2777
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 71 پست
اخلاقش چطوره؟ بعدشم اگر خاله ت هاته، مرد ۵۷ ساله توان رسیدگی جنسی بهش رو نخواهد داشت

از لحاظ جنسی که مرد اگر خودش بخواد تا ۱۰۰ سالگی هم جون داره . بعدم خالم فکر نکنم اینجوری باشه . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند ساله ازدواج کردین؟؟ شوهرتون چند سالش بود که بچه دار شدین؟

نه خب من که باهاش ازدواج نکردم بخاطر یه سری مسائل دیگه یه نمونش حساس بودن خیلی زیاد نسبت به من . یعنی تو ماشین نشسته بودیم یه پسری سوار ماشین دیگه بود اینطرف رو نگاه میکرد . پدرش رو در می اورد . هیی با ماشین اونو اذیت میکرد

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
من وقتی ۱۹ سالم بود یه نفر اوند خواستگاریم که ۱۴ سال ازم بزرگتر بود و اصلا واسم مهم نبود چون بهش نمی ...

من ۲۲ سالگی با کسی که ۱۵ سال ازم بزرگ تر بود ازدواج کردم

مثل سگ پشیمونم، 

من ۲۲ سالگی با کسی که ۱۵ سال ازم بزرگ تر بود ازدواج کردم مثل سگ پشیمونم، 

از اول دوسش نداشتی ؟

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
روی شاید و انشالله و‌ماشاالله که نمیشه آدم خودشو بدبخت کنه، ببخشید ولی طرف دیگه پایین تنه ش از کار ...

اون که اصلا از پایین تنه کار نکشید😂😂😂😂 

۵۷ سالشه عزیزم  زندگی مشترک ۹۹٪ مربوط به پایین تنه س این خانم هم اول جوونیه

ازدواجت زوری بود یا با انتخاب خودت بود ؟؟ چند ساله داری زندگی می‌کنی ؟؟

حب فکر کنم زیاد دوست داشته    

میدونی گاهی وقتا دوست داشتن زیاد باعث میشه یه حرکتایی بکنی طرفت رو ناراحت کنی .زجرش بدی. .