سلام . من خالم ۴۰ سالش هست .هنوزازدواج نکرده .
یک خواستگار ۵۷ ساله پووووولدار خووووشتیپ که اصلأ بهش ۵۷ نمیخوره قبلا هم به مدت ۶ماه زن داشته زنه بهش خیانت کرده طلاقش داده .بچه هم نداده . ولی خیلییییبییی پولدار و خیلی خوشتیپه. بنظرتون قبول کنه؟
تا ۵۷ سالگی آدم برای هدفش می جنگه ازدواج نمی کنه؟ نگو عزیزم
نه عشقم به تور مثال گفتم .
تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم . یه دختری هستم با همه چی جنگیدم تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .
جسارتن شوهرتون رو چند سالگی مادرشوهر تون به دنیا آورد؟
اینو نمیدونم .
اما مادرشوهرم ۵۰ سالشه
شوهرش ۶۵ .
بچه اول ۳۲
بچه دوم ۳۰
بچه سوم که شوهر منه ۲۷
بچه چهارم هم سن منه ۲۳
تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم . یه دختری هستم با همه چی جنگیدم تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .
مادر شوهرت تاحالا نگفته ناراضی هستم از این ازدواج؟؟ ببخشید هی میپرسم میترسم اشتباه کنیم
نه عزیزم بپرس .
مادرشوهر من کلا از همه چی ناراضی هست تنها چیزی که تو این دنیا واسش مهمه پول هست واسه یه هزار تومن ۱۰ تا پشتک میزنه .
و پدرشوهرم یه ادم خیلی خوب و یه فرشته روی زمینه همه میگن این دوتا واقعا خوشبخت شدن اما اون جون انتظار بالایی از شوهرش بابت پول داره همش شوهرشو حرف های گنده بار میکنه کلا ادم بی ادبیه