2821
2789
عنوان

دختر جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1326 بازدید | 42 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم شما زیادی کوچیکی از خودت کوچیکتر رو کردی...چه معنی میده با دختر جاری رفت و آمد زیاد و اینتسا ب ...

نه من ۳۶ سالمه ولی خوب فقط با اون تو یه شهر بودیم گفتم باهم صمیمی باشیم اونم دلش میخواس ولی حتما ارائه خدمات یکطرفه دوس داشت

۱۰ سال نه مثلا اونیکی جاریم که کلا به کسی محل نمیده نوشته بهتری زن عموی دنیا در حالی که کلی پشتش غیب ...

من ب این جور ادما ک غیبت فامیلایی ک فامیلای خودمم میشن رو پیش خودم میکنن اعتماد ندارم .... چون نشون میده غیبت منم پیش اونا میکنه نامرد 😒😒 

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
بچش به دنیا اومد منم روز سوم زنگ زدم مامانش برداشت گفت خوابه بعد همون لحظه تو گروه واتس اپ یه پیام گ ...

اصلا دیگ محلش نده ..ارزش نداره بنظرم

و بعدش: 

چقد مهربونیی تو🌹💋

ومهربونیتو خرج اینطور ادما نکن عزیزم

اینکه انفالو کرده یعنی انتظار داشته روز زایمانش باهاش بری چون تو یه شهرین و کلا یکم کمک حال باشی برا ...

مامانش پیشش بود با مادرشوهرش بعدم انتظارش بیجاس من هیچ محبتی جز محبت زبانی از این خانواده ندیدم.

تو در حق یکی بیش از حد خوبی و بزرگواری کردی و اون هم نمک نشناسی.این اتفاقیه که بارهای یار توی زندگی تک تک ماها میوفته.

بهتره فرانوش کنی هر جی بوده و از این به بعد با فاصله باهاش ارتباط داشته باشی

♂️زندگی پرتو خورشید همین امروز است...♂️
رفت و آمد با بچه جاری شما رو بی شخصیت میکنه به نظرم 

وا چرا بیشخصیت بستگی به طرف مقابل داره که برا من فرد مناسبی نبود و قطعا رفت امد نخواهم داشت از این به بعد

وا چرا بیشخصیت بستگی به طرف مقابل داره که برا من فرد مناسبی نبود و قطعا رفت امد نخواهم داشت از این ب ...

یعنی شما بیش از اینی که بخوای باهاش معاشرت کنی

لایک ممنوع🙏                                            

خود جاری کم بود دختر جاری هم باید دغدغه بشه برامون☹

من که جارو ندارم. از خواهرشوهر سوختم . خواهر شوهرم پسرش رو گذاشتی پیشم تا برن دورهمی زنونه با اقوام شوهر من. عوض اینکه بگه تو هم بیا . بچه رو داد به من نگه دارم

تقدیرم را با خون نوشت آنکس که همه تقدیرها را با قلم نوشت.    از وقتی به دنیا اومدم خدا برام دنیا رو سه طلاقه کرد. نمی‌دونم چرا. فقط میدونم اون دنیا خیلی باهات حرف دارم. از دوران کودکی گرفته تا دوران قبل ازدواج و بعد ازدواج که دلم تا حالا خونه. نمی‌دونم کی میخواد تموم شه.