2777
2789
پاپ اسمیر ک تو بارداری ممنوعه نمیدونم همسرمم ضایعه داره دکترم نمیره مطمئن شیم اون مبتلاس  ک ...

منم پاپ اسمیر دادم تو بارداری  خود دکترم نمونه گرفت.چون داشتم سکته میکردم ولی شوهرم نداشت ولی کلا چندشش میشد سمتم بیاد ... اون ضایعات اچ پی وی نبود و مربوط به بارداری بود.

منم پاپ اسمیر دادم تو بارداری  خود دکترم نمونه گرفت.چون داشتم سکته میکردم ولی شوهرم نداشت ولی ک ...

ماه چندم بودی شما؟

من خرداد زایمان میکنم بنظرت صبر کنم تا اونموقع؟ بعد پاپ اسمیر بدم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عب نداره. از هفته بعد بزن پماد هارو . چیزای شیرین هم زیاد نخور کلا. جون عفونت و ترشح رو زیاد میکنه‌ ...

میتونم رابطه داشته باشم؟اخه خارش ندارم خارشم قطع شده ولی واژنم سفید بود

نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
میتونم رابطه داشته باشم؟اخه خارش ندارم خارشم قطع شده ولی واژنم سفید بود

من ک سه ساله قارچ دارم .میرم دکتر پماد کلوتریمازول میده ۲ تا میزنم و بعد ماه بعد باز عفونت میگیرم. نمیدونم از شوهرمه یا خودم.

اره میشه رابطه  داشت. بعد رابطه حتما برین دستشویی.واسه ادرار و خودتون رو بشورین. حتماا.

آویشن و چای کوهی واسه عفونت های بدن خیلی خوبن‌ دم کن بخور. عنبر نسا دود کن. بگیر زیرت. خیلی خوبه 

من ک سه ساله قارچ دارم .میرم دکتر پماد کلوتریمازول میده ۲ تا میزنم و بعد ماه بعد باز عفونت میگ ...

ممنون جیگرطلا

نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
ماه چندم بودی شما؟ من خرداد زایمان میکنم بنظرت صبر کنم تا اونموقع؟ بعد پاپ اسمیر بدم؟

با دکترت مشورت کن عزیزم.  انشالله نباشه .به من هم گفت آزمایش بده ولی اگه بود بعد از زایمان باید درمان کنی. من خیلی سوزش و خارش داشتم و بخاطر بارداری ترشحات داشتم یه دکتر دیگه رفتم بهم لاکتوواژ و لاکتوفم داد خارشم خوب شد اون ضایعات هم بعد زایمان از بین رفتن.

حتما برین بزنین‌. الان من متاهلم .رابطه ی دیگه ای هم نداشتیم ولی زگیل گرفتیم. بخدا اگه میدونستم &nb ...

وای چ بده🥺

ان شاالله زود رها بشی ازش

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

نه چرا اینجور فک میکنی.منم تنها ترس از زگیل داشتم گرفتم.بخدا شب و روز ندارم همش تو فکرم افسرده شدم.ا ...

محلول چی میزنید کرم الدرا که خیلی گرونه من یه دونه زایده ریز کوچولو در حد کنجد دارم شک دارم زگیله یا نه چطور بدونیم زگیل تناسلیه رابطه خارج از عرف هم نداشتم فقط با شوهرم بودم. دکتر هم رفتم گفت شبیه زگیله فعلا بی خیالش شو گفتم نمیشه که بی خیالش بشم یه چیزی بده درمان بشه یه دونه کرم الدرا داد فقط من سه تاشو خریدم واسه سه روز ۱۷۹ تومان

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

محلول چی میزنید کرم الدرا که خیلی گرونه من یه دونه زایده ریز کوچولو در حد کنجد دارم شک دارم زگیله یا ...

سرکه سیب بزن روشاگه سفید شد اون ضایعه زگیله.منم فقط با شوهرم بودم.ولی دیگه شایع شده معلوم نیست ادم چجوری مبتلا میشه

من زگیل تناسلی داشتم هر دکتری که میشد رفتم لیزر و کرایو کردم و کلی دارو خوردم دوباره عود می‌کرد آخر رفتم یه دکتر درمانم کرد واقعا کارش درسته شمارشو براتون می‌گذارم حتما برید پیشش

۰۹۳۶۷۴۶۱۸۱۶