2821
2789
عنوان

دختر جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1326 بازدید | 42 پست

آیا تو هم تو بدگویی ها شریکش میشدی 😄

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه من ۳۶ سالمه ولی خوب فقط با اون تو یه شهر بودیم گفتم باهم صمیمی باشیم اونم دلش میخواس ولی حتما ارا ...

من بودم از اول باهاش صمیمی نمی‌شدم تا حد خودش رو بدونه 

اصلا برات مهم نباشه تا حالا هرکاری کردی تموم شده خداروشکر زود فهمیدی آدم نیست بهتره باهاش مثل خودش رفتار کنی دیگه تا آخر عمر بهش خدمات نده 

یه وقت گولت نزنه دوباره بشی آدم قبلی که بودی

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
من که جارو ندارم. از خواهرشوهر سوختم . خواهر شوهرم پسرش رو گذاشتی پیشم تا برن دورهمی زنونه با اقوام ...

این دیگه تهشه..خب بهونه میاوردی یا حداقل اومد یجوری رفتار کن دیگه روش نشه بیهره..مردم چه پرتوقع شدن.من بچه داشته باسم روم نمیشه پیش خواهرم بذارمش 

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .

من خودم جاری ام... این حرفمو دوست ندارم اما به خاطر ضربه هایی که از جاری خوردم میگم جاری خودش ارزش محبت نداره دخترش بماند.. منکه الان هفت ماهه فکر میکنم چرا... اما جواب نگرفتم... فقط بسپار به خدا. همین

۱۰ سال نه مثلا اونیکی جاریم که کلا به کسی محل نمیده نوشته بهتری زن عموی دنیا در حالی که کلی پشتش غیب ...

پس بگرد ببین با تو مشکلش سر چیه این که با زن عموی دیگش خوب نیست و الان گفته بهترین زن عموی دنیا میخاد شمارو بچزونه

من بودم از اول باهاش صمیمی نمی‌شدم تا حد خودش رو بدونه  اصلا برات مهم نباشه تا حالا هرکاری کرد ...

اره راس میگی خوبه که ۲ سال بیشتر طول نکشید هر چند من از رفتارهاش ناراحت شدم ولی فک میکنم این رابطه خیلی سودی برا من نداشت جز دردسر

این دیگه تهشه..خب بهونه میاوردی یا حداقل اومد یجوری رفتار کن دیگه روش نشه بیهره..مردم چه پرتوقع شدن. ...

نه تازه از شب قبلش آورد که بچه اش نفهمه بهونه بیاره. دورهمیشون از صبح تا شب بود تو یه جای تفریحی. جرات دارم بهونه بیارم. شوهرم چهاردنگ پشت خواهراشه. منم ترسو. از بس شوهرم کتکم زده جیکم درنمیاد

تقدیرم را با خون نوشت آنکس که همه تقدیرها را با قلم نوشت.    از وقتی به دنیا اومدم خدا برام دنیا رو سه طلاقه کرد. نمی‌دونم چرا. فقط میدونم اون دنیا خیلی باهات حرف دارم. از دوران کودکی گرفته تا دوران قبل ازدواج و بعد ازدواج که دلم تا حالا خونه. نمی‌دونم کی میخواد تموم شه.
 پس بگرد ببین با تو مشکلش سر چیه این که با زن عموی دیگش خوب نیست و الان گفته بهترین زن عموی دنی ...

نه کلا شخصیتشه مثلا دختر عموش چقد پیش من ازش بد گفت یا دختر خالش گفت متنفرم ازش بعد تو کامنتها اونقد قربون صدقش میرفت اونا که به من ربطی ندارن بخواد منو بچزونه شخصیتش اینجوریه دیگه یا خیلی بچس یا روحیش اوکی نیس

اره راس میگی خوبه که ۲ سال بیشتر طول نکشید هر چند من از رفتارهاش ناراحت شدم ولی فک میکنم این رابطه خ ...

وقتی مهربونی خدا حتما بهت بهترین ها رو میده

موفق باشی خانومی⚘

ان شاءالله همیشه آدمای قدر شناسی تو مسیر زندگیت قرار بگیرن⚘

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
نه اکثرا از طرف مقابل دفاع میکردم یا سکوت شاید یک از مادرشوهرم که مادربزرگش میشه بدگویی کردم

عجب دختر بی ادبی بوده که از همه بدگویی میکرده باید میزدی دهنش ادب بشه حالا هم سگ محلش کن 😑😄

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤