2777
2789
عنوان

دوقلوهای ۱۴۰۱

| مشاهده متن کامل بحث + 79291 بازدید | 1113 پست
سلام sholly جون من پرسیدم اکسپکتورانت تو بارداری بخاطر ضداحتقانی که توش داره خیلی توصیه نمیشه. بنظر ...

سلام عزیزم این دکتری که من رفتم واقعا داغون بود با اینکه تو شهر ما اسم در کرده خودم قبلش دیفن میخوردم بهش گفتم اسپکتورانت اصلا بهم نمی‌سازه همون دیفن رو بخورم گفت دیفن واسه بارداری خطر داره بجاش اینو بخور. بعد اومدم پرس و جو کردم دیدم دیفن بهتره کلا یع قاشق اسپکتورانت خوردم از بس تلخ بود دیگه نخوردم.

عشقم اسم مستعارم شعله است. سایت قبول نمیکرد شد شولی

یه دختر دارم تا نداره
سلام عزیزم این دکتری که من رفتم واقعا داغون بود با اینکه تو شهر ما اسم در کرده خودم قبلش دیفن میخورد ...

راستش من خودم کادر درمانم و متاسفانه اصلا به پزشک‌های عمومی که تو تجویزهاشون اعتماد ندارم شعله جون. حتی متخصص هاشم تو بارداری نمیشه خیلی اعتماد کرد انگار. همه چی رو با دکتر خودمون باید چک کنیم. خوب کاری کردی دیگه نخوردی.  

آخیش شعله خیلی قشنگ و راحته😁😁😁

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

راستش من خودم کادر درمانم و متاسفانه اصلا به پزشک‌های عمومی که تو تجویزهاشون اعتماد ندارم شعله جون. ...

مممنونم عزیزم که به فکرم بودی🌺

یه سوال عزیزم الان سرکار میری یا نه؟

آخه من از ترسم همچی رو تعطیل کردم

یه دختر دارم تا نداره
مممنونم عزیزم که به فکرم بودی🌺 یه سوال عزیزم الان سرکار میری یا نه؟ آخه من از ترسم همچی رو تعطیل ...

نه عزیزم منم سر کار نمیرم.

چون بخشی از کارهامون اداری بود گاهی از خونه دورکاری میکنم.

بنظرم اصلا ارزش نداره حالا که دوقلو بارداریم بخوایم استرس و زحمت سر کار رفتن رو هم بکشیم.

والا منم بیشتر تو خونه افقی هستم 😂😂

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️

سلام عزیزم خدا حفظ کنه دو قلوهاتو.

منم با میکرو مامان شدم بعد کلی سختی الان ده هفته هستم شما میخوای بیمارستان نجمیه زایمان کنی؟ سزارین اختیاری انجام میدن؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم خدا حفظ کنه دو قلوهاتو. منم با میکرو مامان شدم بعد کلی سختی الان ده هفته هستم شما میخوای ...

سلام دوستم

به به پس هم سن هستن نی نی هامون. خدا حفظشون کنه

من دکترم رو خیلی دوست دارم ولی متاسفانه فقط گاندی و نیکان هست‌ مجبورم بخاطر رعایت های مذهبی برم نجمیه و دکترمم عوض کنم. فعلا از دکتر زهرا رضایی تو نجمیه نوبت گرفتم ۱۵ اسفند برم پیشش ببینم چطوره. ایشونم فلوشیپ ای وی اف هست مثل دکتر خودم.

والا من که دوست دارم طبیعی باشه عزیزم. ولی بعید میدونم دوقلو رو قبول کنن طبیعی. احتمالا همون سزارین بشه

سلام دوستم به به پس هم سن هستن نی نی هامون. خدا حفظشون کنه من دکترم رو خیلی دوست دارم ولی متاسفانه ...

فدات شم. من نی نیم یکیه. اسم کوچیک دکتر رضایی چیه. من دکترم شهلا اسرافیلی هست بیمارستان عرفان و پارسیان هست. نه ربطی نداره من دوستم دوقلو داشت طبیعی زایمان کرد. نه من طبیعی خیلی میترسم. رفتی حتما بیا بگو دکتره چی گفت هزینه جدا میگیره برای سزارین یا نه چون نجمیه قبول نمیکنه سز اختیاری.

فدات شم. من نی نیم یکیه. اسم کوچیک دکتر رضایی چیه. من دکترم شهلا اسرافیلی هست بیمارستان عرفان و پارس ...

دکتر زهرا رضایی

اخه من الان ۷۸ کیلو هستم. هنوز وزن اضافه نکردم ولی خب تا زایمان احتمالا تا ۹۰ اینطورا برسم. با وزن بالا سزارین خیلی سخته. بعدشم بعد از زایمان کار دوقلوها زیاده ترجیح میدم سرحال باشم تا درگیر عوارض سزارین. ایشالا هرکدوم برامون بهتره پیش بیاد. 

اره میدونم سزارین اختیاری ندارن ولی چون دوقلو با ای وی اف هستم فکرکنم سزارین کنن.

باشه عزیزم حتما میگم چطور بود دکتر جدید.

واقعا حیف از دکتر خودم که نمیتونم باهاش ادامه بدم‌ خیلی خوبه

دکتر زهرا رضایی اخه من الان ۷۸ کیلو هستم. هنوز وزن اضافه نکردم ولی خب تا زایمان احتمالا تا ۹۰ اینطو ...

مرسی عزیزم. انشالله که برات خیره و به سلامتی بغلشون کنی. آره دوقلویی سخته.

انشالله به سلامتی همه چی برات خوب پیش میره

سلام خوب هستین؟ میتونم ازتون یه مشاوره بگیرم در مورد آی وی اف؟  در مورد هزینه و تمام مراحل هاش ...

سلام عزیزم تاپیک‌های قبلیم رو ببین همه چیز رو درباره ای وی اف با جزییات نوشتم. بخون اگر بازم سوالی بود درخدمتم

متاسفانه من با تعیین جنسیت خیلی مخالفم

سلام عزیزم تاپیک‌های قبلیم رو ببین همه چیز رو درباره ای وی اف با جزییات نوشتم. بخون اگر بازم سوالی ب ...

چرا؟ مگه چی میشه؟ 

هزینش رو میشه بگین؟ و اینکه کدوم شهر انجام دادین؟

چرا؟ مگه چی میشه؟  هزینش رو میشه بگین؟ و اینکه کدوم شهر انجام دادین؟

تهران‌ دکتر بختیاری قلعه کلینیک ivf نیکان

هزینه اش رو دقیق حساب نکردم. یک بار تخمک کشی و ۳ بار انتقال با عمل ها و دارو ها و ویزیت و سونو و .... شاید ۳۰ تومن نمیدونم دقیق

چرا؟ مگه چی میشه؟  هزینش رو میشه بگین؟ و اینکه کدوم شهر انجام دادین؟

چون پروسه‌ی بسیاااار سخت و پرهزینه‌ای هست. عوارض مصرف این همه داروهای سنگین هورمونی که انواع ریسک‌ها رو داره و .... تا کسی به روش طبیعی صاحب فرزند میشه اصلا منطقی نیست خودش رو بندازه تو این وادی سخت و پرخطر و پرهزینه

مهم‌تر از همه بنظرم خیلی دخالت در کار خدا هست. قطعا خداوند آگاهه و طبق مصلحت ما دختر یا پسر میده بهمون.