2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 78 پست

من فکر میکنم قدرت جذبم خیلی بالاس 

و از این میترسم

چون فقط کافیه به یه چیز یه کم فکر کنم تا برام اتفاق بیفته 

مثلا همین امروز تو خیابون بودم یه کوچولو به زمین خوردن تو خیابون فکر کردم و  چند دقیقه بعد پام لیز خورد 

یا قبلا وقتی دبیرستانی یه رشته ی دانشگاهی تو ی ذهنم بود وخیلی براش تلاش میکردم 

هرروز میرفتم کتابخونه 

گاهی پیش خودم فکر میکردم کار تو کتابخونه هم خوبه ها....  

وووووو 

با وجود رتبه ی خوبی که  تو کنکور داشتم ، یه سری اتفاقات افتاد که نتونستم برم و تو رشته ی مورد علاقم تحصیل کنم

خیلی اتفاقی از رشته ی کتابداری سر در اوردم ( طوری که اگه برات تعریف کنم تعجب میکنی )

الانم تو کتابخونه کار میکنم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میشه توضیح بدی چیکار کردی گلم؟؟؟

من فایل های جذب و خیلی گوش میکردم ذهن مثبتی داشتم قانون رو با جون و دل قبول داشتم و مهم تر از صبر 

به این که  خواستم اتفاق میوفته مطمئن بودم اینم بگم من خیلی بلند پرواز بودم و هر کس ویژگی های مورد نظرمو میشنید مسخرم میکرده که مگه میشه اما من ذهنم خیلی بزرگ بود و وقتی اتفاق افتاده بود ازدواج کرده بودم همه برگاشون ریخته بود😂😂

من فکر میکنم قدرت جذبم خیلی بالاس  و از این میترسم چون فقط کافیه به یه چیز یه کم فکر کنم تا ب ...

Im حسود 🤦🏼‍♀️

میشه فک کنی من با عشقم خیلیییی خوشبختم و اونم دوسم داره و برگشته؟🥲

چطوری؟یاد بده

من هیچ کاری نکردم

هیچ کتابی نخوندم

تو هیچ دوره ای شرکت نکردم

اصلا نمیدونستم قانون جذب چیه . خیلی اتفاقی تو یه کانال تلگرامی باهاش آشنا شدم 

میدونی جذب مثل حس ششم تو وجود همه ی آدما هست . فقط واسه بعضی ها مادرزادی قوی تره . 

ولی نمیتونم فکرای منفی رو از سرم بریزم بیرون  خیلی خسته شدم از تلاش دعا کن بشه:(

فکر منفی اتفاق منفی میاره

من رابطم بد شده بود اخیرا خیلی فکر منفی میکردم تهش شد جدایی

ولی مثبت فکر کردن حتی روی طرف مقابلتم تاثیر داره

کتاب چهار اثر از فلوارانس رو بخون

به ماهم یاد بدههه چطوریییی😥

اونایی که به دلم میفته که دست خودم نیست میاد تو ذهنم و انقدر بهش مطمئنم برنامه ریزی هم میکنم براش همونطوری میشه🤣🤣🤣🤣

ولی هر چیزی که برام پیش بیاد راجع بهش فکر مثبت میکنم و اصلا خودمو از همه آدما و قانونهای اطرافم جدا میدونم و مطمئنم خداوند کارم و درست میکنه انقدر تکرار میکنم و انقدر بهش فکر میکنم تا بشه

متاسفانه ذهنم قسمت منفی هم داره اگر بهش بها بدم از اون ور هم سریع نتیجه میده و کارا خراب میشه

پس سعی میکنم زیاد ذهنم و اونوری نکنم

من فایل های جذب و خیلی گوش میکردم ذهن مثبتی داشتم قانون رو با جون و دل قبول داشتم و مهم تر از صبر به ...

میشه بگی چه ویژگی هایی نوشتی؟ چون منم مثل شما بلند پروازم میخوام به ایمان برسم

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم☺️👇🏻

فکر منفی اتفاق منفی میاره من رابطم بد شده بود اخیرا خیلی فکر منفی میکردم تهش شد جدایی ولی مثبت فکر ...

من از بس منفی فکر کردم رفت...

ولی فک نکنم برگرده دیگه 

چون من خیلی خسته شدم از بس تلاش کردم و فکر نکنم اون منو بخواد ک واسم تلاش کنه ...

مرسی بخاطر معرفیش حتما میخونمش