سلام . من خالم ۴۰ سالش هست .هنوزازدواج نکرده .
یک خواستگار ۵۷ ساله پووووولدار خووووشتیپ که اصلأ بهش ۵۷ نمیخوره قبلا هم به مدت ۶ماه زن داشته زنه بهش خیانت کرده طلاقش داده .بچه هم نداده . ولی خیلییییبییی پولدار و خیلی خوشتیپه. بنظرتون قبول کنه؟
من پدر بزرگم مرده مادر بزرگم پیره جوری که نمیتونه حرف بزنه بعد خالم چون مامانم خواهر بزرگترشه گفتش اکه بگی قبول کن قبول میکنم تو بیشتر تجربه داری . منم این تایپیک رو برای خالم زدم تا در انتخابش بهش کمک کرده باشم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من وقتی ۱۹ سالم بود یه نفر اوند خواستگاریم که ۱۴ سال ازم بزرگتر بود و اصلا واسم مهم نبود چون بهش نمیخورد. منم نمیگفتم خب من بشم ۲۵ اون میشه ۴۰ اینا . میگفتم در لحظه باهاش شادم چرا فکر پیری رو کنم و اذیت بشم
تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم . یه دختری هستم با همه چی جنگیدم تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .
تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم . یه دختری هستم با همه چی جنگیدم تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .