2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 78 پست
من فایل های جذب و خیلی گوش میکردم ذهن مثبتی داشتم قانون رو با جون و دل قبول داشتم و مهم تر از صبر&nb ...

عزیزم😂😂😂ایشاا ک خوشبخت بشی،توی دفتر مینوشتی یا با ذهنت؟؟؟

میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

Im حسود 🤦🏼‍♀️ میشه فک کنی من با عشقم خیلیییی خوشبختم و اونم دوسم داره و برگشته؟🥲

میگن با قانون جذب نمیشه یه فرد مشخص

یه خونه ی مشخص یا هرچیزی که مشخص کردی و از اون یه دونه توی دنیا هست رو به دست بیاری 

چون ببین شاید 10 نفر دیگه هم مثل تو دقیقا میخوان همون رو جذب کنن . بالاخره 9 نفر شکست میخورن و این طبیعیه 

تو باید بگی من یه نفر رو میخوام با این مشخصات 

به همه ی مشخصاتش دقیق فکر کن 

اگه واقعا تو دنیا هیچکس شبیه اون نباشه ، خودش رو به دست میاری .... خودش برمیگرده یا هرچی 

متوجه شدی ؟ 

میشه بگی چه ویژگی هایی نوشتی؟ چون منم مثل شما بلند پروازم میخوام به ایمان برسم

😂😂😂 من ویژگی هام این بود همسرم به شدت ثروتمند باشه از خانواده ای با فرهنگ و خیلی عالی باشه یا طرفم کارخونه در باشه یا شرکت تحصیلاتش عالی باشه بهترین جای شهری که زندگی میکنم زندگی کنه با اخلاق باشه عاشقم باشه اهل کار و کلا یه فرد پرفکت ...

من از بس منفی فکر کردم رفت... ولی فک نکنم برگرده دیگه  چون من خیلی خسته شدم از بس تلاش کردم و ...

فکرکنم همدردیم عزیزم

منم تلاش کردم بخاطرش اون نخواست

منم فکر منفی کردم ک رفت

ولی الان دیگه برام مهم نیست

اگر بخوای با قانون جذب بکشونیش سمت خودت هیچوقت نمیاد .

باید رهاش کنی

قدرت رهایی رو دست کم نگیر

من خیلی تحقیق کردم تو نی نی سایت

همه کسایی ک عشقشون برگشت گفتن ما خیلی تو فکرش بودیم خیلی اذیت شدیم ولی زمانی ک کلا نا امید شدیم سر کلش پیدا شد

یعنی کلا بکش بیرون از اون رابطه 

بگو طرف رفته دیگه هیچوقتم نمیاد اگر هم بیاد نمیپذیرمش چون لایقم نیست

فکر کردن بهش وابستگی میاره و وابستگی یکی از موانع رسیدن ب طرفه

😂😂😂 من ویژگی هام این بود همسرم به شدت ثروتمند باشه از خانواده ای با فرهنگ و خیلی عالی باشه یا طرف ...

منم مثل تو نوشتم منتهی با جزئیات بیشتر شغلشم نوشتم جراح باشه

میشه بگی شما کجا با همسرت اشنا شدی؟ چقد طول کشید جذبش کنی؟ و برای جذبش چ تمریناتی انجام دادی؟

هر مردی بهم درخواست دوستی بده حرومزادس⚠️ این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم این کاربری رو. پس راجب تاپیکای قبلی میاین سوال میکنید بدونید مال من نیست که بتونم بهتون جواب بدم🤦🏻♀️

منم مثل تو نوشتم منتهی با جزئیات بیشتر شغلشم نوشتم جراح باشه میشه بگی شما کجا با همسرت اشنا شدی؟ چق ...

با همسرم توی طلا فروشی برادر شوهرم آشنا شدیم ازدواجمون سنتی بود تمیرناتم فایل های قانون جذب بوده