2777
2789
عنوان

دوقلوهای ۱۴۰۱

| مشاهده متن کامل بحث + 82892 بازدید | 1115 پست
سلام گلبرگ جان خوبی  کوچولوهات خوبن ؟ من برای تکرار سونو آنومالی رفتم پیش دکتر  نوشین م ...

سلام عزیزم

سال نو مبارک🌺

وای چقد خوب

خب شاید دخترت ریزه میز‌ست😍

خداروشکر که این دکتر رو پیدا کردی. والا خیلی مهمه که دکتر برای ادم با روی خوش حرف بزنه و توضیح بده!!!

منم برای انومالی میخوام ۲۲ فروردین وقت بگیرم از دکتر قطبی زاده که پریناتولوژیست هست. دکتر برنا با اینکه از نظر علمی خوبه ولی بخاطر مطب بدش و اینکه زیاد حرف نزد دوست ندارم برم

مطب این دکتری که گفتی کجاست؟ نوبت دهی خوب بود؟ یا خیلی معطل شدی تا بری داخل؟ ولی چه حیف که اقایون رو نمیزارن بیان. خب اونام بابا هستن گناه دارن😀

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️

پسرم وزنش 720 گرمه 

دخترم 700 گرم 

دکتره گفت الان باید 800 میبودن ولی حالا اشکالی نداره 

گفت فقط بخور 

مطبش خیابون ولیعصره بالاتر از بیمارستان دی 

چون برای همه وقت میذاشت فکر کنم دوساعت نشستم تا نوبتم بشه ولی خوب اینقدر حرف زدیم با بقیه زمان رو زیاد متوجه نشدم 

1200 هم هزینه ام شد .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسرم وزنش 720 گرمه  دخترم 700 گرم  دکتره گفت الان باید 800 میبودن ولی حالا اشکالی نداره& ...

بسلامتی عزیزم

پس خیلی تفاوت نداشتن

کیسه و جفت هاشون جدا هست؟

ضدانعقادم تزریق میکنی؟

ان‌شاالله چیزای مقوی مثل آجیل و انواع گوشت ها رو بخور تا حسابی تپلی بشن

وای من اصلا نمیتونم بشینم منتظر🤕

امیدوارم دکتری که میرم ایندفعه معطلی نداشته باشه

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️

آره جدان 

هپارین میزنم 

شبا آسپرین میخورم 

مشکلم اینه که نمیتونم بخورم  

از گوشت و مرغ و برنج بدم میاد 

زورکی قورت میدم 

آزمایش گلوکز دادم دعا کن دیابت نداشته باشم 

فردا جواب آزمایش خونم میاد 

دوشنبه هم تو ابن سینا با دکتر اصلیم وقت دارم 

برم ببینم چی میگه 

سلام مامانا من هفته 16 هستم جنسيت نميدونم. احساسم ميكه يه دختر و يه بسر هستن. ولي خيلي نكران ضربان قلب جنين ها توي سونو ان تي هستم خيلي بالا بودن 176 و 172 كسي بوده اين ضربان قلب جنين هاش باشه؟

آره جدان  هپارین میزنم  شبا آسپرین میخورم  مشکلم اینه که نمیتونم بخورم   از ...

خب خداروشکر پس ضدانعقادم داری . میفهمم چی میگی منم اصلا میل به غذا ندارم. الان فقط ۱ و نیم کیلو زیاد کردم از اول تا هفته ۱۷. دکتر تغذیمم هی میگه کمه . باید سعی کنیم بخوریم. مثلا من یه لیموترش هی رو هر لقمم میچکونم ترش بشه میخورم. تو هم سعیتو بکن به زووووور بخوری😅.

ان‌شاالله که دیابتم نداشته باشی‌

منم فردا صبح یه ازمایش خون و ادرار چکاپ دارم

بنظرم اگر اصلا قندهای ساده مثل شیرینی و شکر رو نخوری ایشالا دیابتم نمیگیری‌ 

رفتی دکتر حتما بیا تعریف کن چی گفت

سلام مامانا من هفته 16 هستم جنسيت نميدونم. احساسم ميكه يه دختر و يه بسر هستن. ولي خيلي نكران ضربان ق ...

سلام عزیزم

به به ماشاالله😍 تقریبا هم سن هستیم منم ۱۷ هفته هستم. اتفاقا منم فکرمیکنم یه دختر یه پسر باشه😅😅😅 

نه عزیزم بنظر من که اصلا نگران نباش خیلی هم بالا نبوده که. من تازه عدد ان تی یکیشون دو و سی پنج بود که یه کم میگن بالاست ولی من اصلا اهمیت ندادم. اینا یه سری عدد و احتماله وگرنه مطمئن باش به لطف خدا بچه هامون سالمن ولی این استرسی که داشته باشی از هرچیزی آسیبش بدتره برای کوچولوهات.

تهرانی؟ دکترت کیه؟ 

ان‌شاالله رفتی سونوی انومالی برامون تعریف کن چی شد

سلام مامانا من هفته 16 هستم جنسيت نميدونم. احساسم ميكه يه دختر و يه بسر هستن. ولي خيلي نكران ضربان ق ...

سلام مامانی

خیلی خوش اومدی انشالله سالم و سلامت و جنس دلخواهت باشن 

به مرور ضربانشون کم میشه 

مال من 158 و 157 بودن توی ان تی 

همراه با سونو آنومالی برام اکو قلب هم نوشته بودن 

اگه استرست زیاده

تو ویزیت بعدی با دکترت مشورت کن ببین لازمه اکو رو بدی یا نه .

تو مرکز ما دوقلودارها رو همه رو میفرستن اکو قلب 

ولی کلا استرس نداشته باش 

انشالله بارداری خوبی داشته باشی 😍

خب خداروشکر پس ضدانعقادم داری . میفهمم چی میگی منم اصلا میل به غذا ندارم. الان فقط ۱ و نیم کیلو زیاد ...

حتما میام بهت خبر میدم 

راستی تو مولتی ویتامین چی میخوری ؟

شنیدم پریناتال و فمبیون 2 واسه وزن گیری مادر و جنین خوبه و تهوع رو هم کم میکنه 

به من مامالایف داده خیلی بزرگه نمیتونم قورت بدم 

حتما میام بهت خبر میدم  راستی تو مولتی ویتامین چی میخوری ؟ شنیدم پریناتال و فمبیون 2 واسه وزن ...

به من دکتر بختیاری یه pregmom داده که روزی دوتا باید بخورم و یه irocap که روزی یکی. مجموع هردوش باهم میشه ۶۰ میلی گرم اهن المنتال. برای دوقلوها باید حتما ۶۰ میلی گرم اهن بشه. 

سلام عزیزم تبریک میگم دوقلو بارداری

منم هفته ی شیش هستم رفتم یونو دوتا ساک بارداری دیدم اما جفتشون خالی بودن

حالا فردا پس فردا باید برم دوباره سونو ببینم جنین بوجود اومده یا نه

واسم دعا کنید

سلام عزیزم تبریک میگم دوقلو بارداری منم هفته ی شیش هستم رفتم یونو دوتا ساک بارداری دیدم اما ج ...

سلام عزیزم ممنونم

طبیعی بودی شما؟ هفته ۶ تقریبا خیلی زوده ان‌شاالله که اینبار میری و هردو رو میبینی و میای خبر خوبش رو میدی❤❤