2777
2789
عنوان

گناهه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 39 پست

منم لاغرم به منم میگن اهمیتی نمیدم

هر کسی و تو گور خودش میزارن هر کسی صلاح خودشو میدونه

من تو ماه رمضون تغییر وزن چندانی هم ندارم بعد 48کیلیو که خوبه

مگه چند سالتونه؟ قدتون چنده؟ 

نخونننن😬.                                                        نخونننیااا😐.                                                          😐🙌🏽اصن خیلی حرف گوش کنی.                                خب.                                                                      😁❤️.                                                                خستم از بازی کردن نقش آدم مغرور:) خستم از درد پنهونم🚶🏿‍♀️بیخیال.اسکار طولانی ترین امضا برسه به من😬😁.                 کاربری با کفش پاشننه بلند اومد😢کاربری با ابرو پیوسته اومد🤨اسممو چلا نمیتونم عوض کنم🙁🙁منمننکننمیتونیبخونی😝🙌🏽اینجا دیاریست که هیچ کدوم از کاربرا حرفو عقیدتو نمیشنون که قبول کنن میشنون که عقیده خودشونو تحمیل کنن🤦🏼‍♀️😁🌱اندکی مهربان باشید کرم ریزی نکنید نی نی یار ها را اذیت نکنید نی نی یار ها عشق منن چاپلوسی نکنید 😂😑فحلنننن خداحاااافظ،یادم رف بپرسم نالنگی میقولیییی موز میقولییییی اناناس میقولییییی، به سایت بخت گشایی 😂دادگاه دعوای عروس و مادر شوهر و پشمانی از رد خواستگار... هر تاپیکی به جز تاپیک نی نی خوش امدیدددد، یکم کوشولو بشینید فاصله اجتماعی رعایت کنید ماسک بزنید دستاتونو صد عفونی کنید پروتکل های بهداشتی رو رعایت کنید😷ستاد مبارزه با کرونا        یعتی میشه این کروناهه برهههه😪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از عمد روزه نگرفتن گناهه  خب سویق مصرف کن چاق میشی

تو ماه رمضان سویق بخوریم لاغر نمیشیم؟؟

دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤                                         هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/        بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤
یعنی تو ١١ ماه بقیه سال چاقی,ماه رمضون لاغر میشی?? نمیدونم,,ولی بهتر نیست بری دکتر یه راه درست واسه ...

ن شروع میکنم به خوردن میشم ۵۵ اینا وقتی رمضون میاد روزه میگیرم دوباره میاد ۴۸ وزنم اون همه تلاشم میره

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

اگه روزه می گیری و اذیت میشی و باعث مریضی میشه گناه نیست ولی واسه لاغری اگه با کالری شماری جلو بری چاق میشی حتی تو ماه رمضون هم میتونی چاق بشی و روزه هم بگیری 

انسانیت......

وزنت جبران میشه عزیزم  اگه مشکلی برات پیش نمیاد روزه تو بگیر

واینکه ماه رمضون غذای مقوی برای افطار وسحر بخور

زخم زبان هایتان همچون خنجر بر قلب خودتان فرود می آيد؛ حال یا این دنیا یا در آخرت! درهرصورت بدان که در امان نخواهی بود ...🌱./هر زمان حس میکنی که در جهنم مانده ای       با خودت بنگر کجا قلب که را سوزانده ای...⚡️/زخم اگر منطقه از حمله ی اسرائیل است.../این همان مکر برادرکشی قابیل است.../ گرگ در بند غریزه ست اگر درنده ست.../ آدمی گر بدرد گرگ از او شرمنده ست.../مرز وحشی گری اش نیست چرا اسرائیل.../ چون کمر بسته به اشغال فرات از ره نیل.../آن فراتی که به اروند تمایل دارد.../مرز آبیست که بر خاک وطن پل دارد.../این چه دینی که فقط راحت خود می بینی.../ یا فراتر نرود دید شما از بینی .../ آتشی گر زده بر فرض زمانی نازی.../ انتقامش ز فلسطین به چه می اندازی؟.../ یاد دارید که در جنگ جهانی به یهود.../ جز فلسطین کسی آغوش محبت نگشود؟.../ رحمشان نیست کسی راکه پناهش داده .../ حال با ما چه کند؟ فرض شود همساده .../ دزد اگر خانه ی همسایه و ساکت ماندی.../ نوبت بعدی تو هستی که خود او را خواندی  🇮🇷❤️🇵🇸

منم لاغرم به منم میگن اهمیتی نمیدم هر کسی و تو گور خودش میزارن هر کسی صلاح خودشو میدونه من تو ماه ...

۲۰ سالمه قدم ۱۶۳

یازده ماه میخوری فقط رمضون روزه نگیری چاق میشی؟

اره سال قبل تلاش کردم فقط خوردم رسیدم به ۵۵ بعد ماه رمضان دوبارع ۴۸ شدم