2777
2789
عنوان

دوقلوهای ۱۴۰۱

| مشاهده متن کامل بحث + 82885 بازدید | 1115 پست
گلبرگ جان  پس شما هم دیگه از این به بعد پیش دکتر قبلیت نمیری ؟

سلام عزیزم

چرا حتما با دکتر بختیاری ادامه میدم چون دو ساله تحت نظرش هستم   فلوشیپ ivf داره تا اخر بارداری میرم پیشش. ولی پیش دکتر حسن خانی هم میرم که برای زایمان با شرایطم اشنا باشه و بشناسه. 

من چون خودم از اول اضافه وزن داشتم همون اولش ازش خواستم یه دکتر خوب برای تغذیه بهم معرفی کنه که دکتر توسلی رو معرفی کرد و برای ۳ ماهه اول ازش رژیم گرفتم و حالا هم برای سه ماهه دوم گرفتم. نمیگم ۱۰۰ درصد رعایت میکنم ولی رژیمش الگوی خوبی هست برام. 

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان من هر دو دکتر برام آزمایش خون نوشتن 😄 اولیه کاملتر نوشته  دومیه کمتر

همون کامله رو برو😀 کلا بد نیست با دوتا دکتر بررسی بشه آدم. اگر ضد و نقیض حرف نزنن

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
سلرک نسبت نی نی ها کی معلوم میشه؟

سلام عزیزم

جنسیت منظورته؟

ان‌شاالله سونوی انومالی

سلام عزیزم جنسیت منظورته؟ ان‌شاالله سونوی انومالی

سلام عزیزم...منم باید تو سیکلivfقرار بگیرم تاپیک شما خیییلی بهم کمک کرد و تاپیک عکس رنگی و iui...پقتی خیر بارداریتو خوندم خییلی خوشحال شدم بالاخره نتیجه صبر و استقامتت رو گرفتی😍😍😍امیدوارم نینی هارو سالم و سلامت بغل بگیری..بازم مارو در جریان کارات بذار مهصوصا وقتی رفتی برای حنسیتشوت منک خیلی ذوق دارم براشون 😘😘هزار ماشاالله🧿🧿🧿

❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
همون کامله رو برو😀 کلا بد نیست با دوتا دکتر بررسی بشه آدم. اگر ضد و نقیض حرف نزنن

فقط ی سوالی میخام ازتون بپرسمراجب ای وی اف اگ امکانش هست درخاستمو قبول کنید

❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
سلام عزیزم...منم باید تو سیکلivfقرار بگیرم تاپیک شما خیییلی بهم کمک کرد و تاپیک عکس رنگی و iui...پقت ...

سلاااام عزیزم

ممنون. خداروشکر برات مفید بوده.

پس تیکرت چی هست؟

باشه حتما. قبول میکنم الان

سلام گلبرگ جون  هفت هفته و سه‌روز هستم  با آی وی اف  امروز خونریزی دارم در حد پریو ...

سلام عزیزم خوبی؟

چرا؟ دل دردو کمردرد هم داری؟ کار سنگینی انجام دادی؟

بنظرم حتما زود مراجعه کن دکترت یا بیمارستان

ان‌شاالله که هیچی نیست

نه هیچ کاری نکردم فقط تو حموم زیاد موندم

فکرنکنم به اون ربطی داشته باشه

ان‌شاالله که هیچی نیست. ولی چرا نمیری بیمارستان همین الان؟ بیمارستان نجمیه یا نرگس که تخصصی زنان هستن یا صارم

خیلی دورن  با دکترم تماس گرفتم گفتن شیاف اضافه کن

حب خوبه باز تونستی با دکترت صحبت کنی خیالت راحت شده. 

آها فکرکردم تهران هستی شما.

ان‌شاالله که با شیاف بزودی خوب میشی. اما دقت کن خدانکرده ادامه داشت حتما مراجعه کنی به دکترت یا بیمارستان

سلام گلبرگ جان خوبی 

کوچولوهات خوبن ؟

من برای تکرار سونو آنومالی رفتم پیش دکتر 

نوشین محمدی (پریناتولوژیسته و متخصص غربالگریای پرخطره ) خیلی ماه بود 

یعنی هر چی بگم کم گفتم 

دقیقا 40 دقیقه برام وقت گذاشت همه چیزشون رو چک کرد ( معده شون . کلیه شون . مغز . 😍) خیلی باهام حرف زد 

گفت دخملت محدودیت رشد داخل رحمی داره . یعنی همون iugr 

به خاطر همین باید دوهفته دیگه برم پیشش 

گفت احتمالا داروهاتو زیادتر کنن 

آقایون رو راه نمیدن مطبش کلا اونجا خانوما راحت بودن 

من رفتم داخل انگار همه اومده بودن عروسی 😅

دوقلو دارها هم زیاد اومده بودن اونجا 

خیلی خوب بود همه در مورد دکترا و بیمارستاناشون حرف میزدن کلا فضاشو دوست داشتم