2777
2789
عنوان

دوقلوهای ۱۴۰۱

| مشاهده متن کامل بحث + 82904 بازدید | 1115 پست
گلبرگ جان من انومالی هم‌همون رویان رفتم اصلا هم معطل نشدم‌خداروشکر انشالله چهارشنبه خوش خبر بیای

سلام عزیزم

خداروشکر همه چیز خوب بود؟

راستی شما چند هفته ای؟ اخه تیکرت انگار ۱۵ هفته ست😅

ببخشید میپرسم از روی شکم سونو کردن؟

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم خداروشکر همه چیز خوب بود؟ راستی شما چند هفته ای؟ اخه تیکرت انگار ۱۵ هفته ست😅 ببخشید م ...

والا گفت خوبه همه چی

من به حساب روز انتقال ۱۷ هفته و یه روزم ولی به حساب سونو۱۸ هفته و ۳ روز

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
سلام عزیزم خداروشکر همه چیز خوب بود؟ راستی شما چند هفته ای؟ اخه تیکرت انگار ۱۵ هفته ست😅 ببخشید م ...

اره گلم از شکم سونو کردن

دوهفته دیگه هم وقت اکوی قلب دارم 

گلبرگ جان تیکرت رو اشتباه زدی

همون قسمت تنظیم تیکر تاریخ اخرین پریودی رو بزنی خودش هفته درستت رو میزنه

دکتر مشفقی تو رویان که سریع جواب میدن دوست گلم من هر دفعه زنگ زدم‌همون دفعه اول جواب دادن ۲۳۵۶۲۰۰۰ ...

راضی بودی از دکتر ؟ 

وای من چهارشنبه و پنج شنبه از صبح پای تلفن بودم یا اشغال بود یا کسی بر نمیداشت 

حالا فردا زنگ میزنم انشالله بتونم وقت بگیرم 

راضی بودی از دکتر ؟  وای من چهارشنبه و پنج شنبه از صبح پای تلفن بودم یا اشغال بود یا کسی بر نم ...

اره 

از دکترای خوب رویانه

باهمین شماره که من فرستادم تماس گرفتی؟

والا گفت خوبه همه چی من به حساب روز انتقال ۱۷ هفته و یه روزم ولی به حساب سونو۱۸ هفته و ۳ روز

بسلامتی عزیزم

منم امروز به حساب پریودی ۱۷ هفته و ۳ روزم ولی به حساب سونوی ان‌تی ۱۸ هفته تمام شده. دیگه برای چهارشنبه وقت گرفتم. شما زودتر رفتی پس خوب کردی خیالت راحت شده😅

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
اره گلم از شکم سونو کردن دوهفته دیگه هم وقت اکوی قلب دارم  گلبرگ جان تیکرت رو اشتباه زدی ...

بسلامتی ان‌شاالله

همینجوری اکو رو گفتن انجام بدید یا علت خاصی داشت؟ کجا میری برای اکو؟

من اخه تاریخ زایمان رو زودتر زدم حدود ۳۷ هفته بخاطر اینکه دوقلو هست😅

امروز بازم خونریزی کردم

سلام عزیزم

شدیده؟ 

هنوز شیاف میزاری؟ امپول چی؟

بله شدید تر از قبل هست  بله شیاف و آمپول ادامه داره

ان‌شاالله قطع بشه زودتر. استراحت کن و شیاف رو مرتب استفاده کن. اگر بتونی بری پیش دکترت هم که خیلی بهتره خیالت راحت میشه

بسلامتی ان‌شاالله همینجوری اکو رو گفتن انجام بدید یا علت خاصی داشت؟ کجا میری برای اکو؟ من اخه تاری ...

نه کلا باید انجام بدیم همه باردارها

همون رویان میرم اکوی قلب رو

اهان‌شما با ۳۷ هفته حساب کردیدمن ۴۰ هفته

نه کلا باید انجام بدیم همه باردارها همون رویان میرم اکوی قلب رو اهان‌شما با ۳۷ هفته حساب کردیدمن ۴ ...

چرا اخه؟ الکی هی کار میتراشن واسه ادم😅 من که چهارشنبه به دکتر میگم توروخدا اگر راه داره الکی نفرست واسه اکوی قلب

چرا اخه؟ الکی هی کار میتراشن واسه ادم😅 من که چهارشنبه به دکتر میگم توروخدا اگر راه داره الکی نفرست ...

البته اکوی قلب جنین هست میخان از سالم بودن قلب جنین مطمئن بشن

شما طول سرویکست چنده؟

من ۳۲ هستم دکترم دوهفته یبارم‌میگه اونو چک کنم‌کمتر نشه