2777
2789
عنوان

دوقلوهای ۱۴۰۱

| مشاهده متن کامل بحث + 82827 بازدید | 1115 پست
ای جانم ماشاالله الان نمیتونی تکمیلی کنی؟ چون هزینه ها بالاست واقعا. مخصوصا خدانکرده ماها شاید به n ...

نه والا دیگه نمیشه 

بیمه های تک نفره هم بود که 6 ماه قبل از بارداری باید اقدام میکردم که نشد 

اره همون باید nicu داشته باشه اگه خدایی نکرده بچه لازم داشت حرص نخوریم 

سلام‌گلم منم‌چهارشنبه رفتم غربالگری حدود یک ربع طول کشید مرکزناباروری رویان رفتم دکتر گفت اوکی ه ...

سلام عزیزم بسلامتییی

خداروشکر همه چی خوب بوده

منم منتظرم جواب ازمایش بیاد ببرم پیش دکترم

هزینه شما تو رویان چقد شد؟ 

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه والا دیگه نمیشه  بیمه های تک نفره هم بود که 6 ماه قبل از بارداری باید اقدام میکردم که نشد&n ...

توکل به خدا

قطعا روزی بچه‌ها هم میرسه

ان‌شاالله که این ۴ تا نی نی های ما هم هیچ کدوم نیاز به nicu نخواهند داشت. زود میایم خونه با بچه هامون ❤❤❤

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
سلام عزیزم بسلامتییی خداروشکر همه چی خوب بوده منم منتظرم جواب ازمایش بیاد ببرم پیش دکترم هزینه شم ...

من ۱۴۰ ازمایشم شد که با بیمه تکمیلی فقط۱۴ دادم

۲۸۰ سونو که اونم ۲۸  دادم

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
من ۱۴۰ ازمایشم شد که با بیمه تکمیلی فقط۱۴ دادم ۲۸۰ سونو که اونم ۲۸  دادم

وای چقد خوب

میدونی از بیرونم قبول میکنن ؟ مثلا من انومالی بیام اونجا. قطعا کارشونم عالیه

سونو من نزدیک ۹۰۰ شد ازمایش ۳۵۰ تازه سونو معطلی هم داشت

از نظر شلوغی و معطلی چطور بود؟

برای سونوگرافی و نمونه خون خانم بودن ؟

وای چقد خوب میدونی از بیرونم قبول میکنن ؟ مثلا من انومالی بیام اونجا. قطعا کارشونم عالیه سونو من ن ...

چهارشنبه میخام برم برات میپرسم که مریض از بیرونم قبول میکنن یا نه

اره هم سونو هم ازمایش خانم بودن

من تو این مدت اصلا سرکارم با دکتریاپرسنل مرد نبوده تو رویان

کارشون و دستگاههاشون عالیه

از لحاظ معطلی فقط تو ویزیت دکتراش معطلی داره ولی ازمایش و سونو و این چیزا معطلی نداره

وای چقد خوب میدونی از بیرونم قبول میکنن ؟ مثلا من انومالی بیام اونجا. قطعا کارشونم عالیه سونو من ن ...

بعد گلم فکر کنم برا دوقلو همه هزینه ها دوبرابر میشه 

برا من یه قلو هست

چهارشنبه میخام برم برات میپرسم که مریض از بیرونم قبول میکنن یا نه اره هم سونو هم ازمایش خانم بودن ...

خیلی ممنون از راهنماییت سوگل جان 

خیلی اطلاعاتت مفید بود

چقدر خوب که همشونم خانم هستن

والا دوبرابرم بشه بازم به صرفه هست. و اینکه من معتقدم جاهای دولتی چون زیر نظر دانشگاه ها هستن جدیدترین متدها رو دارن و باکیفیت هستن

خداخیرت بده

جنسیت دوقلوها چی بود

سلام عزیزم نگفتن تو سونی nt. زوده هنوز

سلام گلبرگ جون روز سوم انتقالم هست پاهام یخ کرده به نظر شما طبیعیه 

سلام عزیزم بسلامتی و دل خوش ان‌شاالله 

اره ربطی به انتقال نداره سردته خب حتما. جوراب بپوش

کلا هیچ علامتی نداره انتقال. هرچی هم هست عوارض داروهاست. پس فکرتو مشغول نکن . برای سال جدید آماده شو ان‌شاالله به حق ماه شعبان خبرهای خوب هم میدی بهمون❤❤

سلام بارداری خوبی داشته باشین منم فردا میرم ۱۰ هفته و وقت دکتر و سونو قلب دارم طبیعی باردار شدم خیلی ...

سلام عزیزم

مبارک باشه

ان‌شاالله بارداری خیلی خوبی داشته باشی. توکل به خدا خبرش رو به ماهم بده