2777
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 71 پست
اون که اصلا از پایین تنه کار نکشید😂😂😂😂 

دقیقا .‌‌

من پدر بزرگم تا ۸۲ عمر کرد .‌‌‌‌‌‌‌‌مادربزرگم ۱۰ ازش کوچتر هست ماشالا تا ۷۴ سالگی عملیات داشتن   

این همه مرد ۷۰ ساله هست که خیلیی رابطه دارن . 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا دوسش داشتم ولی از من خیلی بزرگتر بود خیلی اذیتم کرد زودم از کار افتاد خانواده ش هم تو زندگیم ...

پدرشوهر عزیز منم از مادرشوهر عفریتم ۱۵ سال بزرگتره . بیا ببین عفریته چقدر سرش بلا میاره .  

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
مسیله همینه اگر کسی پایین تنه ش براش مهم بود، زودتر ازدواج می کرد کسی که تا این سن عضب مونده یعنی ...

ایشون چون زن اولش بهش ضربه بدی زد ی مدت از زن ها بدش میومد الان بهتر شده میخواد زن بگیره

مسیله همینه اگر کسی پایین تنه ش براش مهم بود، زودتر ازدواج می کرد کسی که تا این سن عضب مونده یعنی ...

اره اینم حرفیع  .

ولی میدونی ما که تو زندگی طرف نیستیم شاید دلایل دیگه ای داشت . اسی هم نگفت چیکاره بود ‌ شاید تا الان داشت واسه هدفش میجنگید

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
از لحاظ جنسی که مرد اگر خودش بخواد تا ۱۰۰ سالگی هم جون داره . بعدم خالم فکر نکنم اینجوری باشه .  ...

وا بیچاره خاله ت چرا اینجور نباشه،

بعدشم اون مال قدیم بود تا ۱۰۰ می کشید

مردهای الان بعد از ۴۵ سالگی کاملا پنچر میشن

ایشون چون زن اولش بهش ضربه بدی زد ی مدت از زن ها بدش میومد الان بهتر شده میخواد زن بگیره

اها

پدرشوهر عزیز منم از مادرشوهر عفریتم ۱۵ سال بزرگتره . بیا ببین عفریته چقدر سرش بلا میاره .  

الان چندسالشع مادر شوهرت ؟؟؟

پدرشوهرت نصبت به مادر شوهرت ظاهرشان میخوره چند سال تفاوت داشته باشن؟

الان چندسالشع مادر شوهرت ؟؟؟ پدرشوهرت نصبت به مادر شوهرت ظاهرشان میخوره چند سال تفاوت داشته ...

پدرشوهرم ۶۵ . مادرشوهرم ۵۰ اصلا هم به پدرشوهرم نمیاد ۶۵ باشه . میره فوتبال بازی میکنه یه تار موهاش سفید نشد

قبول کن‌به احتمال بالا ۹۰ درصد، حق با منه، 

😂😂😂😂😂 باشه گل حق با تو ‌ 

پدرشوهرم ۶۵ . مادرشوهرم ۵۰ اصلا هم به پدرشوهرم نمیاد ۶۵ باشه . میره فوتبال بازی میکنه یه تار موهاش س ...

جسارتن شوهرتون رو چند سالگی مادرشوهر تون به دنیا آورد؟

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

راجب بازیگری

auvy | 41 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز