2777
2789
خب سریع درمان کنید باهم برید دکتر اون بره دکتر مجاری توهم یا برو زنان یا پوست

رفتم مردک دیوانه میگه نه شوهرت نداره ؛ زنه هم منو گرفت فریز کرد ۱۸۰۰ گرفت الانم برگشته بعدم گفت برو واکسن بزنید همین من فک کردم درمانش کامل نیست 😤

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پیش هرکی میری میگن از رابطه جنسی میاد ۹۹درصدش من شوهرم ده بار دست رو قران گذاشته با کسی نبوده.این بی ...

مردا که خیلی بیچارن😊😊من به شوهرم میگم عفونت و زگیل و همه چی اصن تقصیر توعه😑

ببین بیماری واگیری هست از سونا حوله لیف و ... میاد فقط جنسی نیست

عزیزم اگه زگیل بود منم تاحالا باید گرفتخ بودم درسته؟

نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
ینی فشار بدم اگه درد اومد مشکلی نیس؟

اره الان از یکی همینجاپرسیدم گفت زگیل اصلا درد نداره ی صایعه بی حسه ... اما خال صدردصد دروحس داره چون جزیی از پوسته

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘
این مردا نمیدونم چرا اینجور میکنن‌ به شوهرم میگن برو ازمایش بده‌ . میگه خب رفتم دادم اکه داشتم چیکار ...

بگو درمان کن.من یه ماهه رابطه ندارم با شوهرم با اینکه خودشم داره ولی نمیخوام تا درمان نشم بیشتر بشن

والله چی بگم.انقدر به شوهرم بدبین شدم 

نه نشو منکه دارم میگم نت هم بگرذ بگرد واقعاً اقایون تمیز و مرتب نیستن یهو میبینی یچیزی رو رعایت نکرده

اره الان از یکی همینجاپرسیدم گفت زگیل اصلا درد نداره ی صایعه بی حسه ... اما خال صدردصد دروحس داره چو ...

عزیزم درمورد قارچ اطلاعات داری؟

نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
عزیزم درمورد قارچ اطلاعات داری؟

نه عزیززم من هیچ اطلاعاتی دراین زمینه ندارم اینم پرسیدم چون من ی خال کوچیک رنگ پوستم اون قسمت دارم اما تاجایی ک میدونم از بچگی داشتمش ی لحظه ترسیدم براهمین پرسیدم کفتن دک ته ی ضایغه بی حسه زگیل 

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘
الان با سرکه سیب اینا انجام بده دیگه هزینه الکی نکن

شوهرم چ کنم  🤦 خیلی می‌ترسم برای آقایون که ضرری نداره می‌ترسم من سرطان بگیرم