفتم کیش با دوتا خانواده های دوستای شوهرم زن یکی روز دوم شروع کرد که وای من پریود شدم من بیحالم من الم بیرون نریم اینجا نریم زود برگردیم،منم رک گفتم عزیزم من اینهمه خرج کردم پنج روز اومدم سفر خستگی شیشماهمو در کنم ابوهوایی تازه کنم نمیتونم به پای تو ،بشینم هتل ما میرفتیم گشتو گذار اون زوج میموندن هتل یا مسیرای نزدیک قشنگ معلوم بود حال شوهرش گرفتس.باید تحمل کنی یکم بخاطر همسفرت

دیگه نمیام نی نی سایت
خوب تازه همین امسال که پریود نشدی اخلاقتو میدونی نمیومدی بیچاره شوهرت کلا از همسفر رواعصاب بدم میاد ...

بدن ادما با هم فرق داره دوران پریودی من قطعا با دوران پریودی شما یه شکل نیست من یه دوستی دارم وقتی پریود میشه اصلا نمیفهمه شروع و تموم شدنشو بعدم میگه من هیچوقت درد نداشتمو اینا من ازز اون تعجب میکنم اونم از من ،ماهم سفر کاری اومدیم و قرارم نبود پریود شم ولی یهویی اینجوری شد وقتی ام که میشم اینقد بدنم ضعف شدید پیدا میکنه که ممکنه نشستنی خوابم ببره خیلی خیلی بی جون میشم ،ولی شوهر ادم اگه درک نکنه این دورانه زهرماری رو که کلاهش پس معرکست ،واقعا درکم خوب چیزیه بخدا ،اونهمه پا ب ه پاش باشی بعد یه روز تو این وضعیت باشی ببینی رفتاراشو هم خودت عذاب میکشی هم اون انگار دنیا براش تمومه

بلاخره همه چیز درست میشه