2777
2789
عنوان

داداشم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 28 پست
ریپ زدم اینجا برای یکی از دوستان

ببین هر چی باشه ام تو بچه نیستی داداشت واست تصمیم بگیره

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)   
تو تایپیک قبلیم گفتم قبلا با دوستام ارتباط داشتم بعد مدتی دیگه کلا قطع رابطه کردن باهام حالا من طلاق ...

عزیزم چن روی اینطوریه داداشت

بعدش اوکی میشه نگران نباش

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین هر چی باشه ام تو بچه نیستی داداشت واست تصمیم بگیره

یه جور حرفش برو بیا داره تووخونه هر چی بگه چون واقعا همیشه هم خودش میگه صلاحم نو میخواد چیزی نمیتونم بگم رو حرف خان داداشم حرف بزنم تو خونه قیامت میشه

میترسم حرف های نامربوط گفته باشه ابرو نزاره برام همونطور که تو محل کار سرویس کرده😔

برو از داداشت بپرس چ گفته

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)
نمیگه میخوام زنگ بزنم به مردک ولی میترسم اگه قسم بدم راستشو میگه چی گفته ولی از عاقبتش میترسم

برو داد بیداد راه بنداز به داداشت

نمیگه فقط میگه حرف اضافی نباشه اونی که من میگم از این به بعد انجام میدی

حالا یه مدت حرفش رو گوش کن آروم باش و واکنش منفی نشون نده یا اعتراض نکن خودش کوتاه مياد و ول میده

❤بخاطر نعمت سلامتی است که زنده ام❤ خدایا سپاسگزارم 🙏🌹خدایا سپاسگزارم 🙏🌹 خدایا سپاسگزارم 🌹🙏
اره باید کوتاه بیام چون چاره ای ندارم

آره بذار اعتماد کنه بهت اعتراض کنی یا تحمل کنی فکر میکنه خدایی نکرده خبریه 

منظورم از تحمل کردن اینه که ناراحت باشی و عصبی باشی یا از رفتار و ظاهرت متوجه بشه از ابن اوضاع خوشت نمیاد 

❤بخاطر نعمت سلامتی است که زنده ام❤ خدایا سپاسگزارم 🙏🌹خدایا سپاسگزارم 🙏🌹 خدایا سپاسگزارم 🌹🙏
یه جور حرفش برو بیا داره تووخونه هر چی بگه چون واقعا همیشه هم خودش میگه صلاحم نو میخواد چیزی نمیتونم ...

چی بگم واقعا نمیدونم

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)