2777
2789
عنوان

دوقلوهای ۱۴۰۱

| مشاهده متن کامل بحث + 82892 بازدید | 1115 پست
سلام عزیزم تبریک میگم دوقلو بارداری منم هفته ی شیش هستم رفتم یونو دوتا ساک بارداری دیدم اما ج ...

اوه خیلی زوده مامانی 

من هفته ی 8 رفتم دکتر سونو کرد تازه فقط یکیشون رو دید 

اون یکی رو خیلی دیر دید دکترم 😅

امیدوارم هرچی زودتر فرهنگش جا بیفته که همه رو برای غربالگری اول نفرستن سونو و آزمایش🤪🤕

✅ تفاوت سونوی آنومالی با غربالگری...

سونوگرافی آنومالی، یک سونوگرافی #تشخیصی دقیق است که در سه ماهه دوم بارداری انجام می شود که به آن اسکن آنومالی هم می گویند. این سونوگرافی معمولا در هفته های ۱۸ تا ۲۲ بارداری انجام می شود. سونوگرافی آنومالی به #همه مادران پیشنهاد می شود و مادر باردار در صورت تمایل، می تواند آن را انجام دهد.

در سونوگرافی آنومالی رشد جنین بررسی می شود و در صورت لزوم اقدامات درمانی انجام می شود.  در این نوع سونوگرافی با استفاده از تصاویر سیاه و سفید، اندام های جنین مشخص شده و اعضای جنین اندازه گیری می شوند. در اسکن آنومالی، استخوان ها، قلب، مغز، نخاع، صورت جنین، کلیه ها و شکم جنین بررسی می شود.

اما غربالگری، مجموعه ای از سونو و آزمایش است که در ۲ مرحله انجام می شود. هدف از غربالگری جدا کردن گروههای کم خطر و پر خطره از یکدیگر است. تشخیصی نیست‌ و فقط براساس #احتمال می باشد.  انجام غربالگری فقط برای #برخی از زنان باردار ضرورت دارد. و انجام این سونوگرافی برای همه زنان باردار توصیه نمی شود.

👈 متاسفانه در ایران نزدیک ۹۵ درصد خانم ها تحت پوشش غربالگری قرار دارند در حالی که استاندارد جهانی آن حدود ۳۰ درصد است. از طرفی مثبت کاذب مرحله اول غربالگری در ایران بسیار بیشتر از استاندارد جهانی است که نگرانی و استرس بیش از حد خانم های باردار را در پی دارد. نتیجه این رویه غیر استاندارد سقط  بیش از ۲۰ هزار جنین سالم در سال طی فرآیند غربالگری است.

#آنومالی

#غربالگری

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مثبت كاذب زياد ديدم 

دقیقا

فقط تحمیل هزینه و استرس هست

نهایتا هم بگن مشکوکه برو امنیوسنتز که خودش خطرناکه و احتمال سقط میده

بازم آخرررررش ۱۰۰ درصد نیست

تازه با درصد بالا هم بگن سندرم داون داره مجوز سقط نیست که 

پس الکیه کلا😁

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
سلام عزیزم ممنونم طبیعی بودی شما؟ هفته ۶ تقریبا خیلی زوده ان‌شاالله که اینبار میری و هردو رو میبینی ...

سلام عزیزم نه با ای یو ای باردار شدم

دیروز سونو بودم خداروشکر هم قلب دیده شد هم جنین ها😍😍😍😍ولی دکتر گفت ۶ هفته هستن ،اما طبق پریودم ۸ هفته میشن

مامانااا شماها تغذیه تون چجوری

من اصلا بلد نیستم چجوری تنظیم کنم که همه چیز بخورم 

اصن صبا نمیتونم بیدار شم تا ظهر

ظهرم ناهار مبخورم میخوابم تا عصر

بعدم حالت تهوع میگیرن هیچی نمیتونم مبخورم

سلام عزیزم نه با ای یو ای باردار شدم دیروز سونو بودم خداروشکر هم قلب دیده شد هم جنین ها😍😍😍😍ولی ...

سلام عزیزم

وای خیلی خوشحال شدم. خدارووووشکر. ان‌شاالله که تا اخر عالی پیش بره همه چیز

مامانااا شماها تغذیه تون چجوری من اصلا بلد نیستم چجوری تنظیم کنم که همه چیز بخورم  اصن صبا نم ...

من ویزیت شدم با متخصص تغذیه. بهم رژیم داد که طبق اون پیش برم. من راضی بودم ازش. تو اینستا بزن دکتر ساناز توسلی میاره. ویزیتشم انلاینه

ولی کلا اگر تهوع داشته باشی سخت میشه دیگه

من امروز رفتم دکترم تو ابن سینا 

بهم گفت دخترت تو وضعیت iugr 

گفت استراحتت رو بیشتر کن و از این به بعد هر دوهفته باید سونو بشی گفت تا موقعی که خونریزی پیدا نکردی مشکلی نیست 

خدا به خیر بگذرونه 

من امروز رفتم دکترم تو ابن سینا  بهم گفت دخترت تو وضعیت iugr  گفت استراحتت رو بیشتر کن و ...

سلام فهمیمه جان

اینی که نوشتی اگر اشتباه نکنم میشه محدودیت رشد داخل رحمی درسته؟ خب نگفت علتش چیه؟ ان‌شاالله که چیزی نیست. اخه گفتی تغذیتم کمه. تا میتونی بخور و استراحت کن

ازمایش دیابتت چی شد؟

سلام فهمیمه جان اینی که نوشتی اگر اشتباه نکنم میشه محدودیت رشد داخل رحمی درسته؟ خب نگفت علتش چیه؟ ا ...

آره میشه محدودیت رشد داخل رحمی 

نه هیچی نگفت ( میگم دیگه این دکتره اصلا حرف نمیزنه ) 

خداروشکر دیابت نداشتم 

فقط آهن و ویتامین دی پایین بود 

آره تغذیمم کمه 

خودم بهش گفتم پودر لیدی میل بخورم گفت بخور 😒

آره میشه محدودیت رشد داخل رحمی  نه هیچی نگفت ( میگم دیگه این دکتره اصلا حرف نمیزنه )  خد ...

ای بابا حرصم میگیره از دکترهایی که سوالای آدمو خوب جواب نمیدن

نگران نباش ان شاالله با خوردن چیزای مقوی بزودی رشد خوبی میکنن. رفتی سونو به ماهم خبرشو بده

خداروشکر دیابت نداشتی

آهن و ویتامین د هم راحت جبران میشه خداروشکر. مکمل هاتو قشنگ مصرف کن که حتما روزی ۶۰ میلی گرم آهن دریافت کنی.

من یه کم فشارم بالاست نگرانم میکنه اخه تازه تو ۱۸ هفنم زوده واسه فشار 😅 با اینکه تقریبا نمک حذف کردم خیلیییی کم میخورم گاهی مثل امشب روی ۱۳ یا ۱۴ میره. اینبار به دکترم بگم ببینم دارو میده

ای بابا حرصم میگیره از دکترهایی که سوالای آدمو خوب جواب نمیدن نگران نباش ان شاالله با خوردن چیزای م ...

آره دیگه به خاطر همین در به در دنبال دکترم 

هنوز نمیدونم کدوم بیمارستان میخوام برم که بعدش بیفتم دنبال دکتر 

اره خداروشکر دیابت نداشتم 

تو هم مواظب خودت باش 

واقعا زوده واسه فشار ولی خیلی مراقب باش 

انشالله بیاد پایین 😘😘

خیلی دورن  با دکترم تماس گرفتم گفتن شیاف اضافه کن

سلام عزیزم چطور شدی؟ بهتری ایشالا؟