سلام . من خالم ۴۰ سالش هست .هنوزازدواج نکرده .
یک خواستگار ۵۷ ساله پووووولدار خووووشتیپ که اصلأ بهش ۵۷ نمیخوره قبلا هم به مدت ۶ماه زن داشته زنه بهش خیانت کرده طلاقش داده .بچه هم نداده . ولی خیلییییبییی پولدار و خیلی خوشتیپه. بنظرتون قبول کنه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا دوسش داشتم ولی از من خیلی بزرگتر بود خیلی اذیتم کرد زودم از کار افتاد خانواده ش هم تو زندگیم ...
پدرشوهر عزیز منم از مادرشوهر عفریتم ۱۵ سال بزرگتره . بیا ببین عفریته چقدر سرش بلا میاره .
تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم . یه دختری هستم با همه چی جنگیدم تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .
مسیله همینه اگر کسی پایین تنه ش براش مهم بود، زودتر ازدواج می کرد کسی که تا این سن عضب مونده یعنی ...
اره اینم حرفیع .
ولی میدونی ما که تو زندگی طرف نیستیم شاید دلایل دیگه ای داشت . اسی هم نگفت چیکاره بود شاید تا الان داشت واسه هدفش میجنگید
تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم . یه دختری هستم با همه چی جنگیدم تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .
ایشون چون زن اولش بهش ضربه بدی زد ی مدت از زن ها بدش میومد الان بهتر شده میخواد زن بگیره
اها
الان چندسالشع مادر شوهرت ؟؟؟ پدرشوهرت نصبت به مادر شوهرت ظاهرشان میخوره چند سال تفاوت داشته ...
پدرشوهرم ۶۵ . مادرشوهرم ۵۰ اصلا هم به پدرشوهرم نمیاد ۶۵ باشه . میره فوتبال بازی میکنه یه تار موهاش سفید نشد