2777
2789
شوهرم چ کنم  🤦 خیلی می‌ترسم برای آقایون که ضرری نداره می‌ترسم من سرطان بگیرم

نه من یه جا خوندم سرطان کمه منظورشون اینه چطور رو سیگار نوشته باعث سرطان ریه میشه همه سیگاریا که سرطان ریه ندارن و نمیگیرن اونم اینجوریه.دوسه نوعش خطرناکه اونا خطر ابتلا به سرطان رو دارن.نود درصد مردم خودشون بدنشون باهاش مبارزه میکنه ویروسو حذف میکنه تا دو سال.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیززم من هیچ اطلاعاتی دراین زمینه ندارم اینم پرسیدم چون من ی خال کوچیک رنگ پوستم اون قسمت دارم ا ...

میگم اگه زگیل بوو تا الان بمنم منتقل شده بود درسته؟اخه شبیه این خال گوشتی هس ک بعضیا رو گردن دارن رنگ قهوه ای هس

نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
واسه خیلیا علایم نداره دوره نهفتگی داره.من و شوهرم کرونا کرفتیمچن بار سیستم ایمنیمون ضعیف شد واسه هم ...

عزیزم میشه بپرسم ب شوهرت شک نکردی؟

من درگیرشم

اگه دوست نداشتی جواب نده

نه من یه جا خوندم سرطان کمه منظورشون اینه چطور رو سیگار نوشته باعث سرطان ریه میشه همه سیگاریا که سرط ...

چم والا ضایعه های من دیگ مشخص شده قشنک موقعی تحریک شدن دست میشکم میسوزن یا میخارن واسه شوهرم هم قشنگ قابل رویته موندم چ کنم

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
اره  عزیزززم فکرتو داغون نکن .. من خودم الان تست کردم اشک توچشم جنع شد از درد شوهرشماهم خاله

ممنون جیگرطلا😘خیالم راحت شد ولی یه مدته قارچ گرفتم خیلی میترسم 

نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
عزیزم میشه بپرسم ب شوهرت شک نکردی؟ من درگیرشم اگه دوست نداشتی جواب نده

انقدر باهاش دعوا کردم ده بار رو قران دست گذاشته بنده خدا که جز من با کسی نبوده.مشکوک شدم حتی شب و روز گریه کردم بخاطرش

چه قارچی گرفتی؟ منم دارم یه ماهه ماشمیکس میخورم

عفونت قارچی ترشح سفید دارم پماد و فلوکونازول میخورم یه هفتس هنوز هس