2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 78 پست
با همسرم توی طلا فروشی برادر شوهرم آشنا شدیم ازدواجمون سنتی بود تمیرناتم فایل های قانون جذب بوده

فایل های کدوم استاد؟

راستی عزیزم شما خودتون به ویژگی هایی که نوشته بودید نزدیک بودید؟ مثلا خانواده خودت یا خودت ثروتمند و شاغل هستید؟

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم☺️👇🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستی سعی کن یه جمله تاکیدی برای خودت درست کنی و اونو همیشه به خودت بگو و تکرار کن و هر کی تو دنیا خلافشو بهت گفت باور نکن و به کارت ادامه بده مطمئن باش بهت قول میدم میشه

من یه جمله تاکیدی دارم مدام تکرار میکنم هیچ جای دنیا و هیچکس دیگه این جمله رو نداره و تو همه چیز جواب میده برا من فقط کافیه در مورد اون مسئله این جمله رو هزاران بار تاکید کنم و تصور کنم .....تمومه

خب ننوشتی بدست میاری چیزی گلم؟

آره 

ببین من فکر میکنم اصلی ترین قانون اینه که تو ذهنت همیشه بگی شد شد ؛ نشد نشد . مهم نیست برام 

وقتی اینطوری فکر کنی قطعا میرسی 

مثلا فکر کن تو یه روز گرم تابستونی نشستی تو خونه ، پیش خودت میگی اگه الان یه بستنی باشه و بخورم خیلی خوبه 

و اتفاقا یه نفر با بستنی میاد  خونه 

حالا اگه بستنی نبود تو چکار میکردی ؟ حس بدبختی داشتی ؟ نه

بستنی نبود آب میوه میخوری 

نبود ، شربت میخوری 

نبود ، آب خنک میخوری ....

اگه به همه چیز همینطوری فکر کنی میرسی ...  

آره  ببین من فکر میکنم اصلی ترین قانون اینه که تو ذهنت همیشه بگی شد شد ؛ نشد نشد . مهم نیست بر ...

اخه یچیزایی هست میبینی تمام زندگیت اون مشکله نمیشه بگی نشد نشد😔

میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️
اخه یچیزایی هست میبینی تمام زندگیت اون مشکله نمیشه بگی نشد نشد😔

میفهمم من خودم یه مشکل دارم که زورم بهش نمیرسه 

ولی سپردم به خدا

خدا که خالق تمام قانون های جهانه

قانون جذب و نیوتن و قانون جاذبه و .... 

این تاپیک حسش خیلی خوبه اینجا مشکلم رو نمینویسم   

تو هم بسپر به خدا

فایل های کدوم استاد؟ راستی عزیزم شما خودتون به ویژگی هایی که نوشته بودید نزدیک بودید؟ مثلا خانواده ...

گروه تحقیقاتی مثبت بین و استاد آزمندیان 

خانواده خودم اوضاع مالیمون متوسط رو به بالاست اما همسرم خیلی از لحاظ مالی از من بالاتره و این که من مدرکم دیپلمه اما توی خیلی از حوضه ها مطالعه دارم اما من همیشه خودمو لایق میدونستم که به همچین چیزی برسم هیچ وقت نگفتم من لیاقت ندارم همیشه به خودم میگفتم من با اون خانومایی که بهترین زندگی رو دارن و همسرشون کارخونه دارن و بهترین جای شهر زندگی میکنن هیچ تفاوتی ندارم و جوری همه چی درست شد که حتی برگای خودمم ریخته بود😂😂😂

مرسی عزیزم،میشه خواهرانه دعا کنی منم ب حاجت چندین سالم بهار جدید برسم..

انشالله عزیزم امیدوارم به بهترین ها برسی جوری که وقتی همه بشنون تا یه ساعت تو شوک باشن امیدوارم معجزه ای که توی زندگی من اتفاق افتاد هزار برابر بهترش برای تو اتفاق بیوفته فدات شم تو هم منو دعا کن💜🦋

انشالله عزیزم امیدوارم به بهترین ها برسی جوری که وقتی همه بشنون تا یه ساعت تو شوک باشن امیدوارم معجز ...

مرسیییی از دعاهای قشنگت😍😍😍😍انشاا خوشبخت ترین باشی و به هرچی ک میخواهی برسی خواهر قشنگم😍😍😍😍

میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️
مرسیییی از دعاهای قشنگت😍😍😍😍انشاا خوشبخت ترین باشی و به هرچی ک میخواهی برسی خواهر قشنگم😍😍😍😍

خواهش میکنم عزیزم نیازی به تشکر نیست کلی بوس بهت سوالی درباره قانون جذب داری بپرس جوب میدم😍 

عزیزم من از کجا شروع کنم؟؟؟

میتونی از فایل های رایگان استاد آزمندیان استفاده کنی تا قبل از هر چیزی از قانون به درک درستی برسی گروه تحقیقاتی مثبت بین هم هست اما هزیزنش ماهی ۶۶ تومنه و این که شش ماه فایل داره خیلی خوبه من خودم اول با گروه مثبت بین شروع کردم شاید الان همونقدر که قبول داری همونقدر هم باورت نشه بگی یعنی ممکنه؟ یعنی میشه و .. اما وقتی فایل هارو کامل گوش کنی دیگه تردید به دلت راه نمیدی و به باور عمیقی از قانون میرسی