2777
2789
عنوان

دختر جاری

1325 بازدید | 42 پست

من با دختر جاریم تو یه شهرم خیلی ارتباطم باهاش خوب بود اونم برخورد ظاهریش خوب بود ولی من بیشتر بهش خدمات میدادم چون کوچیکتر بود و تازه ازدواج کرده بود بعد دیدم نه این خدمات یکطرفه شده منم دیگه دعوتش نکردم برا شام و نهار چندبار زنگ زدم بیا ولی دعوت شام و .. نه پیش من که بود همش پشت سر چند نفر از فامیل خودش بد میگفت ولی تو اینستا میدیدم جواب کامنت منو نداده ولی جواب همون فرد رو با قربون صدقه داده. بقیش در ادامه 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

جاری ادم نمیشه اطرافیانش هم همینطور

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹

بچش به دنیا اومد منم روز سوم زنگ زدم مامانش برداشت گفت خوابه بعد همون لحظه تو گروه واتس اپ یه پیام گذاشت. فهمیدم خودش دوس نداش حرف بزنه منم روز بعدش با همسرم یعنی عموش رفتیم خونش یعنی روز ۵ تقریبا برخورد ظاهری معمولی بود. یه هفته بلد منو انفالو کرد. من واقعا معنی رفتارهاشو نمیدونم 

اینم بگم مادرشم کلا خوش صحبت هس ولی بعد ۴۰ روز اومد پیشم برای زایمان من. یا در طول این سالها فقط یه بار منو دعوت کرده بود خونش. 

ولی من به این دختر جاریم خیلی محبت کرده بود و این رفتارهاش یکم ناراحت شدم البته خلایق هرچه لایق شما بودین چیکا  میکردین

فاصله سنیتون چقدره؟؟؟ 

اونی ک جواب کامنتشو داده فامیلای شوهرشن؟

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
بچش به دنیا اومد منم روز سوم زنگ زدم مامانش برداشت گفت خوابه بعد همون لحظه تو گروه واتس اپ یه پیام گ ...

اینکه انفالو کرده یعنی انتظار داشته روز زایمانش باهاش بری چون تو یه شهرین و کلا یکم کمک حال باشی برا همون قیافه گرفته... ما ک شرایط رابطه شمارو نمیدونیم ببین اگه انتظارش بیجاست غلط کرده توام سرد شو 

ولی اگه انتظارش به جاست ، اشتی 

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
فاصله سنیتون چقدره؟؟؟  اونی ک جواب کامنتشو داده فامیلای شوهرشن؟

۱۰ سال نه مثلا اونیکی جاریم که کلا به کسی محل نمیده نوشته بهتری زن عموی دنیا در حالی که کلی پشتش غیبت میوگکرد پیش من یا دختر عموش