2777
2789
عنوان

دوقلوهای ۱۴۰۱

| مشاهده متن کامل بحث + 82827 بازدید | 1115 پست
کجای کاری خواهر ی زمانی 2 کیلو آلوچه رو صبح تا شب میخوردم آبشم آخرشب میخوردم  🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ...

وای چه بامزه

من اصلا چیز خاصی هوس نمیکنم. فقط میلم کلا به خوردن کم شده اما میخورم بخاطر بچه‌ها

پس حسابی دور این جور چیزا رو خط بکش فاطمه جان

میدونم فشار پایینم خیلی سخته گاهی که مریض میشدم افت میکرد فشارم دور از جون همه انگار روح میخواد از بدن ادم خارج بشه . 

با خودت قرار بزار فقط روزی یه قاشق البالو با نمک زیاد بخوری😁😁😁

وای منم دهنم آب افتاد برم از یخچال رب انار ملس دارم بردارم بخورم یه کم🤣🤣🤣🤣

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
وای چه بامزه من اصلا چیز خاصی هوس نمیکنم. فقط میلم کلا به خوردن کم شده اما میخورم بخاطر بچه‌ها پس ...

گلم شما سنو آن تی رفتی؟؟ 

نوش جانت برو بخور من دیونه ترشیجات شدم بخاطر فشارم و اون حال بد اصلا نمی‌خورم 

راستی منم دوقلو حامله بودم ولی یکی از قل ها قلبش نزد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گلم شما سنو آن تی رفتی؟؟  نوش جانت برو بخور من دیونه ترشیجات شدم بخاطر فشارم و اون حال بد اصلا ...

عزیزم سر همین بارداری اینطوری شد؟ چیکار کردین بعدش؟

من ان‌شاالله چهارشنبه میرم سونوnt پیش دکتر صدیقه برنا

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
عزیزم سر همین بارداری اینطوری شد؟ چیکار کردین بعدش؟ من ان‌شاالله چهارشنبه میرم سونوnt پیش دکتر صدیق ...

گلم شما انگار هفتت بیشتره من موعد آخرین پریودت کی بوده؟ دقیق چن هفته ای؟ 

آره سر همین حاملگی اینجور شدم 

اون یکی قلب دکترم گفت جذب اون یکی ساک میشه 

دکترم به من تاریخ 21 سنو آن تی داده 

گلم شما انگار هفتت بیشتره من موعد آخرین پریودت کی بوده؟ دقیق چن هفته ای؟  آره سر همین حاملگی ا ...

من چهارشنبه دقیقا ۱۲ هفتم تموم میشه

خوبه باز دردسر و کار خاصی نداشته. خدا رو چه دیدی شایدم رفتی سونو گفت جفتشون صحیح و سالمن.

واقعا این چیزا دست ما نیست فقط میشه بسپاریم به خدا و دعا کنیم.

آن شاءالله توکل برخدا رفتی سنو ان تی تگم کن

سلام عزیزم رفتم سونو میخوام بنویسم

سلام عزیزانی که این تجربیات رو میخونید🌹

امروز به سن پریودم ۱۲ هفته بودم و رفتم برای سونو NT پیش خانم دکتر صدیقه برنا که پرناتولوژیست هستن و معروف!! من واقعا از هر دکتر معروف و مجموعه معروفی گریزانم. چون اصلا تحمل ازدحام و معطلی رو ندارم تازه اخرشم بخاطر شلوغی دقت اون دکتر و مجموعه میاد پایین بنظرم. خلاصه امروز رفتم مطب که خداروشکر نفر دوم سوم بودم و یک ساعت فقط معطل شدم. اما بعد از من تعداد بیماران زیاد شده بود و سالن انتظار مطب هم انقدر کوچیک بود که همه خانم های باردار تو حلق هم نشسته بودن. من ۴۵ دقیقه سونو شدم و انصافا فکرمیکنم دقت کافی داشتن ولی خب دلم برای اونایی که بیرون بودن هم میسوخت خیلی ها دوقلو و اورژانسی و ... بودن بالاخره. ولی خانم دکتر نزاشتن همسرم بیاد داخل و گفتن اخرش میگیم بیاد که انقدم دیر شد و شلوغ بود نشد!!! خیلی هم با من حرف نزدن در حد چند تا سوال و توصیه به اینکه برای ازمایش برم یکی از مراکز نیلو، دنا یا نسل سپید. احتمالا برم نیلو.

خداروشکر همه موارد تو سونو خوب بود. فقط یکی از قل ها عدد ان تی بالا بود کمی. دو و سی پنج صدم با crl شصت و خورده ای. 

دوستان چند تا نکته هم درباره غربالگری اول بدونید

این سونو و ازمایش فقط ۳ تا نقص رو تشخیص میده. دوتاش که قابلیت حیات ندارن و خودشون از بین میرن. یکیش هم سندرم داون که ابدا بخاطر این مساله ما حق نداریم حیات یک موجود زنده رو بگیریم و بکشیمش. پس از نظر من انجام غربالگری اول اصلا ضروری نیست و جز استرس و هزینه چیزی نداره. تو پروتوکل کشوری هم نیست!!! یعنی اجباری نیست. و جالبه که از شما رضایت نامه میگیرن قبل از این سونو. (انقد که امروز شکم منو فشار دادن واسه سونو والا رضایت نامه هم میخواد😂😂😂) تو کشورهای پیشرفته خارجی هم نیست و انجام نمیشه تا جایی که من تحقیق کردم.

اما منم مثل همه خانمای باردار دلم طاقت نیاورد که انجام ندم. شاید بیشتر بخاطر اینکه دوقلو هستن و بارداری اولمه. 

بنظرم همین که ادم یه سونوی قلب ساده بشه کافیه والا! 

اما اگر هم انجام دادی لطفا با جوابش هرچی که بود به هم نریزید. اکثرا پر از خطا هستن. بنظرم خیلی بده که بعدش تازه میفرستن سل فری و امنیوسنتز و .... که اینا خودش کلی هزینه و استرس و حتی ریسک سقط داره!!!!

امیدوارم یه روزی هزینه ها و استرس های اضافه که بهمون تحمیل میشه کنسل بشه.

برای دکتر و سونو و .... هم بگردید جای غیر معروف اما خوب پیدا کنید که اذیت نشید. 

یه بار دیگه دکتر عزیزم رو معرفی میکنم . خانم دکتر بختیاری قلعه که فوق العادن اما هنوز معروف نشدن خداروشکر😅

دوستان این نتیجه تحقیقات من بود درباره غربالگری اول. خودتون هم حتما تحقیق کنید

واقعا خداروشکر. ممنون همچنین دوقلوهای نازتو😍 ان تی رفتی جنسیت معلوم شد تگم کن خبر بده باشه؟خیلی ذ ...

آلبالو جون جنسیت نگفتن

بالا نوشتم تجربمو

سلام استارتر من دقیقا سن بارداریم باشماست😍 ۱۱اسفند غربالگری میرم فقط مال من یه قلو هست😄

سلام عزیزم شمام رفتی سونو؟

اگر دوست داشتی بنویس برامون

من بالاتر نوشتم تجربمو

سلام گلبرگ جان تبریک میگم که مامان دوتا فرشته شدی

منم تو تاپیک دی 99 که زده بودی بودم ولی دیگه بعد از اون کم اومدم نینی سایت 

من اون موقع 7 تا تخمک داشتم 

که از اونا 3 تا جنین شد 

دیگه مهر ماه امسال رفتم برای انتقال 

قبل از انتقال اومدن گفتن یکیش از فریز در نیومد 

دوتا سه روزه با خودم آوردم خونه 

اصلا امیدی نداشتم به خاطر همین زیاد بهش فکر نمیکردم 

روز 16 انتقال بدون زدن بیبی چک رفتم بتا دادم 

که دیدم بله بتام 2290 بود اصلا باورم نشد 

همون لحظه بیبی چک گذاشتم و یادگاری نگه داشتم 

قشنگ دوتا خط پررنگ 😍

خلاصه رفتم دکتر و قربونش برم ویزیت چهارم بارداری 

اون یکی قل هم دیده شد 

الانم 20 یا 21 هفتمه 

تو ان تی بهم گفته بود هر دو دخترن اما تو سونو آنومالی 

گفت پسر و دخترن 

سلام دوستان. من هفت هفتمه

فقط تلخی دهن دارم با کمی حس تهوع وقتی گوشو میبینم

بی بی روز موعد خط انداخت و خط تی کم رنگ بود فقط

دو روز بعد پری بتا 860 و یه هفته بعد, یعنی 9 روز بعد از موعد 12 هزار شد

از وقتی وارد هفته هفت شدم گرسنمه همش و ضعف داره بدنم و بیحال حس کار کردن ندارم. 

تا هفته شش هم چپ رحمم تیر میکشید هم راست

هفته شش به بعد فقط راست

الان که توو هفتم دیگه تیرکشیدن حس نمیکنم

خیلی فقط سینه هام نوکشون حساس شده

بنظرتون مامانایی که دوقلو دارن, منم دوقلو دار شدم؟ 

سلام دوستان. من هفت هفتمه فقط تلخی دهن دارم با کمی حس تهوع وقتی گوشو میبینم بی بی روز موعد خط اندا ...

سلام 

منم تا الان هم دهنم تلخه هم همچنان بالامیارم یعنی اگه قرص ضد تهوع نخورم هیچی نمیتونم بخورم 

تا وقتی سونو نشی معلوم نمیشه عزیزم 

مال منو اون یکی قل رو تو ویزیت چهارم بارداری دید 

اولش میگفت یه دونه است 😄