2777
2789
عنوان

دوقلوهای ۱۴۰۱

| مشاهده متن کامل بحث + 82827 بازدید | 1115 پست
سلام  منم تا الان هم دهنم تلخه هم همچنان بالامیارم یعنی اگه قرص ضد تهوع نخورم هیچی نمیتونم بخو ...

مبارکت باشه عزیزم انشالله سالم و صالح باشن و بسلامتی این سفر رو طی کنی

علائم منو شما هم داشتی؟ 

سلام گلبرگ جان تبریک میگم که مامان دوتا فرشته شدی منم تو تاپیک دی 99 که زده بودی بودم ولی دیگه بعد ...

سلاااام عزیزم

وای چقدر از پیامت خوشحال شدم. خدارو صد هزار مرتبه شکر😍😍😍

ان‌شاالله خدا حفظشون کنه زیر سایه امیرالمومنین باشید❤❤❤

حال خودت خوبه؟ هفته های بالاتر چه شکلیه؟😁😁😁 من خداروشر تا الان که خیلی راحت گذشته امیدوارم تا اخر اینطور باشه

سرکلاژم شدی؟

دکترت کیه؟ بیمارستانت کجا قراره باشه؟

ببخشید کلی سوال کردم

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

سلام دوستان. من هفت هفتمه فقط تلخی دهن دارم با کمی حس تهوع وقتی گوشو میبینم بی بی روز موعد خط اندا ...

سلام عزیزم مبارکت باشه❤❤

واقعا نمیشه گفت

من هیچ علامتی تا همین الانشم ندارم خداروشکر. نه تهوع نه چیزی. فقط همون حالت خستگی و پرخوابی که میگی داشتم الان بهترم. 

شماطبیعی باردار شدی؟ ژنتیک دوقلویی دارید تو خانواده؟

هفت هفته خوبه دیگه میتونی برای قلبشون هم بری

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️

دوستان من امروز صبح هم برای ازمایش خون غربالگری اولم رفتم. 

چون خیلی بد رگ هستم و باید حتما دراز بکشم و برام مهمه که محیط هم مناسب باشه و نامحرم نباشه یه ازمایشگاه هست تو شاهین شمالی همیشه اونجا میرم. 

اما دکتر برنا که سونوگرافی کرد گفت حتما یکی از ۳ ازمایشگاه دنا، نیلو یا نسل امید برو. 

صبح ۷ و نیم بود نیلو بودیم که خیلی هم شلوغ بود ولی معلوم بود تند تند راه میندازن. اما از محل نمونه گیری خوشم نیومد خیلی. حس کردم اقا و خانم قر و قاطی و تخت نداره. شایدم داشت من ندیدم. به همسرم گفتم رفتیم نسل امید. اونجا خلوت بود هنوز. فقط الکی یه ۶۵ هزار تومن هم رو فاکتور برای مشاوره ژنتیک بود و بعد ازمایش رفتم مثلا مشاوره!!! در حالیکه نباید به زور باشه شاید من نخوام!!!

خلاصه گفتن ۳ روز کاری طول میکشه تا جواب اماده بشه. هزینش شد ۳۵۰ حدودا. هزیینه سونو هم فکر کنم ۸۹۰ اینطورا. به سختی هم ازم خون گرفت دختره. چون بسیار بد رگم   از روی دستم با کلی درد بالاخره گرفت. اما تخت و اتاق و شرایط خوبی داشت. من تو همین نی نی سایت از سونوهاش خیلی بد شنیدم که معطلی داره و پولکین  و ... نمیدونم دیگه.

توصیه همیشگی من: جای خلوت و غیرمعروف اما با کیفیت پیدا کنید😁

خلاصه که غربالگری اول مزخرف و الکیه بنظرم. اگر سنتون کمه و بارداری پرخطری ندارید بیخیالش بشید فقط همون قلبشو یه بار دیگه بشنوید و تمام

مبارکت باشه عزیزم انشالله سالم و صالح باشن و بسلامتی این سفر رو طی کنی علائم منو شما هم داشتی؟  ...

علائم که تو همه متفاوته 

ولی منم به شدت وحشتناک نوک سینه ها حساس شده بودن 

منم تا قبل از 6 هفته به شدت ضعف میکردمو و همه چیز رو زیاد میخوردم که تهوع اومد سراغمو اون دوران خوشمزه تموم شد برام 😃

تیر کشیدن رحم رو کم و بیش داشتم 

سلاااام عزیزم وای چقدر از پیامت خوشحال شدم. خدارو صد هزار مرتبه شکر😍😍😍 ان‌شاالله خدا حفظشون کنه ...

انشالله تا آخر بارداری خوبی داشته باشی 

والا من از 6 هفته به بعد تهوع و استفراغ شدید اومد سراغم تا الان 

احساس میکنم تو این چندماه هیچی نخوردم 

وزن اصلا اضافه نکردم 

59 بودم همچنان همونم 

الان که لگداشونو حس میکنم خیلی حس بهتری دارم 

والا من تو کلینیک ابن سینا کارای ivf رو انجام دادم 

همچنان هم تحت نظر کلینیک بارداری همونجام 

همه آزمایشامو و غربالگریا رو همونجا انجام دادم 

والا واسه زایمان هنوز دکتر و بیمارستان انتخاب نکردم 

دکتری که الان تحت نظرشم مهربونه ولی تا ازش سوالی نپرسم حرفی نمیزنه 😕😄

بیمارستانای پارسیان آرمان عرفان گاندی و مصطفی خمینی هستش 

خداروشکر فعلا کارم به سرکلاژ نرسیده 

تو سونو واژینال سرویکس که قبل از سونو آنومالی بررسی شدم 

خداروشکر عددش 34 بود 

دکترمم گفت عددش خوبه 

انشالله تا آخر بارداری خوبی داشته باشی  والا من از 6 هفته به بعد تهوع و استفراغ شدید اومد سراغ ...

خداروشکر عزیزم

خیلی هم عالی

منم تو غربالگری سونوی شکمی ۳۴ بودم

من دکترم رو خیلیییی دوست دارم دکتر بختیاری قلعه ولی فقط نیکان و گاندی هست. 

میخوام بقیه الله یا نجمیه زایمان کنم باید یه دکتر دیگم زیر سر بزارم😁

خداروشکر که تکون هاشون رو حس کردی منم بیصبرانه منتظرم که حس کنم باید خیلی شیرین باشه😍😍😍😍

خداروشکر عزیزم خیلی هم عالی منم تو غربالگری سونوی شکمی ۳۴ بودم من دکترم رو خیلیییی دوست دارم دکتر ...

انتخاب دکتر و بیمارستان برام مهمه 

خداروشکر بیمه تکمیلی ندارم 😄

میخوام اگه بیمارستانش خوب نبود حداقل دکترم خوب باشه خیلی سخته تصمیم گرفتن 

آره عزیزم تکوناشون خیلی شیرینه با اینکه هر جفتشون 

پشت جفت قرار دارن قشنگ حسشون میکنم 

یه وقتایی منو از خواب بیدار میکنن از بس محکم میزنن😍

سلام عزیزم مبارکت باشه❤❤ واقعا نمیشه گفت من هیچ علامتی تا همین الانشم ندارم خداروشکر. نه تهوع نه چ ...

ممنون عزیزم. بله آخر این هفته میرم و میام خبرشو همینجا میدم که دوقلو شد یا نه

سلام عزیزم مبارکت باشه❤❤ واقعا نمیشه گفت من هیچ علامتی تا همین الانشم ندارم خداروشکر. نه تهوع نه چ ...

بله عزیزم. 

طبیعی با یه بار اقدام. 

ولی قبلش دوماه یعنی یه ماه کلومیفن و یه ماه لتروزول خوردم

ماه اول دوتا فولی 11 داشتم و یه 19

ماه دوم دوتا 11 و یه 26

ماه سوم نه قرص خوردم. 

نه سونو رفتم. 

اقدام کردم فقط وقتی کیت بارداریم خط انداخت, شبش خط دوم از خط اصلی پر رنگ تر شده بود اقدام کردم

ژن فقط مادر بزرگم یه دوقو داشته. 

خیلی دلم چند قلو میخواد

بله عزیزم.  طبیعی با یه بار اقدام.  ولی قبلش دوماه یعنی یه ماه کلومیفن و یه ماه لتروزول ...

خب پس ژنش رو هم داری امیدوار باش😍😍 زودی بیا خبرش رو بده بهمون

انتخاب دکتر و بیمارستان برام مهمه  خداروشکر بیمه تکمیلی ندارم 😄 میخوام اگه بیمارستانش خوب نب ...

ای جانم ماشاالله

الان نمیتونی تکمیلی کنی؟ چون هزینه ها بالاست واقعا. مخصوصا خدانکرده ماها شاید به nicu هم نیاز داشته باشیم

سلام عزیزانی که این تجربیات رو میخونید🌹 امروز به سن پریودم ۱۲ هفته بودم و رفتم برای سونو NT پیش خا ...

سلام‌گلم

منم‌چهارشنبه رفتم غربالگری

حدود یک ربع طول کشید

مرکزناباروری رویان رفتم

دکتر گفت اوکی هست ولی باید وایسی جواب ازمایشم بیاد

بعد از سونو همونحارفتم ازمایشم دادم

انشالله که خیر باشه برا جفتمون

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم