من با دختر جاریم تو یه شهرم خیلی ارتباطم باهاش خوب بود اونم برخورد ظاهریش خوب بود ولی من بیشتر بهش خدمات میدادم چون کوچیکتر بود و تازه ازدواج کرده بود بعد دیدم نه این خدمات یکطرفه شده منم دیگه دعوتش نکردم برا شام و نهار چندبار زنگ زدم بیا ولی دعوت شام و .. نه پیش من که بود همش پشت سر چند نفر از فامیل خودش بد میگفت ولی تو اینستا میدیدم جواب کامنت منو نداده ولی جواب همون فرد رو با قربون صدقه داده. بقیش در ادامه
❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من خودم جاری ام... این حرفمو دوست ندارم اما به خاطر ضربه هایی که از جاری خوردم میگم جاری خودش ارزش محبت نداره دخترش بماند.. منکه الان هفت ماهه فکر میکنم چرا... اما جواب نگرفتم... فقط بسپار به خدا. همین
این دیگه تهشه..خب بهونه میاوردی یا حداقل اومد یجوری رفتار کن دیگه روش نشه بیهره..مردم چه پرتوقع شدن. ...
نه تازه از شب قبلش آورد که بچه اش نفهمه بهونه بیاره. دورهمیشون از صبح تا شب بود تو یه جای تفریحی. جرات دارم بهونه بیارم. شوهرم چهاردنگ پشت خواهراشه. منم ترسو. از بس شوهرم کتکم زده جیکم درنمیاد
تقدیرم را با خون نوشت آنکس که همه تقدیرها را با قلم نوشت. از وقتی به دنیا اومدم خدا برام دنیا رو سه طلاقه کرد. نمیدونم چرا. فقط میدونم اون دنیا خیلی باهات حرف دارم. از دوران کودکی گرفته تا دوران قبل ازدواج و بعد ازدواج که دلم تا حالا خونه. نمیدونم کی میخواد تموم شه.
پس بگرد ببین با تو مشکلش سر چیه این که با زن عموی دیگش خوب نیست و الان گفته بهترین زن عموی دنی ...
نه کلا شخصیتشه مثلا دختر عموش چقد پیش من ازش بد گفت یا دختر خالش گفت متنفرم ازش بعد تو کامنتها اونقد قربون صدقش میرفت اونا که به من ربطی ندارن بخواد منو بچزونه شخصیتش اینجوریه دیگه یا خیلی بچس یا روحیش اوکی نیس
نه اکثرا از طرف مقابل دفاع میکردم یا سکوت شاید یک از مادرشوهرم که مادربزرگش میشه بدگویی کردم
عجب دختر بی ادبی بوده که از همه بدگویی میکرده باید میزدی دهنش ادب بشه حالا هم سگ محلش کن 😑😄
❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤