2777
2789
عنوان

دوقلوهای ۱۴۰۱

| مشاهده متن کامل بحث + 82892 بازدید | 1115 پست
آره دیگه به خاطر همین در به در دنبال دکترم  هنوز نمیدونم کدوم بیمارستان میخوام برم که بعدش بیف ...

هنوز دکتری انتخاب نکردی؟

این دکتر بختیاری قلعه که میرم پیشش خیلی خوبه ها میخوای یه بار برو‌ نیکان و گاندی زایمان میکنه

این یکی هم که برای زایمانم انتخاب کردم دکتر حسن خانی ظاهرا خوبه. پیامبران و نجمیه و بقیه الله و یکی دو جا دیگه هست

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

سلام خوبم ممنون  برا سونو قلب هم رفتم خوب بود

خداروشکر عزیزم

خونریزی قطع شد؟

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
ممنون  بله قطع شد

الحمدلله. خوش خبر باشی. ایشالا بقیه بارداری رو راحت طی کنی

سلام گلبرگ جان. نینیها خوبن.سونو جنسیت رفتی؟  عزیزم شما هیستروسکوپی انجام دادین؟

سلام عزیزم

الحمدلله با دعای شما خوبیم.

نه عزیزم هفته دیگه چهارشنبه نوبت انومالی دارم ایشالا اون موقع بگه بهم

بله من یه ماه قبل از انتقالم با یه بیهوشی سبک هیستروسکوپی و خراش رحم و دیلاتاسیون سرویکس برام انجام دادن

گلبرگ جان از دکتر قطبی زاده نوبت گرفتی ؟ 

راحت نوبت میده ؟

منم باید سونو رشد جنین و داپلر برم 

تو تاپیک بارداری با میکرو یکی از بچه ها گفت برو پیش دکتر مشفقی تو رویان 

متاسفانه دو سه روز کارم بود زنگ بزنم که تلفناشونو جواب نمیدن اگر راحت نوبت میده منم برم پیش ایشون 

خداروشکر پریناتولوژیست پرخطر زیاد داریم 

دکتر خودم گفت تو همین ابن سینا انجام بده 

ولی من دلم راضی نمیشه 😅

گلبرگ جان از دکتر قطبی زاده نوبت گرفتی ؟  راحت نوبت میده ؟ منم باید سونو رشد جنین و داپلر برم ...

سلام عزیزم

اره تقریبا خوب نوبت میده

روزهای زوج حدود ساعت ۵ اینا زنگ بزن. فکرکنم حتی برای دو روز بعدشم نوبت بده چون من قبل عید زنگ زدم برای ۲۴ فروردین گفت همون هفتش زنگ بزن. 

09037154646

شمارشون این هست منتهی حتما بگو از دکتر قطبی زاده نوبت میخوای فکرکنم چندتا دکترن نمیدونم دقیق. حالا چهارشنبه ان‌شاالله رفتم میام با جزییات کامل تعریف میکنم.

سلام عزیزم اره تقریبا خوب نوبت میده روزهای زوج حدود ساعت ۵ اینا زنگ بزن. فکرکنم حتی برای دو روز بع ...

دستت درد نکنه خواهر 

29 وقت دکترمه 

میخوام جوابش رو به دکترم حتما نشون بدم 

حالا شنبه زنگ میزنم ببینم چی میگه 

دستت درد نکنه خواهر  29 وقت دکترمه  میخوام جوابش رو به دکترم حتما نشون بدم  حالا ش ...

ان‌شاالله شنبه میتونی وقت بگیری🌺 از ۴ شروع کن زنگ زدن تا موفق بشی😅

سلام عزيزم جنسيت ني ني هاتو كفتن؟

سلام عزیزم

نه هنوز چهارشنبه این هفته وقت سونو دارم به امید خدا🌺

گلبرگ جان از دکتر قطبی زاده نوبت گرفتی ؟  راحت نوبت میده ؟ منم باید سونو رشد جنین و داپلر برم ...

دکتر مشفقی تو رویان که سریع جواب میدن دوست گلم

من هر دفعه زنگ زدم‌همون دفعه اول جواب دادن

۲۳۵۶۲۰۰۰ رو بگیر داخلی ۱۱۳۱

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
سلام عزیزم نه هنوز چهارشنبه این هفته وقت سونو دارم به امید خدا🌺

گلبرگ جان من انومالی هم‌همون رویان رفتم اصلا هم معطل نشدم‌خداروشکر

انشالله چهارشنبه خوش خبر بیای

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم