2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید یه کوچولو خارش داشته باشه واسه بعضیا ولی مگر اینکه از جاشون بکنیشو دردت بیاد وگرنه درد نداره

شوهر من یه ضایعه پوستی داره ک مث خال گوشتیه ترسیدم الان اینو گفتی نکنه زگیله اما چندساله داره ها

نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه

پیش هرکی میری میگن از رابطه جنسی میاد ۹۹درصدش من شوهرم ده بار دست رو قران گذاشته با کسی نبوده.این بیماری بیشعور ادمو بدبینو شکاکم میکنه خودش کم نیست دردش اینم بهش اضافه میکنه.دکترا هم جواب درست نمیدن.به شوهر بیچاره م هم تهمت زدم گناهش افتاد گردنم.

شوهر من یه ضایعه پوستی داره ک مث خال گوشتیه ترسیدم الان اینو گفتی نکنه زگیله اما چندساله داره ها

تستش کن دست بزن فشارش بده باناخن دردش امد ک هیچی سالمه

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘
پیش هرکی میری میگن از رابطه جنسی میاد ۹۹درصدش من شوهرم ده بار دست رو قران گذاشته با کسی نبوده.این بی ...

ببین بیماری واگیری هست از سونا حوله لیف و ... میاد فقط جنسی نیست

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩

تو گوگل دکتر حسین کرمی رو سرچ کن عکس ضایعه رو براش بفرست میگه زگیلع یا ضایعه

🤣🤣🤣من سکته هامو زدم. الان واسم خیلی عادی شده.  دیگه چیکار میشه کرد

خوشبحالت رد کردی😂😍

🌺 دکتر تب سنتی اینده ( دوستان تب هم میشه طب هم میشه اصلش برای این موضوع تب هست گیر ندید با تشکر 😐) 🌺 ولی بازم هر سئوالی داشتین ازم بپرسین جواب میدم ، انشالله هیچ بیماری توی دنیا نمونه 🌹حالا که تا اینجا اومدی ی امن یجیب برای بیمارا بگو 🖤🖤💥متاهلم💥
میشه قبل ازدواج ازمایش گرفت؟بعد فقط با رابطه داشتن منتقل میشه؟

ی ازمایشی هس ک ازمایش خونه. فقط نشون میده ک ایا توی بدنت انتی بادی علیع این ویروس داری یان.

و بعد اگر مثبت باشه دوتا تفسیر دارع. یکیش اینه ک الان داری و دومی اینه ک بدنت باهاش مواجه شده اما ازبین بردش. چون میگن ۹۰ درصد ادما میگیرن اما بدنشون از بین میبرشون. اگر طی۲ سال ویروس ک اومده از بین نره تاهمبشه میمونه. اما خب معمولا این ازمایشو انجام نمیدن چون جواب صددرصدی نداره. خانم تا ضایعه نزنه و نتونه پاپ اسمیر بده ک مشخص نیس. اقا هم وقتی ضایع ندارع از کجا ازمایش بگیرن؟

من باور دارم در هر زمان و مکانی در بهترین شرایط درکنار بهترین افراد هستم💟