2777
2789
عنوان

دوقلوهای ۱۴۰۱

| مشاهده متن کامل بحث + 82850 بازدید | 1115 پست
عزیزم اگر این مورد دخالت در کار خداست آی وی اف هم دخالته 

سلام عزیزم. بنظرم در ivf داری از علم کمک میگیری که به یک هدف مقدس برسی. فرزند دار شدن ‌و ادامه نسل. اول آخرش هم خدا تعیین میکنه بشه یا نشه. مثل وقتی که دور از جون مریض هستیم تکلیف ما هست که بریم دکتر و درمان کنیم. اما یه وقت بخاطر تفکرات غلط و اعتماد بنفس پایین گیر میدیم که میخوام بینی رو عمل کنم در حالیکه واقعا ایراد خاصی هم نداره این بینی بیچاره مون!!

اما برای تعیین جنسیت قضیه فرق داره. خدا سلامتی داده به شما و راحت فرزند دار میشی. هر چی هم صلاح بدونه برای دنیا و اخرت ما خوبه بهمون میده. دختر یا پسر. اما اینکه ما با عقل محدود خودمون و بخاطر فرهنگ های غلط اصرار به جنسیت بورزیم که هیچ یک برتری به اون یکی نداره و پولی که میشد خیلی بهتر استفاده کنیم اسراف کنیم و با داروهای سنگین به بدن مون عارضه تحمیل کنیم دیگه واقعا ناشکری هست. 

اما بازم یه وقت میبینی یه زوجی متاسفانه به خاطر فرهنگ های غلطی که هست مثلا پسردار نشدن و داره زندگیشون از هم میپاشه سر این قضیه. خب اینجا دیگه واقعا چاره نیست . حفظ زندگی اولویت داره.

ولی کاش واقعا این فرهنگ های اشتباه از بین بره و بدونیم جنسیت فرقی نداره مهم تربیت نسل صالح و بنده خوب هست.

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️

سلام دوستان …به نظر من كه هيچ كاري بدون اذن و اراده ي خدا اتفاق نميفته …حتي بارداري طبيعي …و مهم نيت ادما براي انجام كارشون هست …اگر براي تعيين جنسيت هم نيت شون خدايي باشه و تربيت يك نسل امام زماني چه اشكالي داره …اگر خدا صلاح بدونه ميده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راستی کلي دعا داريم از اهل بيت كه فرزند پسر بشه …حالا علم پیشرفت کرده و راههای درمانی رو دکترا یاد گ ...

سلام عزیزم ممنون از انرژی خوبت‌ التماس دعا دارم.

اره قطعا ما از حلال و حروم بودن این کار حرف نمیزنیم. مسلما حرام نیست که یه نفر برای تعیین جنسیت اقدام کنه. فقط یه بحث دلی بود. 

البته در مورد ارجحیت فرزند پسر تو روایات اینطور نیست. حتی روایته دختر رحمته و پسر نعمت. به رحمت ها پاداش داده میشه و از نعمت ها سوال میشه. در کل انّ اکرمکم عندالله اتقکم. بهترین بنده ها نزد خدا باتقواترین اونها هستند. 

ان‌شاالله همه به خواسته دلشون برسن و مصلحت خدا با علاقه ما یکی بشه❤❤❤

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
سلام مامانا خیلی دوست داشتم یکی از شما باشم ولی گویا یه دونه فقط داشتم مامانا قلب بچم توو هفته هفت ...

مبارک باشه مامانی😍😘 

مهم اینه که سالم باشه 

من اون اوایل یکیشون 158 بود 

اون یکی 157 

اما الان ضربان قلب گل پسر کمتر از دختره 

سلام مامانا خیلی دوست داشتم یکی از شما باشم ولی گویا یه دونه فقط داشتم مامانا قلب بچم توو هفته هفت ...

سلام عزیزم مباااارکه چشمت روشن. خدا حفظش کنه

نمیدونم من از این چیزا بلد نیستم فکرنکنم خیلی درست باشه😂

مبارک باشه مامانی😍😘  مهم اینه که سالم باشه  من اون اوایل یکیشون 158 بود  اون یکی ...

ممنونم.واقعا سالم بودن همه ی مسافر کوچولوها رو از خدا میخوام. 

ممنونم. خدا حفظشون کنه

سلام عزیزم مباااارکه چشمت روشن. خدا حفظش کنه نمیدونم من از این چیزا بلد نیستم فکرنکنم خیلی درست باش ...

ممنون عزیزم. خدا بچه های شمارو هم حفظ کنه, انشالله بارداری موفق و راحتی داشته باشید

چهارشنبه میخام برم برات میپرسم که مریض از بیرونم قبول میکنن یا نه اره هم سونو هم ازمایش خانم بودن ...

سلام سوگل جان خوبی؟

نی نی خوبه؟

میگم تونستی بپرسی رویان از بیرونم سونو قبول میکنن؟ چجور باید نوبت بگیرم