2777
2789
عنوان

دوقلوهای ۱۴۰۱

| مشاهده متن کامل بحث + 82850 بازدید | 1115 پست

بچه‌ها من سونوی انومالی نمیدونم کجا نوبت بگیرم

دکتر برنا که nt رفتم دوست ندارم دوباره برم چون مطبش افتضاح کوچیک و شلوغ بود. دکتر قطبی زاده رو دکترم معرفی کرد که اونم نمیتونم پیداش کنم ! انگار دیگه تو مطب نیست. 

دنبال یه جایی هستم که هم خلوت باشه هم کارش مقبول باشه. سمت غرب تهران ترجیحا😁

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه‌ها من سونوی انومالی نمیدونم کجا نوبت بگیرم دکتر برنا که nt رفتم دوست ندارم دوباره برم چون مطبش ...

سلام مامانی خوبی 

من امروز رفتم پیش یه دکتر جدید غیر از دکترای ابن سینا 

سال 97 برای اقدام به بارداری رفته بودم پیشش 

بعد که دیگه طبیعی نشد رفتم ابن سینا 

پریناتولوژیسته 

میخواستم تحت نظرش باشم تا زایمان 

بعد آزمایش خون غربالگری اول رو نگاه کرد 

بعد گفت قل اولت عدد ان تی  رو زیاد زده چرا برات تکرار نکردن 😐

بهم گفت بعد از تعطیلات حتما از نوشین محمدی وقت بگیر تا اون نظر نهاییش رو بده

هم دوباره برام اکو قلب یه قل رو نوشت 

تا الان فقط نگران وزن خودمو و جوجه ها بودم 

ولی الان استرس دارم 😕

مرسی گلمممم اره دخملن ۲۸ هفته

هزار ماشاالله خدا حفظشون کنه

دکتر و بیمارستانت کجاست عزیزم؟ 

هفته های بالاتر خیلی سخته؟😁😁

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
سلام مامانی خوبی  من امروز رفتم پیش یه دکتر جدید غیر از دکترای ابن سینا  سال 97 برای اقد ...

سلام عزیزم

اسم دکتر جدیدت چیه؟

عدد ان تی ها چند بود؟

مال من یکیش که بالا بود ۲ و ۳ دهم بود که درصد ان تی رو زده بود ۹۳ درصد و تو ازمایشم فقط توصیه به مشاوره ژنتیک کرده بود ولی ریسکش یک به دوهزار و خورده ای بود. دکترمم گفت اوکیه نیاز به کاری نیست

سلام عزیزم اسم دکتر جدیدت چیه؟ عدد ان تی ها چند بود؟ مال من یکیش که بالا بود ۲ و ۳ دهم بود که درص ...

دکتر نرگس توکلی 

مال من بالای 3 😒

قرار بود از این دکتر بپرسم کدوم بیمارستانا میری که 

فرصت نشد .

دکتر نرگس توکلی  مال من بالای 3 😒 قرار بود از این دکتر بپرسم کدوم بیمارستانا میری که  ...

ان‌شاالله خیره

راستش من بجات بودم اصلا اهمیت نمیدادم. بری دوباره کلی استرس بکشی و هزینه بکنی. بعد بگن برو سل فری کلی پول اونو بدی. یا خدانکرده امینوسنتز که کلی ریسک و خطر داره و...... تهش هم هر جوابی بدن فقط احتمال هست. من برای خودم میگم که اینطور فکر میکنم دور از جون بخوان بگن مثلا یک در ۳۰۰ریسک سندرم داون خدانکرده. خب چیکار کنم؟ اینکه مجوز سقط نمیشه برای آدم. هرچی خدا بخواد. تازه اکثر این پیش بینی ها غلط در میاد. 

هزار ماشاالله خدا حفظشون کنه دکتر و بیمارستانت کجاست عزیزم؟  هفته های بالاتر خیلی سخته؟😁😁

دکترم آذر حبیبی هس بیمارستان شهریار. قراره برم  والا سخت چی بگم😊برا من از اولش سخت بود فقط خوابیدم ولی انشالله شما مث من نمیشی تا میتونی استراحت کن 

مامان دو قلوها 👶👶
سلام سوگل جان خوبی؟ نی نی خوبه؟ میگم تونستی بپرسی رویان از بیرونم سونو قبول میکنن؟ چجور باید نوبت ...

سلام عزیزم خوبی

شرمتده دیر جواب دادم

بله گلم‌پرسیدم قبول میکنن فقط باید نسخه داشته باشی

چندروز جلوتر زنگ میزنی نوبت میگری

شماره ۲۳۵۶۲۰۰۰ رو بگیربعد داخلی ۱۱۹۳

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
دکترم آذر حبیبی هس بیمارستان شهریار. قراره برم  والا سخت چی بگم😊برا من از اولش سخت بود فقط خوا ...

ممنون عزیزم. منم ۳ ماهی که گذشت رو بیشتر خوابیده بودم. ان‌شاالله به سلامتی هممون فارغ بشیم❤❤

سلام عزیزم خوبی شرمتده دیر جواب دادم بله گلم‌پرسیدم قبول میکنن فقط باید نسخه داشته باشی چندروز جل ...

سلام عزیزم

خانم سوگلی عزیز آیا میدانستید خیلی لطف بزرگی کردی؟ خدا خیرت بده عزیزم😍😍😍😍

سلام به عزیزانی که اینجارو میخونن.

خب من هفته پیش در سن ۱۳ هفتگی نی نی ها رفتم پیش دکتر بختیاری. فشارم خوب بود وزن هیچی اضافه نکردم که گفتن حتما اضافه کن و از دکتر توسلی متخصص تغذیم رژیم جدید برای ۳ ماهه دوم گرفتم. آمپول پروژسترونم رو دکتر بختیاری قطع کرد خداروشکر. از این به بعد مولتی ویتامین پرگمام و اهن ایروکپ باید مصرف کنم که مجموع آهن المنتال هردوش میشه ۶۰ میلی گرم یعنی دوبرابر یک بارداری تک قلویی!. برای ۱۸ هفته هم سونوگرافی انومالی نوشتن . امروز هم رفتم مطب دکتر حسن خانی تو ستارخان که ان‌شاالله زایمان رو پیش ایشون باشم . بقیه الله یا نجمیه. مطب به نسبت شلوغ بود مثلا ۶ نفر اینطورا‌ و دکتر هم برای هر کس وقت زیادی میزاشت. اول توسط خانم سعیدی ماما ویزیت شدم و بعد خود دکتر. در کل مجموعشون خیلی خوش برخورد و باحوصله بودن. فقط معطل شدم حدود ۲ ساعت حالا نمیدونم همیشه شلوغه یا شب عید اینطور بود. خانم دکتر حسن خانی نظرشون این بود بیمارستان نجمیه برای من بهتره خصوصا nicuش. گفتن سفر نرم رابطه محدود روزه نگیرم بخاطر دوقلویی . از سرویس فرنگی استفاده کنم و .... ایشون نظرشون این بود کنار مولتی ویتامینم بازم ویتامین د هزار واحد رو ادامه بدم. برام یه چکاپ کامل تیرویید و قند و .... هم نوشتن چون ۶ ماهه انجام ندادم!!! در مورد غربالگری اول هم گفتن چون ان تی یکی از جنین ها بالا بوده ( ۲.۳ بود) سونو ۱۸ هفته زو هم بدم و اگر نیاز بود بهتره یه اکوی قلب جنین هم برم. ایشون با اینکه طرفدار زایمان طبیعی هستن گفتن بخاطر دوقلویی و ivf بودن من ریسک هستش و سزارین میکنن ان‌شاالله

فعلا همینا دیگه😁

ان‌شاالله همه منتظرا مامان بشن و همه خانمای باردار بسلامت زایمان کنن و فرزندانی سالم و صالح داشته باشن