2777
2789
عنوان

دوقلوهای ۱۴۰۱

| مشاهده متن کامل بحث + 79294 بازدید | 1113 پست
ب نظرتون من اگه بخوام انجاموبدم .فقط دارو و آی وی اف باشه ،هزینه چقدر میشه؟

شاید حدود ۱۰-۱۲ تومن تا ۱۵ تومن

تازه معلوم نیست بار اول بگیره

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید حدود ۱۰-۱۲ تومن تا ۱۵ تومن تازه معلوم نیست بار اول بگیره

خدایی نکرده دفعه اول نگیره .از اون تخمک هایی که ذخیره هستش میزنن؟ برا بار دوم فقط هزینه انتقال رو میگیرن؟ یا کل پول رو؟

من یدونه بچه دارم .برا بچه دوم میخوام .که جفتم جور باشه و دوتا بچه کافی باشه.اول خدا بعدش.

نمیدونم چی بگم عزیزم

من اصلا نمیتونم قبول کنم

قطعا هرچی خدا بده خوبه و بهترین حالت برای ماست.

یه مشکل دیگه که وجود داره شما مثلا ۱۱ تا جنین بدست میاری اگر خیلی خوب و زیاد باشه جنین هات. تازه همشونم که کیفیت A ندارن. B و C هم هست بینشون. بعد وقتی میخوای تعیین جنسیت کنی از این ۱۱ تا یهو فقط ۴ تا برات میمونه !! با چه کیفیتی معلوم نیست. کلا شاید یه بار بشه انتقال داد. یعنی همه جوره محدود میشی

هزینه انتقال رو میگیرن مثلا حدود ۵-۶ تومن

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
خدایی نکرده دفعه اول نگیره .از اون تخمک هایی که ذخیره هستش میزنن؟ برا بار دوم فقط هزینه انتقال رو می ...

هزینه فقط انتقال رو نمیدونم دقیقا. بپرس

در ادامه باید بگم که همونطور که گفتم دو سه هفته ای بود ترشحات زرد داشتم که امروز رفتم دکتر و با معای ...

سلام عزیزم خوبی من بطور اتفاقی تاپیکو خوندم منم ب شدت گرسنم میشه وزنمم بالاس 

برای مقابله با گرسنگی چکارمیکنی تا الان که هفته 12 هستی چن کیلو اضاف کردی توروخدا راهنماییم کن

سلام عزیزم خوبی من بطور اتفاقی تاپیکو خوندم منم ب شدت گرسنم میشه وزنمم بالاس  برای مقابله با گ ...

سلام عزیزم مبارک باشه شما چند هفته‌ای؟

من از دکترم خواستم یه متخصص تغذیه معرفی کنه بهم‌ ایشونم خانم دکتر ساناز توسلی رو معرفی کردن. پیجشون رو تو اینستا میتونی ببینی. ایشون بهم یه رژیم غذایی داد که سعی میکنم رعایت کنم. البته صد در صد نه. ولی خیلی خوب بود برام. تا الان که هفته ۱۲ هستم حدود ۵۰۰ گرم اضافه کردم خداروشکر. 

رژیمش گرسنگی نداره اصلا. 

ولی کلا سعی کن هر ۲ ساعت تغذیه داشتی باشی تا به مرحله ضعف نرسی‌. شیر کم چرب خیلی خوبه برای سیری و مفیدم هست. خرما و بادوم خیلی خوبه. کنار غذاهات حتما سبزیجات و سالاد و اینجور چیزا داشته باش. من تقریبا هیچ مدل قند ساده سعی میکنم نخورم چون الکی چاق میکنه و خاصیتی نداره و زودم ضعف میاره. مثل بستنی، شکلات، کیک و .... حتی ماکارونی رو هم سبوس دار بگیر که قندش پیچیده باشه

سلام استارتر من دقیقا سن بارداریم باشماست😍 ۱۱اسفند غربالگری میرم فقط مال من یه قلو هست😄

سلام سوگول جان

چه جالب!!! منم دقیقا ۱۱م وقت غربالگری دارم😅

شما تهرانی؟ کجا میری؟

من پیش دکتر صدیقه برنا وقت گرفتم پریناتولوژیسته. 

شما میدونی برای ازمایش خون غزبالگری که بعد سونو باید بریم نیازه ناشتا باشیم؟

سلام سوگول جان چه جالب!!! منم دقیقا ۱۱م وقت غربالگری دارم😅 شما تهرانی؟ کجا میری؟ من پیش دکتر صدی ...

سلام گلم

من مرکز ناباروری رویان میرم

غربالگریمم همونجا میرم

نه گلم‌نیاز به ناشتایی نداره

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
سلام گلم من مرکز ناباروری رویان میرم غربالگریمم همونجا میرم نه گلم‌نیاز به ناشتایی نداره

چه خوب مجموعه کاملی هست رویان

اخه زنگ زدم ازمایشگاهی که میخوام برم گفت سعی کن ناشتا باشی😅😅 فکرکنم گفته شاید قند و اینام نوشته باشه برام

چه خوب مجموعه کاملی هست رویان اخه زنگ زدم ازمایشگاهی که میخوام برم گفت سعی کن ناشتا باشی😅😅 فکرکنم ...

عزیزم شما الان دارو چی داری؟

دکتر بهت تقویتی چیزی داده؟

َشیاف پروژسترون روزی چندتا داری؟

عزیزم شما الان دارو چی داری؟ دکتر بهت تقویتی چیزی داده؟ َشیاف پروژسترون روزی چندتا داری؟

عزیزم من چون ivf بودم دارو زیاد دارم

لووتیروکسین اسپرین مکمل فموبرا ویتامین د روزی یه شیاف و یه امپول پروژسترون و یه انپول انوکساپارین. تا چند وقت پیش استرادیول و متفورمینم داشتم که اونا رو قطع کرد دکتر

عزیزم من چون ivf بودم دارو زیاد دارم لووتیروکسین اسپرین مکمل فموبرا ویتامین د روزی یه شیاف و یه امپ ...

منم ای وی اف کردم‌

من الان روزی یه شیاف میزنم یه اسپرین یه انوکسا با اسید فولیک

به دکترم‌گفتم تقویتی بده گفت بعد چهارماهگی

ویتامین دی هم نداد بهم

منم ای وی اف کردم‌ من الان روزی یه شیاف میزنم یه اسپرین یه انوکسا با اسید فولیک به دکترم‌گفتم تقوی ...

اره تقویتی های اصلی ماه های بعده‌. منم به دکترم گفتم اهن و کلسیم نداره این مکمل گفت زوده. اینو بخاطر اسید فولیکش بیشتر داده که فرم فعاله اسید فولیکم داره توش. ویتامین دی ضرر نداره روزی هزار واحد حالا شاید شما نیاز نداشتی.

شما دکترت کیه؟ زایمانت قراره کجا باشه ایشالا؟

من دکترم رو خیلی دوست دارم ولی مجبورم عوض کنم که زایمانم بقیه‌الله یا نجمیه باشه. دکتر خودم فقط گاندی و نیکان هست. 

یه دکتر پیدا کنم زهرا سلیمانی تو بقیه الله و نسل امید هست پریناتولوژیسته دوستم خیلی تعریفشو کرد احتمالا بعد هربالگری برم پیش ایشون