2777
2789
عنوان

داداشم ...

415 بازدید | 28 پست

از دیروز ک رفته با مزاحمم ک شوهر دوستم بود حرف زده اومده کلا منو محدود کرده و می‌پایه نمیدونم چیکار کنم هر چقدر هم پرسیدم مردک چی بهت گفته جواب نمیده فقط میگه دیگه عکس جایی گذاشتن اینا و مهمونی دوستانه رفتن ممنوع امروز صبحم خودش برد و اورد محل کارم ینی چی این وضع😔😐

قضیه چی بوده

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😐😑

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم

چرا چیکار کرده بود؟

نی نی کوچولو نیستی که

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)   
قضیه چی بوده

تو تایپیک قبلیم گفتم قبلا با دوستام ارتباط داشتم بعد مدتی دیگه کلا قطع رابطه کردن باهام حالا من طلاق گرفتم شوهر یکیشون پیله کرده دیگه ابرو نزاشته تو محل کارم هر روز کادو و چت و زنگ منم مجبور شدم داداشمو فرستادم ک این شده نتیجش عکس چتاش هم تو تایپیک قبلی هس

تو تایپیک قبلیم گفتم قبلا با دوستام ارتباط داشتم بعد مدتی دیگه کلا قطع رابطه کردن باهام حالا من طلاق ...

چندوقته طلاق گرفتی:/

شوهرتو دوست نداری؟

امشب گلرخ میمیرد! بلاخره امشب گلرخ میمیرد قبل هرچیز امضا رو بخون!۲۳سالمه و ۸۵ رویداد خاصیه تولد عزیزدلم داداش شهابم..♡ اگر بدون لایک و جواب گذاشتمتون چون من از حیوانات وحشی  اکثرا بی تفاوت میگذرم 😇🌸تشبیه خوبی بود اینجا کم نیستن همچین افرادی  🤪 مذکر ها درخواست ندید و در تایپکم شرکت نکنید و ریپلای نکنید! سوم اینکه اسمم گلرخه اگر سوالی ازتون تو تایپک پرسیدم درمورد همون میخوام بدونم  مخالف اینم که کسی به عقیده کسی توهین کنه یه دختر تیرماهی  مشهدی  اگر در تایپکام بی پروا صحبت میکنم چون کسی نیست که برای شناسایی ازش واهمه داشته باشم و مقصدم جداست  و برای همه ناشناسم.. 😊‌                  من از اندوهایم ارام میگذرم تا قدرم را بدانند گویند که هرکس رود عزیز میشود میرسد روزی که خواهم رفت  ‏متن نامه ی علی شریعتی به عشقش :عزیزِ مهربانِ بداخلاقِ صبورِ تندجوش! امید بخشِ  یأس آورِ، پرحرفِ حرف نشنو،بدترین بدِ خوب‌ترین خوبِ با وِی نتوان زیستن، بی وِی نتوان بودن! یک جورِ درهم برهمِ شلوغ پلوغِ قرو قاطی عزیزی که تورا نمی‌توانم تحمل کنمو دنیا هم بی تو تحمل ناپذیر است»متاهل و متهعد به عشق زندگیم برای رسیدن به هم دعامون کنید 😊 امیرپاشام♡
نمیگه فقط میگه حرف اضافی نباشه اونی که من میگم از این به بعد انجام میدی

ی سه چهار بار فوش بدی و بزاری از خونه بری ادم میشه

این حقیقت هرگز عوض نمیشد ما به خودمان مربوطیم :))) من همونم که میرسم به هرچیزی که بخوام :)))                     جایی که عشق باشد معجزه هست :)))