2777
2789
عنوان

دوقلوهای ۱۴۰۱

| مشاهده متن کامل بحث + 79294 بازدید | 1113 پست
اره تقویتی های اصلی ماه های بعده‌. منم به دکترم گفتم اهن و کلسیم نداره این مکمل گفت زوده. اینو بخاطر ...

من مراقبتهام رو همین رویان میرم تا اخر انشالله

برا زایمانم خدا بخاد محب کوثرمیرم که با بیمه تکمیلیمون قرارداد داره

فقط باید برم قبلش پرونده تشکیل بدم

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
من مراقبتهام رو همین رویان میرم تا اخر انشالله برا زایمانم خدا بخاد محب کوثرمیرم که با بیمه تکمیلیم ...

خیلی هم عالی‌‌ تعریف محب کوثر هم زیاد شنیدم.

ان‌شاالله خدا کمک کنه این نعمت هایی که خودش بهمون داده رو به سلامتی به دنیا بیاریم و تربیت کنیم❤

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی هم عالی‌‌ تعریف محب کوثر هم زیاد شنیدم. ان‌شاالله خدا کمک کنه این نعمت هایی که خودش بهمون داده ...

الهی امین

واقعا این پروسه ای وی اف خیلی سخت و پراسترسه

خدا کمکمون کنه انشالله

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
خیلی هم عالی‌‌ تعریف محب کوثر هم زیاد شنیدم. ان‌شاالله خدا کمک کنه این نعمت هایی که خودش بهمون داده ...

سلام گلبرگ خوبی دوقلوهای من چطورن؟

منم درست بتاریخ این تاپیک زایمان کردم.نینیم زردی داره .شیرمم کمه شیرخشک میخوره دعا کن خوبشه زردیش.راستی متخصص اطفال خوب سراغ نداری؟ارتوپد اطفال چی؟

سلام گلبرگ خوبی دوقلوهای من چطورن؟ منم درست بتاریخ این تاپیک زایمان کردم.نینیم زردی داره .شیرمم کمه ...

عزیزم سلام. مبارک باشهههه. چشمت روشن. چند هفته زایمان کردی؟ طبیعی؟

ان‌شاالله بزودی زردیشم خوب میشه چیز خاصی نیست همه بچه ها دارن. شیرخشکم خیلی هم عالیه والا کارت سبک تر میشه😅

نه والا من دکتر اطفال اصلا سراغ ندارم عزیزم

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
عزیزم سلام. مبارک باشهههه. چشمت روشن. چند هفته زایمان کردی؟ طبیعی؟ ان‌شاالله بزودی زردیشم خوب میشه ...

ممنون انشالله قسمت خودت.۳۶هفته ناغافلی کبسه ابم ترکید تازه امپول پرلوتون هم میزدم مثلا🤕😓درد طبیعی کشیدم ولی سزارین میخاستم. حدود۶ساعت دردکشیدم وفقط۲فینگر باز شدم.اخه دکتر دوباره امپول ریه زد تا اثر کنه من درد کشیدم.

خیلی دوسداشتم شیرخودمو بدم حسرتش موند ب دلم.

مواظب خودت باش خلاصه من یکهفته قبل زایمانم امیکرونم گرفتم فکرکن با بخیه سزارین سرفه بکنی😣

ممنون انشالله قسمت خودت.۳۶هفته ناغافلی کبسه ابم ترکید تازه امپول پرلوتون هم میزدم مثلا🤕😓درد طبیعی ...

ای وای عزیزم چقد سختی کشیدی

ولی خداروشکر که بالاخره روزهای شیرین رسید

ان‌شاالله خدا حفظش کنه زیر ساله امیرالمومنین باشه

ای وای عزیزم چقد سختی کشیدی ولی خداروشکر که بالاخره روزهای شیرین رسید ان‌شاالله خدا حفظش کنه زیر س ...

واقعا خداروشکر.

ممنون همچنین دوقلوهای نازتو😍

ان تی رفتی جنسیت معلوم شد تگم کن خبر بده باشه؟خیلی ذوق دارم برات

سلام عزیزم مبارک باشه شما چند هفته‌ای؟ من از دکترم خواستم یه متخصص تغذیه معرفی کنه بهم‌ ایشونم خانم ...

سلام گلم بن‌ظرت منم از طریق اینیستا بهش پیام بدم بهم برنامه غذایی میده؟؟ گلم شما فشارت هم میفتاد 

من خیلی هوس ترشی میکنم ولی یکم میخورم فشارم میفته و میارم بالا

توهم مثله منی

سلام گلم بن‌ظرت منم از طریق اینیستا بهش پیام بدم بهم برنامه غذایی میده؟؟ گلم شما فشارت هم میفتاد&nbs ...

سلام عزیزم

اره اصلا ویزیتش انلاینه

شماره واتساپ میده تماس تصویری ویزیت میکنه

من فشارم اکثرا ۱۰ یا ۱۱ هست نمیفته بالاهم نمیره. ولی بازم سعی میکنم خیلی نمک نخورم که بالانره.

خب نخور دختر جان😅😅 گاهی یه کوچولو بخور خیلی هوس کردی

واقعا خداروشکر. ممنون همچنین دوقلوهای نازتو😍 ان تی رفتی جنسیت معلوم شد تگم کن خبر بده باشه؟خیلی ذ ...

قربون محبتت چشم حتما میام مینویسم‌ 

ولی ان تی میگن جنسیت رو خیلی نمیشه دقیق گفت

توکل به خدا

سلام عزیزم اره اصلا ویزیتش انلاینه شماره واتساپ میده تماس تصویری ویزیت میکنه من فشارم اکثرا ۱۰ یا ...

ن من فشارم تا6 هم میره 

چن بار رفتم زیر سرم از فشار پایین میارم بالا  

پیج دکتر بهم میدی 

ترشیجات مثلا زیاد نمی‌خورم ها دوتا قاشق آبلیمو بخورم فورا میفته

یا خدا چه خبره ۲ قاشق ابلیمو😅😅

اگرم خیلی هوس کردی بعدش یه خیار یا کیوی با نمک زیاد بخور

ولی نگران نباش فشار پایین بهتره چاره داره فشار بالا خطرناکه

تو قسمت سرچ اینستا فارسی بنویسی دکتر ساناز توسلی میاره‌ فکر کنم ایدی پیج هم dr.tavasoli.online.clinic  هست

یا خدا چه خبره ۲ قاشق ابلیمو😅😅 اگرم خیلی هوس کردی بعدش یه خیار یا کیوی با نمک زیاد بخور ولی نگرا ...

کجای کاری خواهر ی زمانی 2 کیلو آلوچه رو صبح تا شب میخوردم آبشم آخرشب میخوردم 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

کیوی و خیار ک خوراکم شده از بس میخورم 

برام دعاکن وقتی فشارم میاد پایین آرزو مرگ میکنم عین دیونه ها میلرزم یهو کف خونه پهن میشم 

مرسی عزیزم بهشون پیام بدم زود جواب میده؟؟ 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 55 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز